![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Slip,sincer nu stiu de ce vrei tu sa crezi ca il critic pe Andrei.Eu doar i-am recomandat sa citeasca topicul k sa inteleaga ceva.fapt sustinut si de Crys',right?e doar un sfat daca stau bine si ma gandesc.in nici un caz o critica.iar k am raspuns in locul lui Crys' nuj dak e kiar asa.pt ca stiam ca o sa raspunda intr-un final.in fine,repet,eu am luat-o ca pe un sfat iar tu cum crezi ca e mai corect.imi pare rau k te gandesti k vreau sa stric ceva.dar sa stii ca de cate ori am venit la intalniri nu cred k am venit cu figuri in cap,sa ma dau in spectacol sau k vai ce masina am sau n-am.de fapt dak stau bine si ma gandesc nici nu vin la intalniri nu?si nici la gratare sau sucuri si stii de ce? tocmai k sa intru incet incet in aceasta comunitate si sa nu cumva sa stric sau sa las vreo impresie gresita.respect
|
Deci pe maine seara in parcare la chimie..se strange lumea,si dupa aia iesim la un suc,in Ok,un baruletz din Tudor..
slip...rusinica...nu m-ai mai sunat...rusinica...ntz,ntz,ntz..:-) (kiddin`) Va salut..am plecat la petrecut..incep maratonul de 3 zile de baut..:drunk: :woowoo: |
Quote:
oricum... sa stii k eu nu am impresie rea despre nimeni din comunitatea asta.. atata timp cat nu-si face imagine proasta.. tu ..pana acum.. nu ai facut nimic k sa te incadrezi in "modul general" asa k.. nu tre sa te simti ;) hai sa ne vedem linistiti de planificari si liste de amanunte pentru evenimentul imediat urmator din iasi.. pentru k avem nevoie sa fim uniti si sa ne ajutam reciproc.. k sa iasa cum vrem.. avem nevoie de fiecare dintre voi.. deocamdata lasam prostiile si discutiile fara baza reala.. pe alta data..ok? va salut...numai bine.. maine seara..LA CHIMIE>.. poate acuma vad si ceilalti care au probleme de vedere si nu stiu k in posturile anterioare am specificat.. o sa avem ce discuta BAFTA |
Quote:
trebuie sa vorbim ceva intre 4 ochi :hug: |
:-P :D Hotarat lucru....caldura asta e de vina :D but...daca tot se lasa cu pariuri pe inghetata....mai faceti rost de o pereche de manusi de box..ca una am eu :D :-P
|
Am niste sosete...care seamana...vretzi?
|
Quote:
|
Quote:
|
LAST MAN STANDING :))))))) cand e vb de shosete... cel care e invatzat cu duhoarea...stinck-ul.. rezista.restul specatorilor cad :D si uite asa castiga si crys ceva :lol:
shefu... :lemon: stii ce scrie? :D o sa ai nevoie :D dak nu vii diseara... te sparg .. :pistoles: suckere.. avem o lista mult prea lunga de alcatuit.. asa k .. be there.. bafta |
FAQ :) ca vin cu XEX`u daca ma intelegi :)
Am stat asa si am analizat .. m`am uitat peste toate comunitatile din Romania....Am vazut ca... SUNTEM CEI MAI ACTIVI,CU CELE MAI MULTE INTALNIRI LA ACTIV,CEI MAI MULTI SI CEI MAI TAMPITI?AM DREPTATE?ZII AM DREPTATE? |
intr-adevar crys..suntem cei mai cei... dar tampiti k tine nu suntem :D asta este... poate ai noroc in alta viata ;) :lol:
bafta meshtere ..si fa-te bine.. (la cap) sa poti merge la iarna fara fes in cap.. (stiu k e curent in capul tau gol...:evil_laug k intra vant pe ambele urechi si iti shuiera in creierashu tau mic si zbarcit :D si se zguduie like this... ping pong ball :woowoo: :)))) ) dar tre sa iti mai iei si caciula de oaie.. nu numai fes :lol: :giggle::peace: bafta |
Ti`o mai zic...FAQ :)
|
ai vrea tu.. :twisted:
|
Se merge maine la gratar daca e vreme frumoasa?
|
ar fi frumos sa mergem la gratarel.. dar nu stiu daca lumea e in stare sa se mobilizeze.. dar macar incercam.. cati or fi ..atatia mergem :D right?
hai poate ne vedem diseara sa strangem fonduri..si maine de dimineata sa facem cumparaturi .. si pe la 11...12...sa plecam deja.. merge? incercam? astept ... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning