Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

X-Ray-Eyes 04-10-09 17:56

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 2691663)
De acum in colo celor din X-TEAM LE ESTE INTERZIS sa mai participe CURSE ILEGALE . CEI CARE VOR FACE VOR SUPORTA CONSECINTELE.

Se fac curse ilegale in Constanta ???

CT-XX-YPC 04-10-09 23:28

mda... interesant rau.. ce sa zic.. pana la urma.. se mai tine ceva in weekend sau nu? k as vrea sa plec din localitate.. si dup-aia sa nu`mi aud vorbe ca nu am raspuns provocarii....

MauS 05-10-09 06:52

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 2691241)
Eu nu am stiu . S-au gasit masinile chiar .
SKODA OCTAVIA
BMW E 30
RENAULT 21 Turbo
Cand si unde????
SUBARU IMPREZA WRX STI

Masina mea e gata, vin si eu :)

x-28-TRA 05-10-09 13:04

opa stai asa ca ma atacat si pe mine copiatorul asta de masini.vezi masina lu zma si a lui (rmy) .sa inteleg ca ai un idol sau ce????.
cam cate lunii mai avetzi pana va despartitzi ???? in rest ce sa zic rusine daca avetzi o singura masina in club(urs) cu alceva nu te lauzii???

D_M_X 05-10-09 14:28

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 2694241)
opa stai asa ca ma atacat si pe mine copiatorul asta de masini.vezi masina lu zma si a lui (rmy) .sa inteleg ca ai un idol sau ce????.
cam cate lunii mai avetzi pana va despartitzi ???? in rest ce sa zic rusine daca avetzi o singura masina in club(urs) cu alceva nu te lauzii???

:) asta e din ciclul I love me,my self and Zma-u

b31rmy 05-10-09 17:07

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 2694241)

E o mare diferenta dintre masina mea si masina lu zma.Si daca te referi probabil la jante te-as ruga sa te uiti de aproape sa vezi ca ale mele sunt chiar originale,alta asemanare nu cred ca mai e,doar caroseria dar asta e,n-am ce sa-i fac.

ct11lyv 05-10-09 21:34

e da ce e aici :)) ma ia si rasu la unele chestii ..:) oricum e bine venita o chestie din asta mai trezeste lumea..

CT 88 BAU 05-10-09 21:45

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2695775)
e da ce e aici :) ma ia si rasu la unele chestii ..:) oricum e bine venita o chestie din asta mai trezeste lumea..

parca vezi subiect de barfa la uups :) membrii cluburilor auto din constanta in conflict :) sau stapanii bolizilor se afla in diver-gente

just joking k voi sariti cu gura pe mine :lol::lol::lol:

ct11lyv 05-10-09 21:47

Quote:

Originally Posted by CT 88 BAU (Post 2695822)
parca vezi subiect de barfa la uups :))) membrii cluburilor auto din constanta in conflict :)) sau stapanii bolizilor se afla in diver-genta

just joking k voi sariti cu gura pe mine :lol::lol::lol:

ahaha ar fi ceva...cu niste poze ceva..un mega articol.. bolizi turati la maxim :P smekrie

Urban_Racing 05-10-09 23:54

Eu nu stiu de ce radeti , sigur sa gandit vre`un troglodit de la ei sa faca un articol de genul! La cate subiecte interesante se dezbat acolo......

Ursu-=X-Team=- 06-10-09 07:57

DMX lansez o mare provocare... PAINTBALL
X-Team Vs Anonimous.

RMY succesuri cu clubu tau. si numai derapa pe linia dubla cu frana de mana .. de 2 ori

Psycho 06-10-09 10:03

dupa ce terminam cu asta de paintball va provoc la unu de mancar hamburgeri de la mac :)

CT18NRG 06-10-09 10:46

pot sa fiu eu arbitru ? ca sunt impartial... :))

CT-XX-YPC 06-10-09 14:31

maus.. tu esti cu ursu argintiu de 2.5 cu care m`am dat la tulcea ?

x-28-TRA 06-10-09 14:36

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2696747)
dupa ce terminam cu asta de paintball va provoc la unu de mancar hamburgeri de la mac :)

aici am un urs pe cale il inscriu :)))) te face :)))))

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning