![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Imi pare rau pt tine boby ca nu ti-a mers toate cum ti-ai dorit, dar un sut in fund e un pas inainte .bafta multa si ne vedem pe la Ploiesti :D
|
o intrebare....bobi a aderat la Anonymous? daca da....felicitari....
|
Quote:
multa bafta in noul club:) ploiestiul si vechiul club va fi mereu alaturi de tine ;) |
Quote:
Ms pt incurajari si pt poza! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
bafta in noul club boss...RH`urile...daca te`ai plictisit de ele...da`mi un PM....sunt eu interesat de ele pt pisica....
|
Bine ai venit in Familia Anonymous! clubul nostru are o regula : membru sta in teste 2-3 luni ! dar la Boby a fost asa: de 2-3 luni ne gandeam la el,am intrebat in sus,in jos ... cum e ca om ... ca sofer.. ca pasionat... dupa care ne-am gasit !
Un plus pt clubul nostru este Boby! |
1 Attachment(s)
Felicitari pentru masina..felicitari ptr prestarea de la Satu mare...merge grav masina...
Imi pare rau ca nu ai putut sa scoti un timp mai bun...si ca ai avut probleme... P.s. M-am dat si eu cu tine...:) u ...:) dar m-am distrat muln golf 2...mi-ai dat mult.. ai scos 12.6 cred na...My best ..14.6 :( slabut.. pun o poza cu golful ...poate tii minte .. BAFTA !!! |
Super cu alpinele alea ....... Probabil cele mai misto jante pentru urs :D
Felicitari pentru satu mare si vezi ce faci in continuare ;) |
Felicitari Pt Aderare in noul Club.
|
Quote:
Quote:
Quote:
MS! Quote:
Te salut peste ocean!;) |
Si mie imi plac foarte mult Alpina, da foarte bine. Cel putin la englezi am vazut ca e adevarata nebunie MTechnicII cu Alpina. Poti spune cat te-au dus si unde le-ai gasit? Ms.
Multa bafta pe mai departe, sa ajungi unde ti-ai propus, poate chiar mai sus. |
vreo veste despre masina?ai rezv problema ?
|
Ce se mai aude Bobi?!
Noutatile sunt sigur ca o sa fie foarte interesante :D Bafta in continuare si mult succes la urmatoarele participari la evenimente! :peace: Restu` e CanCan! :paper: |
Se pare ca s-a depistat problema...un furtun de vacuum spart...
Incredibil cum pe o gaurica atat de mica pot iesi atatia cai... |
13 Attachment(s)
Cateva poze facute de mine la diferite competitii organizate si o pregatire de plecare cu acele kg in plus puse la Urziceni - Alexeni
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning