Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Outta Control 29-05-07 10:29

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 922782)
bah toata noapte mia fost rau de la pizza aia si azi inclusiv :)

Data viitoare ne aducem de acasa:D :D :D

Bmw_Rulllzzz 29-05-07 12:05

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 922782)
bah toata noapte mia fost rau de la pizza aia si azi inclusiv :)
oricum a fost frumos chiar daca nu au fost multe masini dar a fost concentrat :)

asta pt ca ai mancat repede :lol: :lol: :lol:
sau ti-a fost rau din cauza pretului ???:oops:

speedmaster treaba cu 25 de masini e de vreo luna si ceva, cand tu nici nu prea existai prin onesti ca "pasionat de masini" asa ca......shhhttt ;)

real_speedmasters 29-05-07 14:44

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 923509)
speedmaster treaba cu 25 de masini e de vreo luna si ceva, cand tu nici nu prea existai prin onesti ca "pasionat de masini" asa ca......shhhttt ;)

:))))))))))))))) :) :) da mey Rulllzzz-ule ................. ce sa-ti zic .......... ai dreptate... se si vede cand m-am logat eu si cand tu ... ,, si nu mai zic cand faceam eu nebunii cu masina tu stateai doar in dreapta soferului :D ...... asa k shhhttt tu & no coment ;) ;)

Bmw_Rulllzzz 29-05-07 15:29

incepi sa ma freci la cap cu fazele astea, ai 20 de ani si incepi sa aberezi despre visele tale erotice cu masini. daca mai ai ceva de comentat fa-o pe messenger sau pe cafenea.

Boasa 29-05-07 17:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :bat: ???

sageata 29-05-07 22:51

1 Attachment(s)
da' pe el l-o fi durut burtica? si stiti la ce ma refer ca mi-a tremurat si mana cand l-am pozat.

real_speedmasters 29-05-07 23:57

probabil neruronul tau s-a supraincalzit.. rulz, ce-o fi fost in mintea mea sa ma contrazic cu tine .... nu stiu......
PEACE!!! FUCK MY ENEMIES!!!

Bmw_Rulllzzz 30-05-07 00:12

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 924664)
da' pe el l-o fi durut burtica? si stiti la ce ma refer ca mi-a tremurat si mana cand l-am pozat.

mi-a facut tot drumul capul calendar ca moare de foame :lol:
speedmaster vom sta de vorba face 2 face ;)

Ali_ump 30-05-07 19:49

Va asteptam si Vinerea asta ...daca aveti posibilitatea sa veniti...io fac tot posibilu sa fim cat mai multi...si cat mai de calitate;)

aleks 31-05-07 10:37

speed, rullz, chill man, n-avem 5 ani sa ne certam de la tampenii din astea, este? ;)

Boasa 31-05-07 23:09

Eu as zice sa puneti niste poze :D

andrei_aze 01-06-07 00:18

salut baieti!!! Da pe la iasi nu vreti sa veniti.Am vazut loganul ala de bacau YUS parca avea numarul a facut ravagii in IASI pe centru toata lumea se uita dupa el.Va asteptam pe la noi.............

pytyk' 01-06-07 09:43

piatra neamt?

Ali_ump 01-06-07 12:52

Suntem...:) am vb cu Alex...am inteles ca vine o tupa de la voi dar nu stiu cine. Nr. meu in caz de ceva 0748904002. Alin

Al3xxx 02-06-07 01:31

Din pacate nu am mai putut sa onoram invitatia deoarece nu s-au strans masini ar fi trebuit sa venim doar cu aln,oricum vinerea viitoare sunteti invitati la bacau in parcare la stadion pe la ora 7 8 ora pe care o vom decide impreuna :)

All times are GMT +2. The time now is 20:58.

- Copyright 2026 4Tuning