![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
Deja o dai in diverse ;) numai ai ce sa zici?? :lol: |
Quote:
ba da am...voi barbatii aveti impresia k toata lumea se invarte in jurul vostru...dar sa stii k nu e kiar asa....;) (vb mai tarziu k ies acum) |
Quote:
( vorbim ) |
aaaaaah.... iar problema generalizarii????????????????????
|
Quote:
|
nu fa pe victima, ca nici tu nu esti usa de biserica... :D
|
Quote:
Dar nu generalizez ;) |
hi hi .... :D azi te iert... :P
|
:lol: Ms ms }{ maine numai ma ierti?
|
Ieo deja sunt prin un proces de uitare =))
In 2 saptamani am aflat destule despre prietena mea ... Nu m-a incantat ce am aflat ... si i-am dat verde sa isi rezolve toate problemele. Daca exista sentimentul ala pe care il tot lauda ea ca il simte pentru mine, va reveni cu toate chestiunile rezolvate. Although ... m-am simtit bine cu ea ... in tot timpul in care am fost cu ea ... Baieti ... cand va intalniti cu o fata ce depaseste varsta de 18 ani si va tot canta in struna ca sunteti speciali & shit ... aflati daca nu cumva e logodita cu cineva ;) inainte de a face o greseala. |
Si dak ar fii logodita ce?
Bine akm depinde de fiecare... Eu vorbesc in numele meu...;) |
in schimb...din proprie experienta... nu e deloc bine sa iti pierzi iubita(care pe deasupra mai are si un copil scump pe care il iubesti ca pe al tau...cu toate ca a fost o greseala), stiind ca ea te iubeste... insa nu ai ce face... o pierzi...si o iubesti, si te iubeshte... :(
|
Quote:
Dar cand viata ei e construita pe liniile unui film d'ala latin - denumit si telenovela - ti se cam rupe si nu stii cum vrei sa continui. Iti da motive precum ca logodnicul ei se comporta mizerabil cu ea, o inseala si alte tampenii, il pupa in fund pe tatal fetei (ca deh ... impart acelasi loc de munca). Are un tata cu un fix precum: tipul care trece pragul fetei se insoara cu ea, iar ea daca ii da papucul logodnicului fara sa aibe cum sa ii demonstreze babacului ei ca a fost o alegere potrivita, se teme ca va fi data afara din casa ... cum a mai fost un exemplu in familie : sora sa ... Ati inteles ceva ?:lol: |
holly sheet...
cumva e un paragraf din scenariul de la Sange Latin??? aaaaa... nu ... stiu!!! de la Inger Salbatic.......... Aiurea, rau... Chiar sincer... :( Relatia a fost inceputa gresit... iti dai seama ca nu mai poate avea o continuare, chiar daca in sufletul tau simti nevoia... :( |
Poate avea o continuare ...
Dar ea trebuie sa isi rezolve problemele. Din fericire pt ea ... nu mai e acelasi noroc al meu la femei cum era in trecut. So ... s-ar putea sa fiu disponibil si dupa ce isi rezolva problemele. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning