![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Quote:
|
Quote:
sau ti-a fost rau din cauza pretului ???:oops: speedmaster treaba cu 25 de masini e de vreo luna si ceva, cand tu nici nu prea existai prin onesti ca "pasionat de masini" asa ca......shhhttt ;) |
Quote:
|
incepi sa ma freci la cap cu fazele astea, ai 20 de ani si incepi sa aberezi despre visele tale erotice cu masini. daca mai ai ceva de comentat fa-o pe messenger sau pe cafenea.
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :bat: ???
|
1 Attachment(s)
da' pe el l-o fi durut burtica? si stiti la ce ma refer ca mi-a tremurat si mana cand l-am pozat.
|
probabil neruronul tau s-a supraincalzit.. rulz, ce-o fi fost in mintea mea sa ma contrazic cu tine .... nu stiu......
PEACE!!! FUCK MY ENEMIES!!! |
Quote:
speedmaster vom sta de vorba face 2 face ;) |
Va asteptam si Vinerea asta ...daca aveti posibilitatea sa veniti...io fac tot posibilu sa fim cat mai multi...si cat mai de calitate;)
|
speed, rullz, chill man, n-avem 5 ani sa ne certam de la tampenii din astea, este? ;)
|
Eu as zice sa puneti niste poze :D
|
salut baieti!!! Da pe la iasi nu vreti sa veniti.Am vazut loganul ala de bacau YUS parca avea numarul a facut ravagii in IASI pe centru toata lumea se uita dupa el.Va asteptam pe la noi.............
|
piatra neamt?
|
Suntem...:) am vb cu Alex...am inteles ca vine o tupa de la voi dar nu stiu cine. Nr. meu in caz de ceva 0748904002. Alin
|
Din pacate nu am mai putut sa onoram invitatia deoarece nu s-au strans masini ar fi trebuit sa venim doar cu aln,oricum vinerea viitoare sunteti invitati la bacau in parcare la stadion pe la ora 7 8 ora pe care o vom decide impreuna :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning