![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Se pare ca vine week-ul si inca nu se stie unde mergem???Decat sa merg in aglomeratia de duminica la stranduri prefer retezatul.
|
Quote:
De la Deva pana unde este asfalt foarte bun sunt 75km (Deva-Hateg 40km si mai departe inca 35km) si e o zona foarte buna de gratare, e racoare pt ca e intre munti, este apa.. Ba da acu pe bune, hai sa ne hotaram odata ca in stilul asta pana peste vreo doua Duminici tot povestim, si dupa aia iar o sa fim 3 oameni care iesim :D |
Quote:
pai stati linistit ca imediat vien iarna si merem sa ne dam cu skiurile in retezat.. |
Votez pentru Retezat! nu pentru cautat un loc de parcare la un strand apoi un loc unde sa ma asez si sa le suport figurile la toti ....... care vin pe acolo.
|
Quote:
|
care ma ia cu el ?
|
Quote:
|
Cred ca va vedeti prin oras la un suc :)
|
Asa cred si eu..cel putin eu unu pana la retezat acum nu prea ma trage sufletu din mai multe motive :p :)
|
ii bun si sucu' :-P
|
... acum vedeti motivul pentru care nu a rezistat RedEngine. Pentru ca in zona asta nu exista oameni uniti, si e pacat ...
Eu as veni oriunde numa sa mergem undeva. La un suc e prea de tot.. |
Pai de ce e prea de tot..cum mergeam pana acum nu era ok?..
Din partea mea mergeti si in retezat dar eu nu am chef sa fac 6 ore pe drum doar ca sa facem un gratar pe iarba verde, mai bine mergem la tm la tuning show pt 6 ore de drum ..asa avem iarba si pe silvas, baraj, etc prin apropiere. |
Quote:
LE: nici macar nu sunt 100km, sunt 75km.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning