![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
nici o fapta de 'vitejie' nu ramane nepedepsita.
|
Quote:
|
oricum nu ma mai mir deloc de ce sunt atatea accidente..astazi in nici 200 km cat m-am plimbat prin judet, unul cu o duba nu mi-a acordat prioritate prin Hateg si daca nu franam puternic impactul era inevitabil, un pieton a sarit la Hunedoara la semafoarele de la piata cu drumul garii dintre masinile aflate in coloana la semafor direct in fata mea, cam la 7 metri dupa trecerea de pietoni, se pare ca zebra aia e pentru zoofili, daca esti bazat, ai sapca si peste 45 de ani orice traversare e permisa, la Deva pe DN un TIR a efectuat manevra spre stanga fara sa acorde prioritate la nici o masina, ca doar e TIR si nu intra nimeni in el, dar e bine ca cel aflat cu soferul in cabina se uita la noi pe geamul pe jumatate deschis si parca am simtit ceva urme de jena in ochii lui, dar se poate sa fie si numai din cauza prafului de pe drumurile noastre, iar altul cu un escavator de transporta pe E68 un butoi in prostia aia din fata a trecut direct de pe prima banda la 2m in fata mea ca urma sa faca omul peste 3 km la stanga si sa nu ramana blocat pe prima banda a zis ca pot sa opreasca cei de pe banda doi ca de aia e prevazuta masina din fabrica cu frane si nu se opreste doar utilizand formula greutate plus frecarea cu aerul egal oprire.
cu toate ca asta cred ca e utilaj si chiar daca are roti nu il scoti asa pe autostrada, exista masini speciale pentru transportat utilaje. dar e bine totusi ca avem o tara frumoasa, cu turisti straini fericiti ca ne-au ales pentru concediile lor, si personal ma bucur ca am trecut si de toate astea si pot sa ma si laud cu asta. :lol: doamne ajuta. :lol: nu inteleg de ce se mai da examen pentru permis de conducere si de ce mai avem reguli de circulatie, ai banu iei permis direct si de profesionist daca vrei chiar daca nu ai macar 8 clase absolvite, si daca mai conduci si o masina impunatoare gen camion sau TIR te-ai scos, legislatia rutiera este pentru tine facultativa. zi faina sa aveti. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ai dreptate cam tot ce ai zis despre legislatia rutiera din romania...totusi ma bucur ca esti intreg si n-ai patit nimic.Bafta |
sincer daca ma apuc sa enumar toate care le vad\evit\incerc sa nu le pun la suflet ca sa nu mor tanar de inima ZILNIC scriem numai pe topicul asta, e enervat ca trebuie sa conduci pt tine sar si pt ceilalti de pe drum... asta e minunata Romania, "land of choice"...dar poate se schimba lucrurile si la noi ;-)
|
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pentru toti care se cred soferi, ii rog sa priveasca aici http://tube.md/video/1657/НЕ-ДЛЯ-СЛАБОНЕРВНЫХ-ЖЕСТЬ-18 si dupa sa se dangeasca de 2 ori inainte sa accelereze!
|
e secolul vitezei dar uneori urmarile sunt groaznice..o masina puternica pe mana cuiva cu minte putina este suficient..una este sa testezi limitele unui bolid pe autostrada in Germania unde sunt 3 benzi pe sens si nu e nimeni in jur sau pe o pista speciala, si alta este sa utilizezi drumul public.
aici dau dreptate celor de la rutiera..nu trebuie neaparat amenzi ca ai depasit cu 15 km limita legala, dar daca mergi cu 100 prin localitate meriti sa simti asta. cat despre cei cu maxi taxi ar merita retrasa licenta, prea multe accidente in timp prea scurt, prea multi pasageri in picioare fata de cei de pe scaune, cum e posibil sa scrie acolo 19 locuri in picioare si 12 pe scaune? si sa fie 22 in picioare si 14 pe scaune! mai este maxi taxi ala sau este sala de fitness? |
dar din cate am citit ala cu duba verde a fost de vina,de ce te iei de soferu' de microbuz :lol:
|
dupa mine soferi de microbuze=soferi de TIR
|
Quote:
rezulta ca groapa este de vina. :) imi este greu sa cred ca acel microbuz avea in acea zona doar 50 km/h ...dar totul e posibil, in orice accident in care sunt implicate 2 masini ambii poarta o raspundere, mai mica sau mai mare. si cand se intampla astfel de evenimente nu cred ca mai conteaza prea mult pentru victime cine este principalul vinovat. trebuie sa inteleaga fiecare atunci cand se afla la volan ca are o responsabilitate, atat fata de propria persoana & siguranta cat si fata de cei din jur, fie ei pietoni, biciclisti, etc. si simplul fapt ca ai permis de conducere nu inseamna ca orice iti este si permis. asta cu "viata are prioritate" nu ar trebui sa fie doar o expresie. doar daca ii cade cuiva un meteorit pe masina atunci acesta nu are absolut nici o vina. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning