![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
cam cat face o caseta de directie?
|
Quote:
|
Vand e36 325i , an 1992, suspensii sport, galerie sport, 250cp,arata si merge impecabil , 3500eur - negociabil ,merg si combinatii.
curand si poze .. ce`i interesati ma pot contacta la 0769144663 |
Quote:
DACA PUNTEA E CU DIF.AUTOBLOCANT,O IAU EU .UITE ADRESA MEA DE MAIL;[email protected],SCRIE-MI UN MAIL ITI DAU NR DE TEL.SI VB .LA TELEFON. |
Sa fim seriosi, sa gasesti un grup autoblocant de e21 prin romania e ca si cum ai gasi acum in carul cu fan. Oricum, chiar daca pica pe mainile lui Gabi un asemenea trofeu nu cred ca il dadea nici mort :D
|
Quote:
stii la ce ma gandeam,un dif. autoblocant de ursulet,nu incape in carcasa,diferentialului de pe e 21,am inteles ca de ursulet se gasesc mai usor... |
O alta solutie ar fii aceea de a modifica puntea spate astfel incat sa incapa un autoblocant de urs, a mai facut cineva de aici asa ceva..
|
Quote:
NUMAI CA EU SINCER SUNT CAM SATUL DE TOT FELUL DE MODIFICARI DAR DACA NU E PREA COMPLICAT MERITA .NUMAI CA NU AM NICI UN FEL DE AUTOBLOCANT ..... |
:)) autoblocant de rechin? Florica mi-a zis asta acum cativa ani si nu o sa uit prea curand : Autoblocant de rechin LA MUZEU =))
eu am o punte de e34 cu autoblocant 3.23 si inca un autoblocant 3.64 si ... da, o sa o pun pe e21 :) cu tot cu cardan cu 6 suruburi, frane mari, amortizoare arcuri tot. |
merge montata puntea de pe e30 cu totul pe rechin (inclusiv cu grup autoblocant) cu cardan si cutie.......orice schimbare necesita modificari :)
|
da, mai dubios e cu arcurile cu puntea de urs pt ca la e21 arcurile sunt pe amortizor iar la e30 sunt intre bascula si lonjeron spate. plus ca grupul de urs e slab, daca dai cu ceva mai tare in el ii sar pinioanele :))
|
angel eyes de ce diametru imi trebuie pt masca cu 4 faruri?
|
mi am luat volan sport si vreau un butuc ceva ieftin, stiti de la ce modele se mai potrivesc? fratilor a-ti disparut?
|
2 Attachment(s)
Eu am fost in cursa,abia m-am intors.
Am un spoiler modelul asta,se zice ca e BBS dar pe asta scrie Hella si pe capacele(care se scot ca sa pui proiectoare daca vrei). De fapt e mai mult ca pe asta rosu,si e de vanzare.250ron. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning