![]() |
ma,deci wb-welcome back
iar ERY.....este un user al acestui forum |
ce forum privat ma.. sa vb fiecare ce vrea si unde vrea ci mici exceptii .. Cum am mai spus eu si la un topic .. aici pe cta.. Fara sa divulgatzi locatiile si orele unde au loc cursele daca au loc. Pt asta exista telefon.,
|
Poze fratee....am facut, dar nu m-am gandit ca o sa fiu intr-o stare asa de.....miscatoare.... :lol: si toate au iesit cam.....in fuga.
Oricum....este cate ceva foaaaaarte interesant de vazut.....in special patinaj pe gheata cu motoru' :lol: |
Re:
Quote:
|
Mai, daca se cunosc atat de bine, cred ca se pot anunta unul pe celalalt. Nu tre sa-i sune unul singur pe toti, asta e normal. Dar cred ca sunt lucruri care nu e bine sa fie scrise pe forum, e mai bine sa fii prevazator. De unde stii ca nu stau astia de la Antena1 pe forum sa nu ramana mai prejos decat NationalTV. Sa nu mai zic de ucruri mai naspa decat televiziunea...
|
cred ca intre DMX si URSU se infiripa o poveste de dragoste ca prea se inteapa aici sau......... cine stie DMX este invidios pe statura URSULUI........... voi ce ziceti? :shock: :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Hai ,a GRIGO ce naiba!:) chiar asta e o problema?? cum se ne anuntam???
PIA da.. l-asi iubi in curu ala paros:))) |
vedetzi topicu` ala cu bucureshti si alsatzi vrajeala :p
|
Ce topic cu Bucuresti, ca m-am uitat si nu am gasit nimic!
|
vezi k e cand intrii pe www.4tuning.ro scrie acolo intalnire 4tuning Bucuresti , deci nu pe forum , pe home`page`u site`ului
|
Re:
Quote:
OLLGAAAAAAAAAAAAAA .....prieteniiii stiu de ce..... |
PIA + OLGA = FERMA DE PURCEI :))))) :twisted: :twisted: :twisted:
|
bai BULANNNNNNNNNNNNN ai zis ca nu le mai ai
si oricum asta e noua dece nu o stiu? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning