Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

is 03 nba 17-05-07 22:22

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Slip,sincer nu stiu de ce vrei tu sa crezi ca il critic pe Andrei.Eu doar i-am recomandat sa citeasca topicul k sa inteleaga ceva.fapt sustinut si de Crys',right?e doar un sfat daca stau bine si ma gandesc.in nici un caz o critica.iar k am raspuns in locul lui Crys' nuj dak e kiar asa.pt ca stiam ca o sa raspunda intr-un final.in fine,repet,eu am luat-o ca pe un sfat iar tu cum crezi ca e mai corect.imi pare rau k te gandesti k vreau sa stric ceva.dar sa stii ca de cate ori am venit la intalniri nu cred k am venit cu figuri in cap,sa ma dau in spectacol sau k vai ce masina am sau n-am.de fapt dak stau bine si ma gandesc nici nu vin la intalniri nu?si nici la gratare sau sucuri si stii de ce? tocmai k sa intru incet incet in aceasta comunitate si sa nu cumva sa stric sau sa las vreo impresie gresita.respect

CoCaine 17-05-07 22:25

Deci pe maine seara in parcare la chimie..se strange lumea,si dupa aia iesim la un suc,in Ok,un baruletz din Tudor..
slip...rusinica...nu m-ai mai sunat...rusinica...ntz,ntz,ntz..:-) (kiddin`)
Va salut..am plecat la petrecut..incep maratonul de 3 zile de baut..:drunk: :woowoo:

slip 18-05-07 00:35

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 906522)
Slip,sincer nu stiu de ce vrei tu sa crezi ca il critic pe Andrei..imi pare rau k te gandesti k vreau sa stric ceva.

shefu... eu nu m=-am luat de tine..sa fie clar ;) ... si cum ii spuneai lu andrei.. sa citeasca forumu..la fel te sfatuiesc si eu..sa citesti ce am scris inainte sa tragi concluzii.. se vede clar k am scris "la MODUL GENERAL" deci in nici un caz nu avea legatura cu tine ..stii?
oricum... sa stii k eu nu am impresie rea despre nimeni din comunitatea asta.. atata timp cat nu-si face imagine proasta..
tu ..pana acum.. nu ai facut nimic k sa te incadrezi in "modul general" asa k.. nu tre sa te simti ;)
hai sa ne vedem linistiti de planificari si liste de amanunte pentru evenimentul imediat urmator din iasi.. pentru k avem nevoie sa fim uniti si sa ne ajutam reciproc.. k sa iasa cum vrem..
avem nevoie de fiecare dintre voi..
deocamdata lasam prostiile si discutiile fara baza reala.. pe alta data..ok?

va salut...numai bine..
maine seara..LA CHIMIE>.. poate acuma vad si ceilalti care au probleme de vedere si nu stiu k in posturile anterioare am specificat..
o sa avem ce discuta

BAFTA

CRyS` 18-05-07 08:28

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 906404)
(moaaaama, ce-mi vazura ochii pe monitor :yikes:...)

Ce`ai vazut Edy pe monitor? O musca? :P

trebuie sa vorbim ceva intre 4 ochi :hug:

Kallissto 18-05-07 13:47

:-P :D Hotarat lucru....caldura asta e de vina :D but...daca tot se lasa cu pariuri pe inghetata....mai faceti rost de o pereche de manusi de box..ca una am eu :D :-P

CRyS` 18-05-07 14:27

Am niste sosete...care seamana...vretzi?

ZyZ 18-05-07 14:49

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 907489)

Pai mai adu una, ca te avem pe tine de samanta :lol:. SI by the way, lasa autoritatea pentru cei de la rutiera si vezi ca dai impresia ca suntem exact asa cum ne ferim sa fim, adica cu nasul pe sus. Poate in loc sa dai lectii unor oameni care se pot dovedi de toata lauda, faci cumva ca sa vii si tu deseara, ca avem multe de discutat. Ar cam fi cazul sa incepem sa le punem pe hartie is sa stabilim cate ceva. Asa ca daca vrei sa te implici, hai plz deseara sa vedem cum facem. Cat despre noii veniti...welcome. Tot respectul, ZyZ.

randomm 18-05-07 15:03

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 907489)

Deci asta nu e corect.... cel care are sosetele isi tine respiratia 1 minut si la prima lovitura in figura s-a terminat meciul... ca celalalt o sa lesine in mod sigur. E mai rau decat daca ai pune greutati in manusi...

slip 18-05-07 15:41

LAST MAN STANDING :))))))) cand e vb de shosete... cel care e invatzat cu duhoarea...stinck-ul.. rezista.restul specatorilor cad :D si uite asa castiga si crys ceva :lol:

shefu... :lemon: stii ce scrie? :D o sa ai nevoie :D
dak nu vii diseara... te sparg .. :pistoles: suckere..
avem o lista mult prea lunga de alcatuit.. asa k .. be there..

bafta

CRyS` 18-05-07 15:56

FAQ :) ca vin cu XEX`u daca ma intelegi :)

Am stat asa si am analizat .. m`am uitat peste toate comunitatile din Romania....Am vazut ca... SUNTEM CEI MAI ACTIVI,CU CELE MAI MULTE INTALNIRI LA ACTIV,CEI MAI MULTI SI CEI MAI TAMPITI?AM DREPTATE?ZII AM DREPTATE?

slip 18-05-07 16:38

intr-adevar crys..suntem cei mai cei... dar tampiti k tine nu suntem :D asta este... poate ai noroc in alta viata ;) :lol:
bafta meshtere ..si fa-te bine.. (la cap) sa poti merge la iarna fara fes in cap.. (stiu k e curent in capul tau gol...:evil_laug k intra vant pe ambele urechi si iti shuiera in creierashu tau mic si zbarcit :D si se zguduie like this... ping pong ball :woowoo: :)))) ) dar tre sa iti mai iei si caciula de oaie.. nu numai fes :lol: :giggle::peace:

bafta

CRyS` 18-05-07 17:14

Ti`o mai zic...FAQ :)

slip 18-05-07 18:05

ai vrea tu.. :twisted:

CRyS` 19-05-07 16:10

Se merge maine la gratar daca e vreme frumoasa?

slip 19-05-07 18:25

ar fi frumos sa mergem la gratarel.. dar nu stiu daca lumea e in stare sa se mobilizeze.. dar macar incercam.. cati or fi ..atatia mergem :D right?
hai poate ne vedem diseara sa strangem fonduri..si maine de dimineata sa facem cumparaturi .. si pe la 11...12...sa plecam deja.. merge? incercam?
astept ...

bafta

All times are GMT +2. The time now is 20:59.

- Copyright 2026 4Tuning