![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
mk2 e mai usor ca mk3 cu 350 kg ce e masina de curse mk2 stock daca staus a ma gandesc mk3 vr6 ( dau ex al meu) nu e chiar stock cum zici u daca staus a ma gandesc la 402 m conteaza ori ce modificare adusa masini (iar ex a mea) la suspensie articulatie schimbata toate sport vr6 pana la motor vr6 softat cutie viteze rapoarte scurte ( pt coasta - drag) iar daca u vi sa imi zici mie ca masinuta nui de curse poi ia pune mana pe o carte sau nu mai sta cu ochii degeaba in pc ala ca tot ai internet si documenteazate daca vr6 asta avea suspensie stock de golf avea cutie normala si motor de vr6 2.8 stock atunci ziceam da e o parlita de masina care nui de curse si ca veni vb liviu de mk5 nu are banca bani :)) sa iau unu da de mk4 fac eu rost :P da in prim plan e A3:D incerc sa il gasesc :d |
No Stress:))....
Diseara,acelasi loc ,aceeasi ora.....20.30,polivalenta..... Respect SRS!!! |
Quote:
|
Quote:
scuze man k nu am putut ajunge la intrunirea asta:S:S:S...iti pov mai multe cand ne intalnim:D...respect SRS! |
Quote:
2. nu ma supar, sunt enervant stiu, toti sa fim de treaba ? nu se poate ! 3. eu cand am vb de o masina de curse am vb de setarile, modificarile aduse in mare parte SPECIALE pt CURSE...daca tot e de curse :rolleyes2 4.nu trebuie sa te stresezi din cauza mea ca tu crezi ca cine stie ce...:rolleyes2...:?: 5. nu am zis si nici nu o sa zic ca e o parlita de masina...dar tu poti intelege ce vrei pe mine nu ma supara lucrul asta :D 6. carti am citit destule...chair una de curand "Cum arata masinile de curse" ce crezi:) ...de pe net :) :D :D :) cu pozeee;) nu o dati in cearta si alte alea ca nu aveti 3 ani 8) |
1 Attachment(s)
din contradictii se ajunge usor in cearta...
asa ca va pun sa vizionati un desen nou :lol: ...va las pe voi sa ghiciti al cui ;) |
....floricik zice totul a cui e ;;)
|
Quote:
pt mine una de curse normal ar fi una de serie da cheala cu roll bar in ea si 2 scaune recaro omp sau ce vrei u da pt mine si a mea tot de curse e ii scot bachetele tot din porbagaj numai ca nu am roll bar daca dai u bani sa imi pun unu promit ca asa merg cu ea numai sa fie de curse ....k masina de zi cu zi sa fie de curse:) poi mai baitule cand japonezi au masini de curse cand nici u nu visezi ca aia e de curse.... zici ca e de zi cu zi .... poi ce sa zic ca aia nui de curse sau pt tine o masina tre sa aibe neaparat un turbo sau compresor asa ca nu te mai da zmeu ca ai citit carti "Cum arata masinile de curse" sau sa vb din auzite ...daca stai cu persoane care stau numai cu motoare nu inseamna ca ai inteles si ca raspuns la faza cu permisu stai calm ca si eu conduceam fara permis de la 17 ani pe unele drumuri da una e sa sti sa ti volanul in mana la 40km/h si alta e de la 140km/h sa nu zic de 200 condu o masina capabila de curse si dupaia sa imi zici mie care si cum e de curse k iar ca sa inchei discutia cu tine toate masinile sunt de curse fiecare sunt la grupele din care fac parte ...ori ce masina e de curse da tebuie incadrata la grupa ei Vera mami nu mai vb cu tine :P:P:P u ai masinuta desenata eu nu :( |
Pai mai vino pe la orsova :P ca sa ti-o deseneze si tie Andrei
|
Quote:
fortza tigrutza vera este fericita proprietara. |
Quote:
fortza tigrutza vera este fericita proprietara. |
a fost frumos vineri baieti :P..sunteti o gasca de treaba.
|
3 Attachment(s)
Salutare, sunt an Bucuresti si ami repar masina, un mic accident Luni 02.08.2010 un idiot ma pupat an cur:boxing::chainsaw:
|
Cataaa idiotu era cu un logan nu?
Moama ce naspa...daca ai nevoie de ajutor sa zici!!! Bafta leo! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning