![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am un nokia E63, am o problema cu el, la muzica se aude tare difuzoru, dar cand vorbesc se aude incetu de tot abia aud ce spune.
Iar la un alcatel ot 665, cumparat de nou de vreo 4 saptamani maxim, convorbirea se intrerupea acum 2 saptamani din senin cand am sunat pe fix, am stat 5 min maxim si sa intrerupt o data apoi la un nr de mobil la fel sa intrerupt din senin, iar la nr de vreo 10 zile se intrerupe la un singur nr convorbirea cu care vrb zi de zi, vorbesc nu stiu cat si se intrerupe apoi sun iar si iar vorbesc. Vreun programel care sa setezi ora cand sa se trimita sms pentru symbian aveti?? Stima. |
salutare,momentan am un nokia 5800xm,as trece la un iphone 4 sau la un samsung galaxy s2 sau note,sau nokia n8.
voi ce pareri aveti,si argumentele sunt binevenite. |
Quote:
|
Quote:
eu as alege intre i4 , n9 , n8 |
Quote:
.. eu daca as fi fost pus in situatia de fata as fi ales chiar si iphone 4, dar asta sunt eu, pt mine apple e o treapta -doua mai sus dpdv a ce imi trebuie mie. |
Quote:
Deci, pentru ecran mare Galaxy S2 Pentru baterie si stabilitate iPhone 4 Eu ma hotarasem sa ma trec pe iPhone la un moment dat. Dar odata cu update-ul la Android 4.0 nu-mi mai trebuie iPhone. Fragmentarile Gingerbread-ului au disparut si mi-am dat seama ca nu pot sa obtin de la iPhone ceea ce vreau de la un telefon (mai ales ca mi-ar fi fost greu sa trec la ecran de sub 4"). Asa ca daca vrei doar sa vorbesti, ocazional o poza si un browsing de net iPhone e cea mai buna alegere. Android iti recomand daca ai de gand sa "te distrezi" cu gadgetul tau. |
ma gandesc la un ipad 2 wifi 3g ,oare merita sa renunt la mini laptop pt ipad,si iphone-ul sa ramana o investitie pentru mai tarziu?
|
Quote:
Marele avantaj al iPad-ului e ca poti sa-l scoti si-n metrou si sa umbli pe el. Daca te intereseaza lucruri de genul asta poti sa treci pe iPad, dar daca nu ramai pe netbook. Eventual uita-te la un Asus Transformer Prime, care poate sa "devina" netbook dupa caz :) |
Quote:
multumesc de info. |
Quote:
Nu zic sa-ti iei sau nu iphone...n-am avut niciodata sa stiu daca are sau nu alte probleme. Tu decizi:-) bafta! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning