![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
... da Abel, asa se face vt adevarat (cu aceleasi greseli specifice ce-i drept :lalala:)... luati aminte copii ce inseamna vt (nu cum faceti voi la battle >>> schimbati doua jante si primiti voturi cu caruta:-P)...
PS > eleronul e super tare :) |
2 Attachment(s)
Am revenit in forta 8-)
ps : cain e supeeeeer tare! |
in ce fortza?
jantele lucesc prea tare...se vede unde ai decupat jantele cu tot cu cauciucplus ca la faruri se vede ca ai selectat aiurea...lucreaza pe poze la rezolutie mare....si incearca sa faci cat mai simplu ....si de efect masina |
2 Attachment(s)
Honda CRX...:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted:Calibra on Fire!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:
|
2 Attachment(s)
Volkswagen-Golf I GTI 1976
Cum este?:rolleyes2 |
frumusel...chiar imi place...bravo
|
este blurry. cam stramba bara fata (vent'ul din dreapta, cum privim, este mult apropiat de far cel din stanga este mai departat, etc). in plus, sa pui o bara fata de pe supra pe un golf este sinonim cu a pune o bara mercedes pe logan. parerea mea.
|
2 Attachment(s)
-swift-
What do you think about it :!: |
pragu e urat :-P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Audi tt ...
Ca][n a avansat foarte mult decand e pe forum si nu e de mult timp ... Bravo ... imi plac lucrarile tale dar fi mai " dulce " cum decupezi ( praguri , spoilere etc . ) mai rotunjestele putin ... Eu incerc sa le fac cat mai realiste ... Comentarii ... stiu ca am greseli :D |
Si ce e realist la poza asta ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning