![]() |
Re: Divertisment
stai sa iti arat eu caine BUN :))) https://www.220.ro/EoaFIkdhsD/Un-Numar-Mic
|
|
Fix ii intereseaza pe aia de masini. Daca o zgarie o duce la fier vechi si isi ia alta a 2-a zi.
Mai sapa doua gropi in gradina si mai scoate 5 galeti de petrol.. |
Quote:
|
Si eu care am fugit de un job in Ryad :(
|
Si eu as fi fugit, ca nu exista Ryad. Capitala Arabiei Saudite se numeste Riad sau Riyadh :-P
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca mai puneai si skoda era tot grupul VAG :?:
|
mare domn, pupa-l-ar tata
:D las ca se descurca el vw bine si fara reclama sau lupta dintre audi si bmw. el face das auto si gata. |
Quote:
|
Dumnezeu obosit si plictisit, decide el ca trebuie sa isi ia o vacanta, se duce vorbeste cu Sfantu Petru.
-Auzi vreau sa imi iau si eu o vancanta ai idee unde sa merg? sta Sf. Petru se gandeste si ii zice -pai am auzit ca e frumos pe Jupiter in perioada asta -NUUUU! prea multa gravitatie stii ca ma doare spatele -atunci mercur? -nici acolo, mult prea cald -pai atunci ce zici de Pamant? -ESTI NEBUN? am fost acolo acum 2000 de ani am avut o aventura cu o evreica si ei inca mai vorbesc despre asta ! Trei mosi pe o banca. Trece o tipa bine. Primul mos: - Mama ce-as mai pupa-o pe asta! Al doilea: - Eee, eu as si pupa-o si as si pipai-o! Al treilea: - Eeee .. eu as si pupa-o...as si pipai-o .... si .... parca mai era ceva.... |
Da' care n-aveti ocupatie si-mi stergeti posturile ?
Comunisti mai sunteti.. |
I-o nu ba snap
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning