![]() |
Re: Club astra bertone
Caut urgent o bara fata tuning de bertone ... daca aveti [email protected] ... multumesc
|
Bara stock vinde Renesys. Ia legatura cu el.
|
Quote:
daca te intereseaza MondeO...baga idul body_sonyc |
baieti am o intrbare unde conectez furtunul de aer de la ceas BOOST ceasul a avut in cutie un teu de plastic multumesc anti cipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mercy momentan maine fac legatura oricum umblam in zona aia sa i schimb bujiile
|
vreau sa va anunt ca la noi in ardeal ne dam legal linii organizate de diferite orase detalii AUTO CRONO
|
prelata pentru bertone decapotabil stie cineva de unde cumpar si eu? sau material de decapotabile? :P
|
@Renesys, i-am dat id-ul tau de mess pe thread-ul lui de pe clubopel si apoi mi-a parut rau ca nu ti-am cerut acordul intai, de aceea aici am postat numai nickname-ul. Bafta multa!
@Mekhi, tu citesti thread-ul asta? Cauta pe el si iti vei gasi raspunsul. Stima tuturor! |
salutare!!! astazi am fost cu masina la mecanic..am pus o pe tester...intradevar becul de la chek engine se aprindea din cauza sondei lambda...una dintre ele!!!???..am inteles ca sunt doua.....mecanicul mi a recomandat sa scot masina la o plimbare mai lunga si sa merg cu 130km/h...cica ar fi bine ....acum nu mai este aprins......apropo a schimat cineva sonda ce model este??bosch? si cam la ce bani ajunge..parca algo a schimbat vreo doua!! :)))..multumesc !!!bafata
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare,am avut pe masina un set de praguri Rieger(fac schimb cu praguri originale )si o prelungire de bara spate Lumma...sunt in culoarea masinii (gold yellow)daca intereseaza pe cineva,PM me sau Y!messanger id : [email protected] .Multumesc
|
1 Attachment(s)
vand stopuri cu leduri pe fond negru pentru opel astra clasiic, noi noute in cutie, 700 ron
|
Quote:
@Sabothor, nu e nicio problema:). Bafta multa si tie! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning