![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
11 Attachment(s)
Quote:
poate ajute la ceva;) io stiu :-"....sper....sa dai cerce....salut bosule... si niste poze pentru tine... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
va anunt eu cand le monteaza:lol:...ca doar trec zilnic pe langa masina...excluzand sambata si duminica...man super frumos garajul...in fiecare zi..mai vad o masina frumoasa pe care nu o mai vazusem pana atunci:lol:
|
Quote:
|
spune si tu ....alea 2 victime...evo 9 cu start de pe loc...si un porsche carrera :-"
|
[QUOTE=walter;1782893]am zis ca nu ma bag dar nu cred k pot rezista,si asta este mai strikm un disc.data trecuta la romexpo si baneasa,cu discuri cu tot ce am patit am cheltuit cu reparatie si placa si disc peste 20mil disc ceramic 2buc placa de presiune 2 buc,sa speram k voi intra
Daca te bagi iti schimbi singur discul!:lol::oops: |
nebuneilor :D
pe 11-12 la craiova iese mare haos :D click pe semnatura ptr detalii :D mergem sa facem si noi frumos acolo ? :D e in bazin :D o sa fie tare rau :D |
[QUOTE=hanneman;1790717]
Quote:
il trag pe nea vasile sub rampa :)))) si punem disc...am eu unul cu nicolae gutza in masina ;) |
2 Attachment(s)
plimba ursul .....
|
Quote:
|
dar LAF-u e fugit de acasa?ca pe tn dany te-am vazut toata saptamana asta...dar pe LAF nu...ce se intampla cu el?:D
|
l-am vazut eu la benzinarie la MOL. se pare ca ii plac rotocoalele ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning