![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
honda civic 2001 concept...
|
am dat resize cu imageshack
lucrarea e la 1600x1200 si da..e facuta d mn.. am dovezi;) |
Quote:
>>> nu trebuie sa dovedesti ca e lucrarea ta, nu te lua dupa orice frustrat de pe forum ! |
fear: nu cred ca merita manson chiar asa cuvinte. are dreptul sa aiba anumite indoieli fata de anumiti useri datorata vechimii sale si experientei;) 800x600 este destul pentru a vedea greselile daca sunt.
manson: il stiu pe mrsika si pot garanta ca lucreaza si nu copiaza:) mrsika: mie imi place audiul. clean dar rau, street dar racing. looks nice. |
@mrsika
superb design'ul la S3 :evil::evil: , cum s'a mai spus .. clean dar rau .. intr'un cuvant : BRAVO ... nici o greseala , poate reflectii dar banuiesc ca vopseaua trebuia sa fie mata .. gresesc ? |
3 Attachment(s)
am facut si eu 1 masina tuning iar alta ....mai pentru Kids :-P :D
- Comm. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut la toata lumea am revenit si eu din scurta "vacanta" pe care miau dato moderatorii ,acum pot sa aflu si eu de ce am luat ban? si ca sa nu fiu off pun una dar nui terminata:ihearu:
|
Quote:
On topic: Ai selectii strambe si nasoale unde ai acoperit farul, fibra e un pic cam mare. "Stalpul" ala pus pe priza spoiler-fata e ireal si geamurile, in special cel fata l-ai ascuns nasol. Plafonul e mult prea negru!:-) PS: Daca nu-i terminata trebuie pusa la Comentarii WIP:shock::shock: |
Quote:
|
CA][L-super tare lucrarea...felicitari
MM11AJJ-vorba lui EAGLE...pune-o la wip tata, ca tu mereu NU le aveai terminate, ce a fost in capu tau cand ai facut geamurile alea asa? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
mazda de la challenges :)
nice one Gabi,imi place mult,same goes 4 u Ady :) |
hori, ai votul meu. imi place mult mazda asta:P
|