![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Quote:
|
3 Attachment(s)
Are cineva bara fata sau aripa dreapta fata (poate fi si ruginita) sau semnal dreapta (galben) sau armatura bara fata sau grila. Va rog!! Sunt pentru un prieten care a fost lovit de un RATB si nu vrea sa ii dea asigurarea si pana termina cu procesul sa poata merge cu masina .
|
1 Attachment(s)
Salutare!
Are cineva scaunul de pe partea dreapta cu partea de jos mai buna ca a mea s-a rupt rau si vreau sa schimb macar partea de jos. Platesc nu vreau neaparat donatie ca nu gasesc pe nicaieri! Modelul asta!! |
Quote:
|
Caut instalatie de 1,8is m42 defecta,daca se impidica careva astept un pm
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare. Are cumva cineva un stop dreapta de M pentru coupe/ cabrio, si un difuzor pentru bara? Multi nu stiu sa conduca pe vremea asta :(
|
daca te loveste in spate nu e vina ta, deci asigurare...
dar presupun ca te-ai dat putin in spectacol :)) |
Quote:
|
Quote:
0762271337 |
Salut !!!
Caut si eu bandourile de pe bara M fata si tunelele care vin langa proiectoare ... daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu ele ... ? :( ... |
Incurca pe cineva un maner de usa (sedan partea soferului , manerul exterior) ? I-am dat masina unei fete si nu stiu cum a vrut ea sa deschida usa... cred ca a rupt manerul :lol: Se mai deschide doar pe interior usa de la sofer. Banuiesc ca a rupt tija aia .
Sa-mi fie invatatura de minte , masina nu-i pentru femei. |
Salutare domnilor , mocheta din porbagaj care vine peste roata de rezerva gasesc si eu la voi? mersi mult
|
1 Attachment(s)
Salut, are cineva un contact de claxon, modelul mai vechi din carbon/carbune? Pot oferi la schimb piese din ce am la vanzare :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning