![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
2 Attachment(s)
In sfarsit am reusit cu ajutorul lui Raducu sa montez arcurile si telescoapele dar din apcate rotile au fost deteriorate si le-am trimis inapoi, sper sa-mi ajunga maine seara impreuna cu franele..
Jurec pot sa trec maine pe la tine sa ma rezolvi? |
@ R.Equinox : cand pot sa iau Lambo de la vopsit?...Ca m-am plictisit!! :(
|
Da fratia sigur ca poti.
Si inca caut un loc unde sa imi vopsesc bmw-u ma poti ajuta? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa cum ziceam sambata am primit kitul twin turbo luni, l-am pus, l-am reglat samd. Si am urcat masina pe dinamometru, ce sa vezi 527cp:twisted:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bara spate nou nouța-550 lei:???:
Am adus un meșter sa se uite pe la motor....și am aflat ca nu este cel original..și am rămas cam asa ::shock::shock:. |
Quote:
|
De vanzare Lambo!!...Nu am poze cu el, deoarece doar ce a fost scos de la vopsit.
@ R.Equinox: Ms ca ai schimbat jantele de 19" cu unele de 18" ;) Pretul masinii este 92.000 euro!! Cumpar ceva 2 usi sau offroad!! URGENT! |
2 Attachment(s)
Quote:
Noutati Deocamdata doar la Golf O mica schimbare de look....Grila+2 faruri CLEAN(sticla clara)-350 RON! Toba Sport 2 iesiri-180Lei:arrow: Si era sa uit..am dat putin cu grund..;) |
[QUOTE=R.Equinox;4911180]Mi-a facut placere
Sa-mi zici cat ma costa!! Ca am uitat... |
[QUOTE=CoCoBistrocel;4911184]
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Eu la focus am pus rotile si franele Brembo care m-au cam saracit dar la cum arata nu imi pare rau. Urmeaza evacuarea sa mi-o termine tatal lui jurec apoi ma bag putin la motor. |
Quote:
Hai la garaj...am ceva pentru tine in legatura cu motoru...si vezi ca iti iese cauciucu prin aripa mosule:))..fii mai atent data viitoare... |
1 Attachment(s)
Arata bine da schimba cauciucurile :(
ULTIMA POZA CU GOLFUL:evil: l-am vandut cu 2800e fara jenti Si jentile BBS RS de vanzare 500e +gume |
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning