![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
:shock:cat d smechera poate sa fie.....:shock:abia ast sa o vad cu dungile.prea tare masina,nuj c sa zic...bv felicitari :flower::hug:
|
bogdane... no comment....8)
abia astept sa mai trec pe la tine sa o vad felicitari....:D |
nu ai ce zice cand vezi o masina ca asta mare frumusete :X:X:X
|
foarte frumos , felicitari.
|
mortala masina...acum mai lipsesc stripesurile gordini style... :D
|
La dungile gordini s-ar potrivi si semnale albe pe fata:D
Legat de dungi cam 40 de lei costa 3 m /1.2 m autocolant alb, care este suficient ptr decuparea dungilor. La capota se foloseste ornamentul de la capota ptr decuparea lor (banuiesc ca de aia nu l-ai montat), iar la portbagaj, eventual portbagajul scos si intors pe dos pus pe autocolant. Ptr laterale exista schema pe forum. Ai grija cum le lipesti, ca sa nu se ia vopseaua :D Asteptam poze cu dungile. Edit: De unde ai luat arcurile de papuc diesel si cat au costat? |
Va multumesc mult baieti,stiam eu ca o sa va placa..:-)
Recunosc..aseara nu eram pregatit sa-i fac poze,de aceea nu am luat nici aparatul,dar la insistentele baietilor i-am pus si jantele,am mai montat anumite chestii si hopa la pozat in strada:-)8)..le multumesc mult baietilor pt ajutor:-) Am rezolvat-o si cu luminile fata-spate,acum urmeaza sa montez si ornamentele nichelate ramase si totul pe la interior,ca pe 04.07 am programare la R.A.R pt autentificare si pana atunci trebuie sa ii trag si dungile,ca sa fie trecuta in C.I.V albastru+alb la culoare:rolleyes2 Cannavaro,pt dungile pe capota portbagajului se foloseste ornamentul de sub acesta;) Pe fata nu am montat ornamentul pt ca nu am apucat..iar aseara uitasem acasa clemele acelea speciale de prindere.. Arcurile le am de la un fost coleg,am dat 70 Ron prin 2004.. Snapy,garajul e pe Mihai Bravu,intre Scolilor si Primaverii;) Am sa revin si eu cu poze facute ziua,cu aparatul8) |
eu vreau sa stiu un lucru :D ce a zis nevasta cand a vazut masina gata ? tot "bani aruncati aiurea pe o masina veche! uite ce bine arata corsa!" sau .... :D
|
ce sa zic, superba masina...m-am indragostit :bunch:
p.s. sa-i vopsesti scutul de la baie cu negru ca se vede urat...sau m-i se pare mie din poze |
SUPERBA A IESIT ! ! !
BRAVO ;):shock: ...am ramas fara cuvinte... |
sper ca masina a iesit exact asa cum ti-ai dorit, bogdane ! sa ai parte de ea cat mai mult timp, in cea mai buna stare de functionare a ei ! ce diferenta este in masina de acum si cea din momentul cand ai venit prima oara cu ea. numai bine iti doresc !
|
Quote:
Giubau,scutul e gazat,insa il voi da jos,nu va ramane pe masina;)..acolo,sub fusta fata isi va face loc o mica "buza" de Golf..:rolleyes2 Inca odata va multumesc,deasemenea si tie Fane:-) sa te bucuri si tu de Renault-ul tau si sa-l stapanesti sanatos:-)..mi-a spus Bosoi despre achizitia ta;) Stati pe faza pt noi poze,si mai frumoase,si mai interesante8) |
Quote:
|
Ai facut o treaba foarte buna Bogdan , imi place ce iese din masinuta asta.
Un adevarat pasionat... Respect ! |
intadevar a iesit cum ma steptam 'SUPERBA'
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning