![]() |
Re: Colantari auto profesionale
2 Attachment(s)
Interior BMW cu folie carbon 3M.
|
1 Attachment(s)
Capota skoda cu negru mat.
|
3 Attachment(s)
Citroen: capota + plafon cu negru mat
Stopuri cu folie fumurie 80%. |
3 Attachment(s)
BMW seria 3
Colantare laterale si bari cu gri mat. Colantare cu Premium Carbon Structure Cast seria 975 anthracit capota, plafon si portbagaj. |
3 Attachment(s)
Q7
Colantare negru mat full. |
1 Attachment(s)
Audi TT
Colantare portocaliu + stal;pi negru lucios. |
Re: Colantari auto profesionale (DCM DESIGN)
2 Attachment(s)
O PARTE DIN ECHIPA DCM DESIGN.
|
salut ... cat ma costa sa colantez un pegeout 307 in 2 usi culoarea gri mat sobolan ? si folie pe stopuri 80% ?
|
Quote:
|
o sa revin pt programare dupa ce rezolv unele zgarieturi ...
ai zis intr-un post mai vechi ca voi colaborati si cu un baiat din sibiu de pe dorobantilor... lucra la fel de bine ca voi ? daca e sa-mi fac masina la el este acelasi pret ? |
Quote:
Eu nu recomand "pusti" de la coltul strazii. Daca te-ai fi interesat (un simplu search pe google dupa ABDesign) ai fi vazut despre cine este vorba. |
Va salut,
am rugamintea de a-mi spune pretul pt colantarea cu folie carbon 3D a consolei centrale ununi opel astra f. Va multumesc |
Quote:
PRET ~100 LEI. |
Salut!
Vreau sa colantez si eu plafonul + capota portbagaj la un Opel Vectra B in negru mat. 1.Ma intereseaza pretul. 2.Trebuie sa trec in talon negrul acela tinand cont ca fac doar capota portbagaj+plafon iar culoarea originala a masinii este gri?Depasesc limita aceea de 30% sau cat era ? Astept un raspuns. Multumesc. |
Quote:
200 lei 2.Trebuie sa trec in talon negrul acela tinand cont ca fac doar capota portbagaj+plafon iar culoarea originala a masinii este gri?Depasesc limita aceea de 30% sau cat era ? In mod normal, da. Dar foarte multi nu au facut asta si nu au patit nimic. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning