Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - S50B30 Turbo! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118867-e30-s50b30-turbo.html)

Vulturica2004 05-07-10 22:08

Re: E30 - S50B30 Turbo!

Imi pare rau pt tine boby ca nu ti-a mers toate cum ti-ai dorit, dar un sut in fund e un pas inainte .bafta multa si ne vedem pe la Ploiesti :D

luci4n_vl 06-07-10 07:32

o intrebare....bobi a aderat la Anonymous? daca da....felicitari....

T@zMania 06-07-10 18:44

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3496384)

a fost racolat......;)
multa bafta in noul club:)
ploiestiul si vechiul club va fi mereu alaturi de tine ;)

bobiMOM 06-07-10 20:24

Quote:

Originally Posted by veveve (Post 3495191)
Chiar daca tu esti dezamagit ,tin sa te felicit oricum .e belea ursu.Te asteptam si la anul .Pun o poza de sambata seara sa iti vezi zambetu dupa ce ai pus cutia sus (scuze de calitate,injural pe Nadir ca,cu telu lui am facut poza :)) ) Bravo inca odata .Nicu sm

Mda, nu prea i-a placut aerul de SM cred! :)))))) Mi-am dat toata silintza sa iasa treaba buna....si d-aia eram in seara aia fericit. Bine, EXTAZ-AGONIE, numai asa am fost la SM!

Ms pt incurajari si pt poza!
Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 3495534)
S-a vazut ca n-a fost MOM-ul in apele lui, oricum, sa vezi masina live e un eveniment, dapoi s-o vezi si in miscare.
Te asteptam la anul cu forte proaspete, pana atunci spor la munca!
Cu RH-urile ce ai facut? Le-ai vandut pana la urma? Arata criminal cu jantel Alpina pe ea.

O sa fiu prezent la curse in zona aia cu sigurantza! Mi-a placut mult! Nu le-am vandut inca...le am in garaj!
Quote:

Originally Posted by Ernest (Post 3495554)
Bine ai venit printre noi Bobi !!! :D Anonymous NR. 1 :)) :D

Heheee, adevarat graieshti!!!!!!
Quote:

Originally Posted by sineta (Post 3495670)
imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu cutia....daca eram la cluj aveam vreo trei bucati.......bafta cu ursul...sper sa ne vedem si la anul sa povestim mai multe..sa punem ursii la start:D..sa facem show:lol:

Oricand cu cea mai mare placere! Nu e nimik, cutie am gasit si am schimbat-o....sa vad cu restul ce fac...maine o duc la doctor!
Quote:

Originally Posted by Vulturica2004 (Post 3495787)
Imi pare rau pt tine boby ca nu ti-a mers toate cum ti-ai dorit, dar un sut in fund e un pas inainte .bafta multa si ne vedem pe la Ploiesti :D

Mda, nu e tot timpul primavara...se mai intampla! Sunt un pic dezamagit ca nu a mers mashina dar foarte fericit ca am vazut si eu intradevar nivelul adevarat al curselor! Sincer....suntem pistoale cu apa, TOTI!;)
Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3496384)

Da! Chiar ma regasesc in clubul asta!
Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3497841)
a fost racolat......;)
multa bafta in noul club:)
ploiestiul si vechiul club va fi mereu alaturi de tine ;)

Nu chiar racolat! Esti rautacios! Chiar imi doream un club de genul asta si sper ca esti conshtient de asta! Toate propunerile care le faceam eu in Ploieshti si nu se respectau sau membrii nu erau de acord, le-am gasit aici!

luci4n_vl 06-07-10 20:50

bafta in noul club boss...RH`urile...daca te`ai plictisit de ele...da`mi un PM....sunt eu interesat de ele pt pisica....

TOBA^ 06-07-10 21:42

Bine ai venit in Familia Anonymous! clubul nostru are o regula : membru sta in teste 2-3 luni ! dar la Boby a fost asa: de 2-3 luni ne gandeam la el,am intrebat in sus,in jos ... cum e ca om ... ca sofer.. ca pasionat... dupa care ne-am gasit !

Un plus pt clubul nostru este Boby!

ruller 06-07-10 22:01

1 Attachment(s)
Felicitari pentru masina..felicitari ptr prestarea de la Satu mare...merge grav masina...
Imi pare rau ca nu ai putut sa scoti un timp mai bun...si ca ai avut probleme...

P.s. M-am dat si eu cu tine...:) u ...:) dar m-am distrat muln golf 2...mi-ai dat mult.. ai scos 12.6 cred na...My best ..14.6 :( slabut.. pun o poza cu golful ...poate tii minte ..

BAFTA !!!

cEaska 06-07-10 23:46

Super cu alpinele alea ....... Probabil cele mai misto jante pentru urs :D
Felicitari pentru satu mare si vezi ce faci in continuare ;)

Provenzano 07-07-10 11:33

Felicitari Pt Aderare in noul Club.

bobiMOM 07-07-10 21:01

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3498246)
Bine ai venit in Familia Anonymous! clubul nostru are o regula : membru sta in teste 2-3 luni ! dar la Boby a fost asa: de 2-3 luni ne gandeam la el,am intrebat in sus,in jos ... cum e ca om ... ca sofer.. ca pasionat... dupa care ne-am gasit !

Un plus pt clubul nostru este Boby!

Ms, am fost primit ok in club...m-am inteles super cu baietzii la SM! Imi pare rau ca am dezamagit...data viitoare promit ca o sa fie mult mai bine!:P
Quote:

Originally Posted by ruller (Post 3498308)
Felicitari pentru masina..felicitari ptr prestarea de la Satu mare...merge grav masina...
Imi pare rau ca nu ai putut sa scoti un timp mai bun...si ca ai avut probleme...

P.s. M-am dat si eu cu tine...:) u ...:) dar m-am distrat muln golf 2...mi-ai dat mult.. ai scos 12.6 cred na...My best ..14.6 :( slabut.. pun o poza cu golful ...poate tii minte ..

BAFTA !!!

Da, mi-aduc aminte de mashina...data viitoare sper sa fim un pic mai pregatitzi!;)
Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 3498562)
Super cu alpinele alea ....... Probabil cele mai misto jante pentru urs :D
Felicitari pentru satu mare si vezi ce faci in continuare ;)

Arata ceva mai bine cu RH...dar astea sunt mult mai practice!

MS!
Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3499397)
Felicitari Pt Aderare in noul Club.

Ms! Sa mai dai si tu un semn de viatza cand mai ajungi pe meleagurile noastre!

Te salut peste ocean!;)

Cipilica 15-07-10 11:51

Si mie imi plac foarte mult Alpina, da foarte bine. Cel putin la englezi am vazut ca e adevarata nebunie MTechnicII cu Alpina. Poti spune cat te-au dus si unde le-ai gasit? Ms.

Multa bafta pe mai departe, sa ajungi unde ti-ai propus, poate chiar mai sus.

b67xac 15-07-10 23:40

vreo veste despre masina?ai rezv problema ?

sharkylete 15-07-10 23:52

Ce se mai aude Bobi?!
Noutatile sunt sigur ca o sa fie foarte interesante :D

Bafta in continuare si mult succes la urmatoarele participari la evenimente! :peace:

Restu` e CanCan!
:paper:

amadeus_and 16-07-10 00:18

Se pare ca s-a depistat problema...un furtun de vacuum spart...
Incredibil cum pe o gaurica atat de mica pot iesi atatia cai...

GL-22-GTR 18-07-10 19:45

13 Attachment(s)
Cateva poze facute de mine la diferite competitii organizate si o pregatire de plecare cu acele kg in plus puse la Urziceni - Alexeni

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning