![]() |
Re: Onesti
mie imi place idea............pai ar fi si ceilalti de acord?.......
|
v-am zis...am vorbit cu Florica a fost de acord...tot ce a zis...sa fim uniti....si filiala se face....i-am zis ca suntem in jur de 10 persoane a zis ca e bine....si filiala se face usor...nu e complicata treaba....vorbim diseara la intalnire:D
|
faster...dak reusesti sa vb cu el sa iti dea mai multe detalii ca sa ne anunti diseara ar fi bine.....
eu cred ca suntem mai multi de 10..... |
rushinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
rushinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ce a fost la bz a fost o treaba tipic romaneasca,felicitari baietilor de la covasna care au avut o organizare super de fiecare data! sper sa ma pot prezenta la toate concursurile organizate de ei pt ca acolo m-am simtit ca acasa! |
bha si cat am zis eu ca afumam si noi o costita ceva nijte carnaciori ...ca la cat fum era....mergea tare bine...:))) :))))
|
Dap...La Buzau cik ar fi fost nasol....la covasna nota 10...il inteleg pe ciprian de ce se duce aproape de fiecare data...Ciprian s-a dus ma fumu din Mashina?:))
|
scuze ca n-am reusit astazi sa ajung la intalneala dar am avut ceva treburi si apoi am uitat :(
|
aveai parte de un burn.....si un nor de fum:))
|
Salutare!Acum ne-am intors de la Bucuresti.Sorry!
|
Quote:
|
da...a trecut...ai vazut si tu....dar poate ca era ocupat si nu a putut trece pe la noi...:D
|
nu sari repede pe mine ca nu am ziso in nume rau....
|
Noi am fost cu Megane-ul la Bucuresti!Daca se crede bine daca nu..............tot bine.Cu seatul nu eram nici eu nici Vlad.
|
chill man !!!!!!!!!!!
|
Nush dak ati obs...a venit din nou BMW ala portocaliu si scria mare pe el DE VANZARE !!!!!! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning