Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

jakal 06-08-10 12:32

Re: E30 - taxiul meu

Quote:

Originally Posted by energie (Post 3567820)
Jakale uite ce am surprins :lol:

ce tare.....:lol:...acum trebuie sa ma dau cu un E 60 sa respect anuntul...:lol:

o sa venim in brigada mare de ursi acolo.....+ alte masini....speram sa facem ceva.....

Marian_nebunu 07-08-10 15:01

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3567834)
ce tare.....:lol:...acum trebuie sa ma dau cu un E 60 sa respect anuntul...:lol:

o sa venim in brigada mare de ursi acolo.....+ alte masini....speram sa facem ceva.....

ia bai frate soparla mea verde de la fosta mea masina verde :D

nu numai tu ai soparle in geam :))) am si eu

https://www.youtube.com/watch?v=dRMStXqNrsQ

jakal 07-08-10 17:48

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3570000)
ia bai frate soparla mea verde de la fosta mea masina verde :D

nu numai tu ai soparle in geam :))) am si eu

https://www.youtube.com/watch?v=dRMStXqNrsQ

harzatear gazu , ai inceput sa vorbesti cu soparlele.......:lol::lol:

te-am pierdut si pe tine....:))))

Marian_nebunu 07-08-10 20:39

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3570270)
harzatear gazu , ai inceput sa vorbesti cu soparlele.......:lol::lol:

te-am pierdut si pe tine....:))))

sunt pierdut de mult timp :))))))

jakal 08-08-10 18:31

marean....."pa persoana".....ia tradu aici.......:lol::lol:

ماريان الإغوانة

Marian_nebunu 09-08-10 10:25

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3572223)
marean....."pa persoana".....ia tradu aici.......:lol::lol:

ماريان الإغوانة

marean "pa persoana" l-au bagat in ceatza cuvintele astea :))))

imi iau 2.5 :)) 24 valve pisica trantita :D albastru laguna seca,blocant,jante pe 18,evacuare magnaflow,cu accelerator de gaze,injectoare de 3.0 24 valve :)...ii trebuie doar soft sa traga mai grav decat acum :D,nu are decat 2 scaune in interior bancheta nu o mai are,fete de usi nu are :))) atasez 2poze mai mult nu dau din casa :P

daffy duck™ 09-08-10 10:48

pisica de la dodo!!!!

Marian_nebunu 09-08-10 10:58

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3573407)
pisica de la dodo!!!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

daffy duck™ 09-08-10 11:01

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3573424)
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

n-ai cum ma nene, n-ai cum sa ma prostesti :lol:

Marian_nebunu 09-08-10 11:12

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3573431)
n-ai cum ma nene, n-ai cum sa ma prostesti :lol:

mai ai rabdare FIX O LUNA DE ZILE :)))))) SI AI SA VEZI !!!

ARE LEON FR 250 D CAI ACUM !!!

bmw_motorsport 09-08-10 11:20

1 Attachment(s)
maaaaRRRRReane...fitzi-ar fizicu' de ras...daca erai cu mine si cu jakalu' ieri la piscina te combinam cu o cioara buna:lol::lol:...ca si asa iti cam plac animalele vad:lol::lol:....sa-ti spuna jakalu' cum arata:lol::lol:
on topic: paralele.....de pe loc e30 vs vr6 1-0.....unu a dat primul start din viatza lui....gen: 1 ,2 , 3 ...si:twisted::twisted:.....si eu eram pe la 4500 de ture:lol:....mi-am luat revansa din mers....eu singur....jakalu' cu fiisu in masina....ud fleasca...deci atarna rau:lol:
on topic 2 :

Marian_nebunu 09-08-10 11:23

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3573486)
maaaaRRRRReane...fitzi-ar fizicu' de ras...daca erai cu mine si cu jakalu' ieri la piscina te combinam cu o cioara buna:lol::lol:...ca si asa iti cam plac animalele vad:lol::lol:....sa-ti spuna jakalu' cum arata:lol::lol:
on topic: paralele.....de pe loc e30 vs vr6 1-0.....unu a dat primul start din viatza lui....gen: 1 ,2 , 3 ...si:twisted::twisted:.....si eu eram pe la 4500 de ture:lol:....mi-am luat revansa din mers....eu singur....jakalu' cu fiisu in masina....ud fleasca...deci atarna rau:lol:
on topic 2 :

ce se invarte galbejeala :))))

bai bobitza daca eram cu voi la piscina faceam cioara posta :)) dar ce sa fac eu am fost cu iguana ieri =)) la gratar :))))) :D:D:D

IA ZI JAKALE CUM ARATA CIOARA AIA BUNA ?????????????????

bmw_motorsport 09-08-10 11:36

marrreane...s-o faci tu cu prietenii tai...ca cioara aia era baiat:lol::lol:....sa moara frantza si paris cum putea sa arate...mai negru ca negru mat....ce nas...ce urechi.....ma oftic ca nu mai aveam baterie sa fac poza....oricum nu cred ca iesea tot in cadru...eventual o pata neagra doar:lol:..noroc ca nu facea pluta ca ieseau toti din apa...rechiniiiiiiii....rechiniiii:lol::lol:...sa nu mai zic de tovarasul lui gigi muschi alias *vandam*:twisted:...baaa...deci nu mai pot...si acum ma doare stomacul de ras....

Marian_nebunu 09-08-10 11:39

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3573529)
marrreane...s-o faci tu cu prietenii tai...ca cioara aia era baiat:lol::lol:....sa moara frantza si paris cum putea sa arate...mai negru ca negru mat....ce nas...ce urechi.....ma oftic ca nu mai aveam baterie sa fac poza....oricum nu cred ca iesea tot in cadru...eventual o pata neagra doar:lol:..noroc ca nu facea pluta ca ieseau toti din apa...rechiniiiiiiii....rechiniiii:lol::lol:...sa nu mai zic de tovarasul lui gigi muschi alias *vandam*:twisted:...baaa...deci nu mai pot...si acum ma doare stomacul de ras....

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) era baiat ma ?:)))))))))))))))))))))))

hahaha va uitati dupa baietii =)))))
trebuia sa ii faci poza dar vorba ta NU IESEA POZA=)))))))))))DACA ERA INTRADEVAR ASA NEGRU MAT =))))))))

Alex4u 09-08-10 12:23

Batman Batman :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:01.

- Copyright 2026 4Tuning