![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
mda... interesant rau.. ce sa zic.. pana la urma.. se mai tine ceva in weekend sau nu? k as vrea sa plec din localitate.. si dup-aia sa nu`mi aud vorbe ca nu am raspuns provocarii....
|
Quote:
|
opa stai asa ca ma atacat si pe mine copiatorul asta de masini.vezi masina lu zma si a lui (rmy) .sa inteleg ca ai un idol sau ce????.
cam cate lunii mai avetzi pana va despartitzi ???? in rest ce sa zic rusine daca avetzi o singura masina in club(urs) cu alceva nu te lauzii??? |
Quote:
|
Quote:
|
e da ce e aici :)) ma ia si rasu la unele chestii ..:) oricum e bine venita o chestie din asta mai trezeste lumea..
|
Quote:
just joking k voi sariti cu gura pe mine :lol::lol::lol: |
Quote:
ahaha ar fi ceva...cu niste poze ceva..un mega articol.. bolizi turati la maxim :P smekrie |
Eu nu stiu de ce radeti , sigur sa gandit vre`un troglodit de la ei sa faca un articol de genul! La cate subiecte interesante se dezbat acolo......
|
DMX lansez o mare provocare... PAINTBALL
X-Team Vs Anonimous. RMY succesuri cu clubu tau. si numai derapa pe linia dubla cu frana de mana .. de 2 ori |
dupa ce terminam cu asta de paintball va provoc la unu de mancar hamburgeri de la mac :)
|
pot sa fiu eu arbitru ? ca sunt impartial... :))
|
maus.. tu esti cu ursu argintiu de 2.5 cu care m`am dat la tulcea ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning