![]() |
Re: Help Thread
Sal all
Am mai postat chestia asta si nu am primit niciun raspuns. Dar am o rugaminte cine poate smai spuna unde gasesc vospea fosforescenta care sa se incarce la lumina iar apoi sa luceasca...? Si ink o rugaminte cine se pricepe la blocul de lumini la dacie... Mi sa ars pe acolo nush ce fire si nu stiu ce sa ii fac..:( |
Quote:
|
Doar semnalizarea..Faruri pozitii claxon nu merg
|
Quote:
|
este model cu semnalizarea prinsa de bloc...iar p bloc de lumini am blitzuri.crek este model ma nou...dar nus ce este cu firele din bordul meu ca sunt facute modificari.
|
Quote:
|
dakapas mai in jos decat pozitii imi blitzeaza farurile..
cum sunt si la loganuri si alte masini...spre exemplu la logan tragi spre tine de maneta de la blocul de lumini...si blitzeaza.. |
Quote:
|
Quote:
In schimb trebuie sa te sustin cu sfatul de a inlocui blocul vechi de lumini ! si jocul nu e intre faza lunga si faza scurta,pentru ca faza lunga e sus,faza scurta la mijloc,pozitii jos,si sub pozitii sunt asa zisele blitz-uri. Seara faina ! |
Quote:
|
cel original la p"Tinerica mea din '80" era ca si asta http://conexgrup.iasi.rdsnet.ro/shop...30030-jwvu.jpg,
iar cel pe care il am acum e asa : http://images2.okr.ro/auctions/2010/...41-700_700.jpg |
da, modelul vechi este cu semnalizarea pe el! si modelul nou cu semnzalizarea separat! dar modelul asta nou, are 3 modele de mufe dupa cum stiu!;)
|
Spyke dak ai timp si esti prin hd...nu vi intro zi sa te uiti la batranica mea sami zici cei acolo ca numi dau seama deloc..:(Iti dau un pm cu nr meu de tel...si dak poti sa vi imi dai un apel
|
Quote:
|
Salutari!! Nu ne-am mai vazut de un an!
Uite cu ce vin si eu: am nevoie de un pic de ajutor pentru ca sa gasesc una din variante. Mecanicul meu mi-a cerut sa-i gasesc ori traducere de GUI pentru softul VCDS 805 pe care il are, ori un manual pdf in limba romana pentru acest soft. Nu se prea descurca cu versiunea in limba engleza, asta pentru ca habar n-are de engleza ;) Va rog frumos sa imi usurati cautarile si sa imi postati link de unde sa pot downloada pdf-ul (este de preferat, pentru ca sa nu alterez softul cu patch-uri), ca eu unul am cautat de mi-au sarit capacele, dar ori sunt io prost, ori nu stiu sa caut :twisted: Multumesc anticipat ;) astept raspuns |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning