Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

Cipilica 25-05-09 18:28

Re: E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port

6 Attachment(s)
Imi cer scuze in fata lui Marius dar nu pot sa ma abtin.

1) De ce nu veniti frate niciunul sa ziceti: uite am facut si eu asta dar nu mi-au trebuit x saptamani, luni, ani. NU. Voi veniti numai cu lucruri distructive: te misti greu, si prost, si fara rost... Da nu spun cine sunt, k eu oricum nu am facut nimik.

2) Esti total pe dinafara. Acest topic este despre ursul albastru. Faptul ca Marius a mai divulgat cate ceva despre M-ul galben ar trebui apreciat. Din cauza la astfel de oameni a fost inchis si celalalt topic.

3) Ursul e perfect real, functional si chiar a aparut de multe ori, pentru cine are ochi sa-l vada. De fapt ambii ursi.

4) Atasez cateva poze de la saloane, nu pentru a demonstra cuiva ceva, nici nu e nevoie. Ci pur si simplu pentru a vedea Marius ca sunt si oameni interesati care stiu sa aprecieze.

5) Marius, te rog si eu ceva daca vrei. Imi poti spune ce piese ai folosit? Ce marci, preturi, stii tu (pistoane de la..., au costat...). De fapt ma intereseaza ca idee pt. un 2,5 12 valve. Daca nu vrei sa o faci public imi poti da un pm. Merci anticipat.

MULTA BAFTA. Sa iasa cum vrei tu.

76BPR 25-05-09 23:23

am si eu o rugaminte, nu mai puneti poze vechi de cand eram noi la MR ,ca imi face greata noua conducere a MR-ului si trebuie sa beau iar limonada.

MariusTXA 25-05-09 23:29

Quote:

Originally Posted by B!mm3r (Post 2349871)
Vezi numai sa nu inceapa sa semene cu Elodia lui Sebastian.
Stii cum e..toata lumea a auzit de ea dar n-a vazut-o nimeni de mult timp..
fortza tati..
PS. vezi ca ti-am bolduit acolo unde incepi sa semeni si in exprimare cu stapanu lu Elodia aia originala.
sa nu ma intrebi cine sunt si ce masina am ca nu-ti spun :lol:

Prietene tu esti foarte dubios din cauza ca ai un singur post,nu te intreb ce masina ai ca sigur ai una din cele mai cunoscute de la noi din tara:lol::lol::lol: dar nu vrei sa te afisezi,as vrea sa te cunosc personal ca sa te pot anunta cand ies cu masina sa fii invitat sa o vezi live la treaba....ce zici?
PS..stapanul Elodiei suna mai bine decat stapanu lu Elodia
MULTA LUME A AUZIT DE EA,MULTA LUME A VAZUT-O SI MAI MULTA LUME O VA VEDEA....

76BPR 25-05-09 23:32

Quote:

Originally Posted by B!mm3r (Post 2349871)
Vezi numai sa nu inceapa sa semene cu Elodia lui Sebastian.
Stii cum e..toata lumea a auzit de ea dar n-a vazut-o nimeni de mult timp..
fortza tati..
PS. vezi ca ti-am bolduit acolo unde incepi sa semeni si in exprimare cu stapanu lu Elodia aia originala.
sa nu ma intrebi cine sunt si ce masina am ca nu-ti spun :lol:

mare e gradina domnului.
prietene masina o stie toata lumea ,si ce a facut marius din masina nu prea a facut multa lume.
asa ca relaxeazate, o sa scoata masina.

E30_Power 26-05-09 09:40

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 2351488)
Prietene tu esti foarte dubios din cauza ca ai un singur post,nu te intreb ce masina ai ca sigur ai una din cele mai cunoscute de la noi din tara:lol::lol::lol: dar nu vrei sa te afisezi,as vrea sa te cunosc personal ca sa te pot anunta cand ies cu masina sa fii invitat sa o vezi live la treaba....ce zici?
PS..stapanul Elodiei suna mai bine decat stapanu lu Elodia
MULTA LUME A AUZIT DE EA,MULTA LUME A VAZUT-O SI MAI MULTA LUME O VA VEDEA....

Nu vreau sa intervin prea mult deoarece nu doresc sa stric topicul acestei masini extraordinare.... Imi cer scuze ca nu cer drept de autor dar cum spunea si marius la promotor acum ceva timp, masina este cu adevarat spectaculoasa, dar cand va fi gata o sa vedem cu toti ce si cum va iesi, credeti ca daca incerca sa termine masina repede in graba iesea ceva? eu nu cred, graba strica treaba intotdeauna....oricum se stie ca Marius a facut intotdeauna ceva cu cap si a si demonstrat asta de atatea ori...Multumesc si lui Cipilica deoarece este un pasionat care intelege totul asa cum o fac multi! Lasa-ti omul sa isi termine masina si dupa o sa vedeti ce va fi! Numai bine Marius , Multa bafta si nervi de otel!!!

Alex23 27-05-09 17:29

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 2346991)
Mie unul imi suna a jignire, de ce nu-ti vezi de treaba ta? Masina a fost vazuta la 4tuning days, daca nu ai fost problema ta, iar pe pista cand o sa fie gata. Cred ca a facut destula istorie pana acum si ce rost are sa rupi o asemenea masina acum doar de dragul curiosilor. O sa fie prezenta exact cand Marius va fi multumit de ea.

serios nu am vrut sa sune a jignire si nu mai spuneti ca suferim sau nu stiu ce.pur si simplu eram curios sa vad cand e gata M-ul........ B 13 TXA e gata demult .....

Alex23 27-05-09 17:31

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 2347770)
Pai ma supar ca nu este treaba ta si nici a altora cand scot eu masina si cum ma misc,eu spre deosebire de altii trebuie sa lucrez la mai multe masini simultan si asta nu este usor,vara asta voi iesi cu masina si asta ti-o spun ca vreau eu nu ca trebuie sa dau cuiva explicatii,piesele le am de mult timp cumparate(daca nu le aveam ma ajutai tu sa le cumpar sau altcineva care se grabeste sa vada masina pe strada?)eu cred ca nu....prietene la mine la masina din motor mi-a ramas doar blocul motor....poate asta iti spune din ce cauza am intarziat atat cu iesirea mea pe strazi cu masina,de iesit voi iesi cu siguranta si cat de repede pot ca asta imi doresc foarte mult....numai bine si va rog abtineti-va de la comentarii de astea care nu-mi fac decat rau.

imi pare rau daca te-a deranjat postul meu......eu stiu ca ai toate piesele cumparate doar intrebam poate mai aveai nevoie de ceva.Nu o sa mai postez ca vad ca te deranjeaza orice lucru....

turb0 27-05-09 17:39

da un edit si baga posturile acelea intr-unul singur,arata urat asa " unsprezece " posturi consecutive.

Griffo 27-05-09 18:20

Eu zic sa schimba-ti subiectul...
Omul o face cand vrea...daca vrea...cum vrea:)
Marius'e cum vb si la telefon de aceste specimene de clasa a 10'a...;)bafta cu masina si astept un semn cand e gata 3.6'ele ca sa vorbim :)

MariusTXA 28-05-09 00:05

Quote:

Originally Posted by Alex23 (Post 2356890)
imi pare rau daca te-a deranjat postul meu......eu stiu ca ai toate piesele cumparate doar intrebam poate mai aveai nevoie de ceva.Nu o sa mai postez ca vad ca te deranjeaza orice lucru....

Prietene pai ori stiai ca am toate piesele ori credeai ca imi mai trebuiesc?....acum vin de la garaj si evacuarea pentru turbo este aproape gata,sunt niste lucrari mai grele care necesita timp mai indelungat pentru a fi facute cum trebuie,vara asta va fi gata insa nu stiu sa spun nici cu aproximatie ca parca nu se mai termina la cat de multe sunt de facut si unde mai pui ca mai fac si la masinile clientilor....ziua asta daca ar avea mai multe ore ar fi minunat....daca vrei sa postezi bine daca nu vrei sa postezi iar bine....ideal ar fi sa postezi cand ai ceva concret de zis...numai bine....

Alex23 28-05-09 13:33

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 2358027)
Prietene pai ori stiai ca am toate piesele ori credeai ca imi mai trebuiesc?....acum vin de la garaj si evacuarea pentru turbo este aproape gata,sunt niste lucrari mai grele care necesita timp mai indelungat pentru a fi facute cum trebuie,vara asta va fi gata insa nu stiu sa spun nici cu aproximatie ca parca nu se mai termina la cat de multe sunt de facut si unde mai pui ca mai fac si la masinile clientilor....ziua asta daca ar avea mai multe ore ar fi minunat....daca vrei sa postezi bine daca nu vrei sa postezi iar bine....ideal ar fi sa postezi cand ai ceva concret de zis...numai bine....

pe mine asta ma interesa....cum decurge proiectul dar voi ati sarrt repede cu gura "clasa a10a ","soferi fara carnet"etc....
app eu stiu ca faci treaba buna dar eu unu deabia astept sa faci masina ca stiu ca o sa rupa gura la toti ;)

Corneliu26 28-05-09 16:52

Quote:

Originally Posted by Alex23 (Post 2359136)
pe mine asta ma interesa....cum decurge proiectul dar voi ati sarrt repede cu gura "clasa a10a ","soferi fara carnet"etc....
app eu stiu ca faci treaba buna dar eu unu deabia astept sa faci masina ca stiu ca o sa rupa gura la toti ;)

Mai desteptule,mai bine uita-te cum ai formulat postul tau,"cam greu te misti" si apoi zi altceva. mai bine pune-te si strange-ti bani si tu sa faci o dacie modificata macar si apoi mai vb.

mitza mtb 09-06-09 22:26

1 Attachment(s)
O poza de la mine de la Tuning Days @ Tibco 2009 :)

Sper sa-ti placa :)

Speed4U 09-06-09 22:37

Nu am mai intrat de mult pe aici ,dar a fost si va ramane cel mai frumos BMW ! BAFTA !

Sc0ic4 14-06-09 23:36

marius ai fost si la iasi acum in weekend??...

All times are GMT +2. The time now is 02:01.

- Copyright 2026 4Tuning