![]() |
Re: E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port
6 Attachment(s)
Imi cer scuze in fata lui Marius dar nu pot sa ma abtin.
1) De ce nu veniti frate niciunul sa ziceti: uite am facut si eu asta dar nu mi-au trebuit x saptamani, luni, ani. NU. Voi veniti numai cu lucruri distructive: te misti greu, si prost, si fara rost... Da nu spun cine sunt, k eu oricum nu am facut nimik. 2) Esti total pe dinafara. Acest topic este despre ursul albastru. Faptul ca Marius a mai divulgat cate ceva despre M-ul galben ar trebui apreciat. Din cauza la astfel de oameni a fost inchis si celalalt topic. 3) Ursul e perfect real, functional si chiar a aparut de multe ori, pentru cine are ochi sa-l vada. De fapt ambii ursi. 4) Atasez cateva poze de la saloane, nu pentru a demonstra cuiva ceva, nici nu e nevoie. Ci pur si simplu pentru a vedea Marius ca sunt si oameni interesati care stiu sa aprecieze. 5) Marius, te rog si eu ceva daca vrei. Imi poti spune ce piese ai folosit? Ce marci, preturi, stii tu (pistoane de la..., au costat...). De fapt ma intereseaza ca idee pt. un 2,5 12 valve. Daca nu vrei sa o faci public imi poti da un pm. Merci anticipat. MULTA BAFTA. Sa iasa cum vrei tu. |
am si eu o rugaminte, nu mai puneti poze vechi de cand eram noi la MR ,ca imi face greata noua conducere a MR-ului si trebuie sa beau iar limonada.
|
Quote:
PS..stapanul Elodiei suna mai bine decat stapanu lu Elodia MULTA LUME A AUZIT DE EA,MULTA LUME A VAZUT-O SI MAI MULTA LUME O VA VEDEA.... |
Quote:
prietene masina o stie toata lumea ,si ce a facut marius din masina nu prea a facut multa lume. asa ca relaxeazate, o sa scoata masina. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da un edit si baga posturile acelea intr-unul singur,arata urat asa " unsprezece " posturi consecutive.
|
Eu zic sa schimba-ti subiectul...
Omul o face cand vrea...daca vrea...cum vrea:) Marius'e cum vb si la telefon de aceste specimene de clasa a 10'a...;)bafta cu masina si astept un semn cand e gata 3.6'ele ca sa vorbim :) |
Quote:
|
Quote:
app eu stiu ca faci treaba buna dar eu unu deabia astept sa faci masina ca stiu ca o sa rupa gura la toti ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza de la mine de la Tuning Days @ Tibco 2009 :)
Sper sa-ti placa :) |
Nu am mai intrat de mult pe aici ,dar a fost si va ramane cel mai frumos BMW ! BAFTA !
|
marius ai fost si la iasi acum in weekend??...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning