![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
comentati-mi si mie masina dpdv al corectitudinii elementelor...dak sunt puse bine...erori...nu ca nu va place o janta sau far sau nuj ce...merci
PS: pt ce sa dau masina spre dreapta? |
1 Attachment(s)
Farul din dreapta nu corespunde cu cel din stanga .. nu e la fel ( la asta ma refeream)
Si lucreaza cu pentoolu .. ai cateva linii coltzuroase Tiam facut incercuit acolo greselile .. in rest e super ok masina dar ai mai putea sa mai lucrezi la ea |
si pe prag jos in spate are urme de smudge ...
|
///M POWER 8):arrow::arrow:
|
6 Attachment(s)
Astept pareri ! constructive sau .. distructive .:D Am pus si poza originala pentru comparatie .
|
@ CrazyMan - comentarii:
1. ai pus prea multe lucrari regula fiind o (1) lucrare pe zi Ferrari F430
BMW M3 E36 Cabrio
Daewoo/Chevrolet Aveo Sedan :))
BMW E30
Dacia Logan Pick-up
@NtzDra - comentarii: 1. una masina pe zi VW Scirroco
Alfa Romeo Coupe
BMW E30
|
@Reme :
1. Imi cer scuze , nu am stiut de regula de 1 lucrare pe zi . 2. Felicitari pentru critica - foarte obiectiva - pentru care iti multumesc (sunt de parere ca cea mai buna cale catre un rezultat care sa se apropie de perfectiune , este , critica) . Unele din "scapari" le-am vazut si eu inainte de a posta , dar mult mai multe , nu . 3. Impresia de saturatie (nu zic ca nu ar fi reala) ti-o da si setarea monitorului . Repet , nu contest faptul ca am lucrat cu culori intense . Spun doar ca ceea ce mie imi pare perfect pe monitor , altcineva , poate considera strident (chiar tiganesc) datorita unui monitor cu o valoare mai mare la contrast , luminosity sau hue . 4. Am cautat pe net textura pentru fibra de carbon si asta e singura care mi s-a parut mie ca s-ar apropia de adevar . 5. Habar nu am ce marca e masina aia ... "Gelly" sau whatever .. . nu am reusit sa imi dau seama dupa sigla . 6. Decupajele le fac cu "Pen tool" , e mult mai maleabil , se preteaza la curbe mult mai bine decat "Lasso tool" . Lucrind in Corel Draw de aproape 3 ani , m-am obisnuit foare repede cu respectiva unealta . 7. In cazul in care v-au placut VT-urile facute de mine , voi mai revini cu lucrari in zilele urmatoare . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
EuroMuscleCar ...AlfaRomeo... |
Ca lucrare arata bine dar daca e Muscle Car, cu asa pneuri trebuia lasata mai inalta, nu prea arata bine lasata jos pe pneurile alea ...
Farul stang (pasager) mie mi se pare o idee cam stramb si in locul tau nu as fi scos stema de la Alfa ;) |
2 Attachment(s)
|
arata chiar bine....dak e facuta de tine bv....
|
1 Attachment(s)
O panarama de la mine...
[originalul il stiti] |
Quote:
|
2 Attachment(s)
una bucata saab
|