Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

Monde0 11-09-08 14:56

Re: Club astra bertone

Caut urgent o bara fata tuning de bertone ... daca aveti [email protected] ... multumesc

sabothor 11-09-08 18:16

Bara stock vinde Renesys. Ia legatura cu el.

Renesys 11-09-08 18:43

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1747017)
Bara stock vinde Renesys. Ia legatura cu el.

asa:). ms sabothor...

daca te intereseaza MondeO...baga idul body_sonyc

coni 11-09-08 21:15

baieti am o intrbare unde conectez furtunul de aer de la ceas BOOST ceasul a avut in cutie un teu de plastic multumesc anti cipat

Renesys 11-09-08 21:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by coni (Post 1747354)
baieti am o intrbare unde conectez furtunul de aer de la ceas BOOST ceasul a avut in cutie un teu de plastic multumesc anti cipat

Ia deaici...

coni 11-09-08 21:29

mercy momentan maine fac legatura oricum umblam in zona aia sa i schimb bujiile

coni 11-09-08 21:30

vreau sa va anunt ca la noi in ardeal ne dam legal linii organizate de diferite orase detalii AUTO CRONO

mekhi 11-09-08 21:48

prelata pentru bertone decapotabil stie cineva de unde cumpar si eu? sau material de decapotabile? :P

sabothor 12-09-08 16:02

@Renesys, i-am dat id-ul tau de mess pe thread-ul lui de pe clubopel si apoi mi-a parut rau ca nu ti-am cerut acordul intai, de aceea aici am postat numai nickname-ul. Bafta multa!

@Mekhi, tu citesti thread-ul asta? Cauta pe el si iti vei gasi raspunsul.

Stima tuturor!

VFFtuning 12-09-08 17:14

salutare!!! astazi am fost cu masina la mecanic..am pus o pe tester...intradevar becul de la chek engine se aprindea din cauza sondei lambda...una dintre ele!!!???..am inteles ca sunt doua.....mecanicul mi a recomandat sa scot masina la o plimbare mai lunga si sa merg cu 130km/h...cica ar fi bine ....acum nu mai este aprins......apropo a schimat cineva sonda ce model este??bosch? si cam la ce bani ajunge..parca algo a schimbat vreo doua!! :)))..multumesc !!!bafata

algorunescu 12-09-08 19:17

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1749191)
salutare!!! astazi am fost cu masina la mecanic..am pus o pe tester...intradevar becul de la chek engine se aprindea din cauza sondei lambda...una dintre ele!!!???..am inteles ca sunt doua.....mecanicul mi a recomandat sa scot masina la o plimbare mai lunga si sa merg cu 130km/h...cica ar fi bine ....acum nu mai este aprins......apropo a schimat cineva sonda ce model este??bosch? si cam la ce bani ajunge..parca algo a schimbat vreo doua!! :)))..multumesc !!!bafata

Da. Eu le-am schimbat pe amandoua. De fapt impropriu spus eu. Una a schimbat-o Adrian (fostul propietar) cand am luat masina si a doua eu saptamana trecuta. Sonda lambda 1 (aia de la motor) costa cca 5.5 mil. A doua (aia de pe evacuare), nu stiu.

Justinn 13-09-08 12:59

2 Attachment(s)
Salutare,am avut pe masina un set de praguri Rieger(fac schimb cu praguri originale )si o prelungire de bara spate Lumma...sunt in culoarea masinii (gold yellow)daca intereseaza pe cineva,PM me sau Y!messanger id : [email protected] .Multumesc

romeo&julieta 15-09-08 22:40

1 Attachment(s)
vand stopuri cu leduri pe fond negru pentru opel astra clasiic, noi noute in cutie, 700 ron

Renesys 15-09-08 22:42

Quote:

Originally Posted by romeo&julieta (Post 1755960)
vand stopuri cu leduri pe fond negru pentru opel astra clasiic, noi noute in cutie, 700 ron

deci nu merg pe bertone:)...

@Sabothor, nu e nicio problema:). Bafta multa si tie!

romeo&julieta 15-09-08 22:44

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1755966)
deci nu merg pe bertone:)...

nup...sunt mai late cele de astra clasic. mie mi-au placut extraordinar de mult astea din poza dar nu s-au potrivit si m-am intepat cu ele ca aia de la "kit xenon" de unde le-am luat mi-au zis ca se potrivesc; dar de unde.si acum ma chinui sa imi iaubanii inapoi pe ele

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning