![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Nu te gandesti sa vopsesti jantele? Da-le alb sau rosu.. eventual mat.. parerea mea (proprie si personala:lol:) ca ar da bine. :) I'll be watchin' you.
|
Quote:
|
Acum arata si ea a masina:)
Sa fie primite meserie:) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
nu il lasa pe ZUZZZ murdar:cry: ..fara sedinte foto..trebuie sa ma astepti pe mine8):-P |
Bravo ma, sa le tocesti sanatos :lol: Cand e vremea de poze, e cineva care a ramas dator la tine cu o sedinta... stii tu cine... :D
|
Eu zic sa va luati la bataie si care bate cel mai tare castiga o sedinta foto:)))
|
Arata bine zuzu acuma:D.Nu are rost sa o speli pe vremuri din astea fiindca se murdareste repede:-)
|
Frumoasa masinuta ai man imi place cum arata loganu' pe mov perlat dar mai ales pe alb perlat :> Incearca sa-ti dau cu un strat de lac peste culoare gasesti si la tub si inca o idee , incearca sa ii pui un autocolant Carbon pe capota sa vezi ce bine ar da :>
Frumoasa masina sa ai grija de ea ;) |
Quote:
Pana esti tu gata mai apar modificari si la mine...(sa speram :)) ) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Bine lasa promisiunile , asteptam progrese si sunt curios sa o vad cu plafonul negru si eu ;)
Bafta!! |
Quote:
|
Graba strica treaba stii cum e ... Cand Graba strica orice efect ;)
|
Dai cu imitatia de carbon pe capota si va iesi un gunoi...
Alb perlat arata cel mai bine. |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Niste poze putin mai curata. In weekend sa speram ca apar niste poze mai calumea. Si o poza cu evolutia intr-un an |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning