![]() |
Re: Propuneri/Challenges
2 Attachment(s)
intra greii :> bravo naitzu :)
Castal : evident ca poti participa :) eu particip cu ... cinquecento ;)) sunt pe a4-uri, deci de.aia arata don'soara asa |
Frumos baieti. Azi incep si eu lucru` la el si din cate vad se anunta un challenge pe cinste...vorba lui blu: "au intrat greii"...mai urmeaza umplutura :lol:
Naitzu frumos...blu.macca...si mai frumos :D |
din fata arata super dar din spate arata ca un mini ..... trebuie sa ma apuc si eu de treaba .....
|
Quote:
|
am terminat si eu fata la 500....
dar particip doar daca vreti voi ca tableta si :blahblah::blahblah: |
Nu stiu daca particip. Cred ca nu... Postez sambata duminica seara daca da, daca nu... Nu ma asteptati ;)
PS. Naitzu > Arata bine, foarte bine... Dar, la moment, as vota mai de greaba pentru Blu', stilul masinii foarte fiminin, imi place mai mult... |
sigur ca poti participa mai mba . . . dAr nu inteleg de ce va grabiti asa, doar mai e o saptamana ! ! !
|
eu am terminat fata fiatului si as vrea sa particip cu desenul prelucrat in photoshop, sunteti de acord? aruncati o privire >> www.thundermike.piczo.com/freehand am sa fac si spatele
|
2 Attachment(s)
sal, am postat si eu ceva si daca se poate as vrea sa particip la challenge-ul asta
|
hopaaa!!lume noua...foarte tare...maine poimane postez si eu
|
1 Attachment(s)
Iar nu mia iesit hasura :x
Peste cateva zile postez si spatele care l'am inceput... Sper sa arete mai bine :rolleyes2 Michael > Foarte frumos 500-ele :D Dar peizajul parca nu are standingul masinii :lol: |
pot participa si eu?...mai am un pic la fata..spetele nu cred ca am timp sal fac...
|
Normal ca poti participa :D
|
1 Attachment(s)
asta e lucrarea mea :peace: :D aveti ceva impotriva?
Attachment 776746 |
imi cer scuze dar nu mai pot sa particip :( plec la bunici 8-|
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning