![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
176 km /h , cu un 1.9 sdi din 2001:oops: . viteza data de gps nu te vitezometru
|
280 Km/h @ Autostrada Bucuresti - Constanta.
|
Quote:
|
am ajuns si eu la viteza uimitoare de 200 km/h cu skoda fabia 1.9TDI 105cai , pe drumu de la cluj la oradea ;;)
|
Quote:
|
Quote:
|
240km/h Opel Vectra A 2.5 24v V6!
|
Quote:
+ soft ?! |
Quote:
Stiu ... o sa zici ca e limitata la 250 insa limitarea se scoate si fara soft . |
Quote:
|
260km/h --- VW Polo :D
|
200 km/h pe A2 cu o masina careia ii flencaneau aripile pe fatza de la rugina iar scaunul soferului era efectiv rupt din podea si statea la locul lui fixat cu un cauciuc intre el si bancheta ...aaaaa si era sa uit ... aveam niste cauciucuri michelin TRX de acum vreo 30 de ani :D
in rest batranul ford mergea bine si stateam si la racoare ca aveam a/c ;) era un golf 4 care pe la 140 mergea in paralel si se uita tipa din dreapta efectiv socata la masina ... se citea o mila / scarba in privirea ei ... a fost geniala faza ... cand am vazut cum se uita am accelerat ... si am demarat "putin" mai tare decat clasicul TDi de provenienta VW :D |
n-ai dat de tdi-urile care trebuie, poate era un alh :-P...sa vezi tot asa unul clasic ce-si facea treaba cu tine si cu altii :lol: :lol: :lol:
|
pai crezi ca toate TDi urile de pe strada sunt dopate ???? Marea majoritate sunt ratari de 90 de cai ... daca tu ai / ai avut pe masina ta 2xx de cai nu inseamna ca asa ceva vezi la fiecare coltz ;)
Plus ca acolo a fost mare caterinca de rigoare ... noi eram cu o masina de acum 30 de ani care se descompunea si aia din golf se uita asa de sus ... cred ca a avut o mica surpriza cand am accelerat la blana clasicul motor V6 de 2.8L .... ma rog ... asta se intampla acum ceva vreme ... in prezent chiar sunt curios ce tdi i-si mai face treaba cu mine ;) |
a, stai chill, ca si eu tot la caterinca iti dai seama...nu ma refeream neaparat la al meu dar unul stock de 150cp cred ca iti pune probleme serioase...sau chiar si unul de 110/116/130 softat..."imaginea" mi-am construit-o si eu in cap, probabil aia erau paf cand au vazut :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning