![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
profesorI , ca-s mai multi :) si da, buni
|
Bunnn! Sa faci si tu niste filmari de la traininguri sa vedem cum te dai! ;;)
|
are ceva daca ai talonu mai mare pe fata ??
|
Quote:
nu prea mai era loc de .. :) oricum,arata un pic mai omenesc acum .. atunci erau 65 :)) pe spate :D |
proiectoare ? gasesc si eu ?
m-ar interesa doar un geam din ala de plastic,ca le am , insa unul e crapat,nici macar nu stiu care dintre ele e , insa unul e crapat .. de unde pot lua si eu geamurile de plastic ? |
uite aici . vezi poate te intelegi cu omu :D http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...TC-121516.html
|
vbesc acum cu un baiat marius,care face..
da.. io ma rog de el sa-i dau bani .. el nu raspunde .. ce-mi plac astia.. :lol: |
vrei sa vb eu cu cinva, care e bulangiu si iti urmareste threadul dar nu spune nimik? :P
si care se lauda ca proiectoarele ii ies pisda rauu!! (nu numai se lauda dar kiar ii ies) vrei? |
Quote:
le fac la un tip pe nume mayer marius,ceva de genu , 70 lei amandoua .. daca gasesti sub 70 :) sigur |
Tare frate tzine`o tot asa...............ReSpEcT
|
Quote:
si cu ocazia asta tin sa precizez ca ursul lui cusko e cel mai urat urs posibil:))))))) |
Quote:
ah da ca scrisesei pe topic .. uitasem complet :D cum 0 lei ? nu se poate :oops: |
Quote:
ma probabil ca ursul lui cuSko e urat... dar il stiu pe unu cuZko... frate are un urs.... "jalnic" :P:)))))... si mai e unu "zee" parca... nu are nici un dumne-zee-u :p pai trebuie sa iti zic eu ceva ma.. pt fratziorul nostru santos... hai vb diseara. c-ya |
Quote:
tu adu-le si vb noi;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning