![]() |
Re: Masina Mea ..!
Ce finisaje....
|
am trecut si eu astazi pe la sorin...si nu se compara pozele cu realitatea...cu toate ca ma bucuram, daca era mai mult soare ca sa vad niste nuante prin culoare ;))
|
8 Attachment(s)
Pun si eu niste poze, dupa ce mi-am facut masina.
Masina a suferit un accident minor acum vreo 2 saptamani, si cu ocazia asta i-am dat un nou look. Pozele sunt facute de Ionut GBP. Multam fain domnu`. Pozele in ceata sunt facute de mine. Urmeaza pleoape pe faruri saptamana viitoare....si sa vedem ce altceva... |
7 Attachment(s)
+ pleoape "home made" facute de mine ...
|
La tona de clei si silicon pe care am pus-o cand am lipit alea, slabe sanse, decat daca pleci cu tot cu geam....
Update la mine, reverse lights, semnalizari spate si fata innegrite....made by Trafy |
frumoasa mai Cristi.....
sa te bucuri de ea in fiecare zi mai mult.. bafta si asfalt uscat ;) P.S: ai facut-o toata neagra... dupa parerea mea mai pune ceva rosu sau stiu eu ce culoare ca fiid si brek nu prea da bine ;) |
Quote:
Rosu o sa fie la interior...sper sa mai fac niste modificari de craciun si asa...pana de revelion.... Deocamdata mai caut diferite piese si studiez piata. Multumesc de aprecieri oricum. |
https://www.youtube.com/watch?v=uDW7y4cslPo
Cam asta e filmuletu` cu povestea masinii mele..... Multumesc celor ce m au ajutat.... Astept commenturi ... |
la urmatorul pune : 2Pac - live my life ....:X
pozele cu pleoapele , triplele si lukas`urile facute de mine de ce nu ai ? a ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
nu vreau sa par laudaros...masina nu e a mea ,e al unui priten de familie dar sta mult timp si pe la tata...din cand in cand o mai conduc si eu...e super tareee....are si cva tuning pe ea..........imi place tare.mi.as dori si eu una....macar modelul 2000 :))
aaa...scuze de calitatea pozelor si de murdaria de pe masina...vremea era urata afara :D |
Frate, nu am nimic cu tine sau cu proprietarul masinii, dar acele "tobe" puse, sunt de toata jena. SERIOS ! Toti loganistii au din alea...
La o asemenea masina, macar sa mai dai 2-3 sute de euro sa iei niste tobe finale calumea... In fine, masina e frumoasa :P |
dar TICOistii nu au ma?....de ce trebuie sa te iei de loganisti?...
masina e frumoasa stock... |
1 Attachment(s)
Un mic amanunt in poza. :D
Attachment 1239623 |
=)) De craciun fi mai bun :D
:-j V-ati gasit de ce sa va legati ;)) Daca a avut bani de o masina ca asta credeti nu a avut bani si de niste tobe mai scumpe? ;)Gusturile nu se discuta ;) p.s. Frumoasa masina sa o stapaneasca sanatos :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning