![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Modestule!! Si puteai sa dai edit la postu` de sus nu sa faci 2 unu dupa altu..
|
daca tot un sirocco macar unu din aur --->>> http://www.eurogsm.ro/magazin/nokia-...110.html?cos=1:twisted: :lol: :lol: :twisted:
|
ce ... poti sa spui ca nu ii cel mai tare telefon ... adika tine bateria la el cel putin 2 sapt .... ce vrei mai mult :D
|
Quote:
dak n ai abtinete...:anger: no ofence scrie clar shi mare CE TELEFON MOBIL AI? dak n ai te abtii |
6680
n 73 |
Quote:
|
Quote:
|
mah nu imi e jena de ce telefon am pt ca vb ta pot vb la el ... dar ziceam ca ii meserias un iPhone
|
salutare lume!mi-am tras telefon de ferma!!!! e mai mult o compilatie decat un telefon!!!!fata de a 55,miez de a50,spate de mc60 siemens,dat bine cu scotch!!!!stiu ca e naspa da merge frate!!!!!cateva zile n-oi muri yo,nu?ciao
|
yo am 2 rable te telefoane: sagem myX -2 si un nokia 1100, imi fac treaba cu le
|
nokia 5200.....;)
|
Quote:
ON: eu mi'am luat de curand un amarat de Samsung X160 .. ;) |
Eu mi-am luat recent nokie 6300,mi se pare foarte ok,semnal bun,display si mai bun si poze la fel de bune.
Pe langa asta mai am un zapp , cel mai rezistent telefon in opinia mea. |
eu am un nokia 6280 pt poze si alte chestii si un 1600i pt vorbit ma tine bateria cel putin 5 zile daca vb mult la el ....daca vb mai putin 7 zile tine lejer e nou telefonu`
|
v630i - bateria tine cam 3 zile, in rest is multumit, pozele ies destul de bine, iar ca muzica se aude binisor pentru un tel
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning