![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
o sa venim in brigada mare de ursi acolo.....+ alte masini....speram sa facem ceva..... |
Quote:
nu numai tu ai soparle in geam :))) am si eu https://www.youtube.com/watch?v=dRMStXqNrsQ |
Quote:
te-am pierdut si pe tine....:)))) |
Quote:
|
marean....."pa persoana".....ia tradu aici.......:lol::lol:
ماريان الإغوانة |
2 Attachment(s)
Quote:
marean "pa persoana" l-au bagat in ceatza cuvintele astea :)))) imi iau 2.5 :)) 24 valve pisica trantita :D albastru laguna seca,blocant,jante pe 18,evacuare magnaflow,cu accelerator de gaze,injectoare de 3.0 24 valve :)...ii trebuie doar soft sa traga mai grav decat acum :D,nu are decat 2 scaune in interior bancheta nu o mai are,fete de usi nu are :))) atasez 2poze mai mult nu dau din casa :P |
pisica de la dodo!!!!
|
Quote:
:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
Quote:
|
Quote:
ARE LEON FR 250 D CAI ACUM !!! |
1 Attachment(s)
maaaaRRRRReane...fitzi-ar fizicu' de ras...daca erai cu mine si cu jakalu' ieri la piscina te combinam cu o cioara buna:lol::lol:...ca si asa iti cam plac animalele vad:lol::lol:....sa-ti spuna jakalu' cum arata:lol::lol:
on topic: paralele.....de pe loc e30 vs vr6 1-0.....unu a dat primul start din viatza lui....gen: 1 ,2 , 3 ...si:twisted::twisted:.....si eu eram pe la 4500 de ture:lol:....mi-am luat revansa din mers....eu singur....jakalu' cu fiisu in masina....ud fleasca...deci atarna rau:lol: on topic 2 : |
Quote:
bai bobitza daca eram cu voi la piscina faceam cioara posta :)) dar ce sa fac eu am fost cu iguana ieri =)) la gratar :))))) :D:D:D IA ZI JAKALE CUM ARATA CIOARA AIA BUNA ????????????????? |
marrreane...s-o faci tu cu prietenii tai...ca cioara aia era baiat:lol::lol:....sa moara frantza si paris cum putea sa arate...mai negru ca negru mat....ce nas...ce urechi.....ma oftic ca nu mai aveam baterie sa fac poza....oricum nu cred ca iesea tot in cadru...eventual o pata neagra doar:lol:..noroc ca nu facea pluta ca ieseau toti din apa...rechiniiiiiiii....rechiniiii:lol::lol:...sa nu mai zic de tovarasul lui gigi muschi alias *vandam*:twisted:...baaa...deci nu mai pot...si acum ma doare stomacul de ras....
|
Quote:
hahaha va uitati dupa baietii =))))) trebuia sa ii faci poza dar vorba ta NU IESEA POZA=)))))))))))DACA ERA INTRADEVAR ASA NEGRU MAT =)))))))) |
Batman Batman :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:01. |
- Copyright 2026 4Tuning