![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Ceva de seara Wet And Horny Pareri?:oops: |
Quote:
eu ii dau Like! ;) |
3 Attachment(s)
dary - asta era si ideea sa fie cat mai de panarama de caterinca
r.equinox - frumos skyline tomas_sllr - frumos rechinu jink - pai daca tot ai si tu un taxiu hai sa ne facem o firma de taximetre virtuale :)):D:D revin si eo cu nissan skyline r 35 gtr astept o parere o sugestie o critica orice sunt bine venite toate |
Quote:
Dislike pentru jante. |
3 Attachment(s)
N`am mai postat de mult pe aici. Buna treaba baieti :D
Ceva Old School si in acelasi timp si Stanced |
1 Attachment(s)
Teaser !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Un Logan |
Quote:
|
ebone - frumos rau crx-u tau
quick_silver2 - dragutz eclipse tomas_sllr - frumos loganu este cumva loganu acela cu portbagaju stock fara carbon ca daca este ala il vreau si eo ca de mult caut asa cva ? |
Quote:
Ebone-Ce bine arata!...Bravo mosule! quick_silver2-Frumos fitment!!....apropo..tie nu iti place nimic la masinile mele:))=)) tomas_sllr-frumos logan..vezi ca are 4 suruburi loganu nu 5:lol: |
adica ce nu am scris corect ca vad nu lipseste nici o litera ?
|
Ai citit vreodata asa ceva?...mai mult ma axez pe numarul 7!
Regulament de ordine interioara. 1) Posturile scrise cu tz, k, sh, etc. o să dispară de pe forum, deoarece regulamentul sectiunii interzice scrierea de acest fel. Mulţi useri NU pot descifra ce scrieţi! Sanctiune: Stergerea postului. 2) Folositi functia search! Dacă aveţi ceva de discutat şi nu găsiţi la prima vedere, inainte sa deschideti un nou topic folosiţi această funcţie. Sanctiune: Stergerea topicului daca vom gasi inca unul de acelasi fel 3) Nu cereţi/oferiţi crackuri, torente, serial numbers sau explicaţii de folosire a acestora. Sanctiune: Warning la prima abatere, BAN la a doua. 4) Este interzis atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Sanctiune: Warning 5) Nu faceti posturi inutile de genul : lol, rofl, etc. Sanctiune: stergerea postului 6) Incercati sa creeati topicuri cat mai scurte si clare. A se evita topicuri de genul: help, ce fac,ce are Sanctiune: stergerea threadului 7) Scrieti cat mai corect. Fara tz, sh, etc. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning