![]() |
Re:
Quote:
|
am inteles ca Tariceanu ne-ar fi onorat \"metropola\" cu o vizita, ca azi toata ziua o fost ticsit clujul de politisti, pana seara.
|
am vazut coloana oficiala!!! nush daca o fi fost el ... dar ceva demnitar mai \"mare\" tot a fost!!! :lol:
|
o fost pe la casa tineretului seara, era plin de dias, politie, ambulatna, descarcerare si pompieri ( daca am uitat pe vre'unu il rog sa ma scuze :lol: :lol: :lol: ) dapei astia cand ies sa vada lumea ca mai fac si ei ceva mai tare *** circulatzia ... mnoh ma rog ... se mai intampla ... probabil k vroiau si ei sa faca un bine :lol:
|
fix ****... cand iese puff daddy pe strada ii mai blindat ca tariceanu :lol:
|
da... dar Puff Daddy ... are o gramada de fani ... si inca o gramada de dusmani :))
deci... daca moare... e zi de doliu ... dar Tariceanu ... :)) ... are 10 fani ... Badea Vasile & Co. si... dusmani... nush ... dar nu cred ca sunt multi :)). mai mult deaia cu furci 8) 8) |
aa
abcde
|
diluant sau nitrodiluant mai bine si baga la lustru cu servetele :lol:
|
aa
abcdef
|
bine macar ca ai vizibilitate!!!
lasa deschis-a masina vreo ora 2 si apoi cumpera un parfum d-ala de masina ... sau varianta ieftina un bradutz d-ala de la wunder baum !!! :twisted: |
aaa
abcdefg
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No Comment! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
am erdeesh partea 3 da nu o pot pune :evil:
|
zi numa de unde s-o luam!!! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning