![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
M-am saturat de toti gura casca care intreaba de curse, vin si filmeaza, mananca semintze si comenteaza ca stiu ei ce are ala si celalalt sub capota. Cand vine Politia fugiti toti ca potarnichile, dar unul n-ar zice, hai mah sa vorbim cu ei si sa le explicam ca lumea nu face pariuri si nu se dau pe bani baietii astia!
Politia asta crede idiotilor! Ca ne dam pe bani! Da frate ne dam, pe banii nostri, pe benzina noastra, pe munca noastra. Nu facem bani din treaba asta! E o pasiune care costa bani si atat! A ajuns un cacat de treaba sa te duci la curse. Mi-e sila cand vad totzi utzupanii cum casca gura si nu se dau la o parte cand pleaca masinile de la start sau cand se intorc de la finish! Incetati sa mai scrieti pe net ce se intampla, unde si cand! Atata timp cat intrebi unde am fost in weekend, unde ne-am dat, cine a venit acolo si unde ne intalnim de fel, atunci n-ai nicio treaba cu fenomenul asta si n-avem nevoie de aplaudaci dupa noi. Ultima oara a venit un pushtan care habar n-avea sa isi parcheze masina si cand ne-am dus la el s-a dat jos cu cheile in mana si ne-a zis... fratilor, parcati-o voi ca eu nu sunt in stare. dar la curse esti in stare sa vii si sa belesti okii, dar n-ai treaba nici cu parcatul. Nimeni nu s-a nascut invatzat frate, dar sa vii la curse de masini si tu sa n-ai nici macar idee cum se parcheaza o masina... mai invatza sa mergi si pe urma vino sa vezi cum sta treaba. Spectatorii s-au invatat sa vina cu copii si neveste dupa ei, ca e sau nu e cursa lumea se duce si sta pe camp acolo in intuneric. Ocupa locurile celor care se dau si vor sa vada spectacol. In fiecare weekend telefoanele suna ca la balamuc! Ia zi frate, e ceva in seara asta??? Daca e ceva, cei care vor primi telefon sau mesaj vor putea veni, si ei se stiu care sunt. |
da ...iti dau perfecta dreptate....eu de fiecare data knd am veni m-am dat...sunt baiatul cu peugeotul alb (307). iti ps sincer k si p mine m-au deranjat tzarusii care au ajuns sa vina p acolo...oricum..dak voi consideratzi k nu e loc pt oameni pasionati care vor sa se dea nu sa caste gura...nu am intentia sa insist sau sa ma cert cu cineva...oricum...nu stiu daca postul tau (DON) a fost scris sp pt mine sau este pur s simplu parerea ta in general despre lucrurile care se intamplau in ultimul timp, dar ...e total contrar cu ce spuneati pe la inceputul Thread-ului , si anume faptul k nu trebuie neaparat sa faci parte din "team" pt a te da si a participa la diverse "event-uri" sau pt a beneficia de suport si ca oamenii pasionati si seriosi ar fi bineveniti.
|
Quote:
Sper ca ai inteles :-) |
da..ai dreptate.....si eu am venit cu un prieten...la inceput nu va cunosteam...si nici nu imi place sa ma bag aiurea in seama... si pot sa jur k nici nu voi nu veniti singuri.....aveti dreptate cu tot ce ati sp pana acum dar asta nu inseamna k trebuie sa generalizati.. si repet... si eu am fost deranjat de acei spectatori nepoftiti
|
Quote:
Eu nu te cunosc, habar nu am cine esti si mi-am spus punctul de vedere vis-a-vis de tot ceea ce a devenit lumea asta. La inceputul thread-ului spuneam k nu trebuie neaparat sa faci parte din "team" pt a te da si a participa la diverse "event-uri" sau pt a beneficia de suport si ca oamenii pasionati si seriosi ar fi bineveniti. Nu RED ZONE organizeasza cursele, insa le va sprijini pana in momentul in care vom avea macar o pista in Romania pe care sa fim lasati sa ne facem treaba atunci cand dorim. (adica sa platesti o taxa si sa te dai la curse, sa vezi ce timpi scoti si cum se prezinta masina). Cand vezi in jurul tau 1000 de tzarani prosti care umbla cu greierii la calcaie si le tremura mainile pe telefoane "sa filmeaza si ei", si nu se dau din drum in momentul in care sunt masini pe strada, uiti de toata bunavointa si dragul curselor. ANUNT IMPORTANT! NU EXISTA UN PROGRAM SPECIAL DE WEEKEND IN CARE SA FIE CURSE LA O ANUMITA ORA. ATATA TIMP CAT NU SUNTETI ANUNTATI, NU VA MAI DUCETI IN LOCUL RESPECTIV FIINDCA ASA ADUNATI "PLEBEA" DUPA VOI! (CA SA NU MAI VORBM DE FAPTUL CA ACESTI BASHTINASHI SI-AU FACUT OBICEIUL SA VINA SEARA SI SA STEA ACOLO PE CAMP ASTEPTAND CA POATE MAI VINE VREO "RACHETA D-AIA CU NOCS". INCERCATI SA VENITI SINGURI LA CURSE, NU CU TOATA FAMILIA SI PRIETENII DUPA VOI PE CARE NU-I MAI GASITI APOI LA SFARSITUL"ETAPEI"! |
moama sefule dar chiar te-ai enervat :-)
|
Quote:
|
corect in totalitate.... scopul meu nu este sa fiu cunoscut ci sa fac ceea ce imi place... multumesc pt tot ce mi-ai spus si ca o rugaminte ...as dori dak se poate..sa fiu si eu printre cei anuntati cand se mai intampla cva... multumesc
|
laso moarta donule ultima oara erau mai multe masini ale spectatorilor decat cele care sau dat ca de fiecare data :( a fost odata mai demult... vremea cand toate erau inka proportionate.. dar acum au aparut numai figuri noi, cu pretentii &basini in cap...mai mai sa ne luam la scandal cu ei...!
|
schimbati draq locatia sa nu mai stie toti adrenalin de ea si nu vin decat aia care sunt invitati si sa vezi ce liniste va fi.care vine fara invitatie poate sa plece acasa si sa stea pe acasa ca nici ca nu va mai primi vreuna.si nici sa nu vina invitat si cu masina plina ca iar vine degeaba.
|
Quote:
Va salut cu stima,dar numai aruncati pisica care pute intr-o curte care nu are treaba cu vorbele in vant ... poate vorbele aiurea despre locatie , au venit si din alte guriii...din aplaudicii care stau in zona au vazut numarul mare de masinii si din curiozitate s-au deplasat si ei spre aceea zona... |
He he...imi aduc aminte acum vreo luna si ceva cand am plecat 20 de masini din parcarea de la Bila si pe drum vedeam cu surprindere cum intorceau masinile de pe contrasens si se luau dupa noi!!!....cand am ajuns la locul stabilit era un card urias de masini in urma noastra:lol:....e cam greu sa faceti ceva la modul restrans zic eu.....decat daca anuntati cu o ora inainte doar pe cai care se dau si vin direct unde trebuie....fara spectatori sau altceva.
Ultima oara cand plecam de la start mi-era frica sa nu lovesc pe cineva cand imi pleca ursu' de cur asa de inghesuiala era acolo:D |
povestiti in continuare cu lux de amanunte ca este cel maI BINE:lol::evil:
|
Quote:
Lasa frate ca nu e o nenorocire din treaba asta... Doar ca trebuia deschis si subiectul asta si rezolvat cumva, fiindca si-a facut lumea un obicei prost venind saptamanal aici! |
Ar trebui sa nu se mai dea nimeni dc sunt prea multi "spectatori", nu cred ca ar fi o problema cu cazutul de acord in cazul asta, avand in vedere ca masinile care se dau se numara pe degete. E multa lume - stragem taraba si plecam, sa nu mai vb de riscuri cu toti viteii aia pe drum, parca ar cursele de la craiova sau de la buzau din lanul de porumb
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning