![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
Quote:
|
Pt Sacalu :lol:
Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) si Politia Comunitara din localitatile riverane Marii Negre vor declansa in acest sezon estival actiunea de stopare a accesului autovehiculelor pe plaja. Astfel, cei care vor fi prinsi ca intra cu masina sau stationeaza pe plajele din statiunile de pe litoral vor fi amendati cu pana la 20.000 lei, anunta, vineri, Pro Tv, citand Mediafax. |
Quote:
|
pe diguri ca vad ca nu se mentioneaza nimic despre asta...:)):))
|
Quote:
|
ie cu noi mazare, ie cu noi....
|
din motive personale imi anunt retragea din filiala PLOIESTI a clubului INFERNO MOTORSPORT.....urmand ca la urmatoarele evenimente sa reprezint filiala BUCURESTI...
bafta in continuare... |
deci ramai in club doar ca apartii de Inferno Bucuresti nu?
|
Quote:
|
datorita crizei financiare compania GETAX a fost nevoita sa-si trimita la capitala unul din taxiurile sale,acolo fiind considerabil mai mare tariful pe km:-P:-P
bafta multa boss...eu raman pe plan local sa acoperim cerintele:-P |
da boss....iti las tie piata din ploiesti....:))...daca e ceva dai cod ANA...........:))
|
ana...ana banana
|
ana cumnata...:))....sterge anuntul cu golful ca s-a dus draq de mult...:)
nu mai puneti intrebari la sala din ce motive....ca m-am certat cu poponete sau mai stiu eu ce........asa am hotarat...momentan in ploiesti nu mai sint membri activi ai clubului.....am primit de la bucuresti o propunere pt a deveni presedinte INFERNO PLOIESTI pe care am refuzat-o...... daca lucrurile se vor schimba probabil voi reveni in filiala PLOIESTI daca se mai poate.... |
In Ploiestiul asta incepe cam tot sa puta a plictiseala.Gen in fiecare seara la sala si la rond nimic altceva.
|
Aaaaaaaa , si inafara de ce ai spus mai sus , ai tu altceva mai bun de facut ? da tu o idee si poate lumea te sustine !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning