![]() |
Re: Focsani
vrei cateva numere de telefon ??> dela ramnic, de la buza, de la bizighesti........sa nu te mai duci pana acolo , suni si intrebi?
|
da , te rog frumos
|
Quote:
bafta |
ms .... bafta
|
s-ar putea sa iti gasesc ceva de la o dauna totala , te anunt
|
Din pacate am incercat eu ceva dar e greu pe aici ....daca nu stii exact unde sa cauti.Mai incerc dar nu promit nimic.Si mai exact ce anume trebuie din cutie...banuiesc ca carcasa nu are nimic.....
|
VN-20-BEN,cam cat te-a ajuns sa iti faci masina?Ma refer la absolut toate modificarile.Lasa un mesaj pe privat dak se poate
P.S.Am vazut masina de prea multe ori si WV tau si ink 2-3 sunt cele mai belea din Fcs.Felicitari |
2 Attachment(s)
ce zici de asta?
|
mijto tare masina..am vazuto de cateva ori.. ;)
|
3 Attachment(s)
kitul e de la rieger , din pacate jantele pe 17 inca nu au ajuns din italia , culoarea e Albastru OPC de la Opel, faruri Deactane.....triple FK si cand te gandesti ca arata asa>
|
frumoasa... chiar nu am vazut-o prin oras
|
Quote:
ms mult ben ... am gasit cutia la un parc de dezmembrari in jud prahova , si luni o pun pe masina |
Quote:
e 1.9 cu 130 cp ? |
e 1.9 de 116 si merge ridicat am inteles pana la 136-140 cp insa mai intai se asteapta jantele, masina se poate vedea aproape oricand la Spalatoria Auto din spatele Cuptorului de Aur.....la Bradulet
|
fain fain ....creca era sa dau peste tine intr-o zi...:D...unde i-ai facut vopseaua...sau mai exact cine ti-a facut-o ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning