![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
2 Attachment(s)
Equinox-Un CC de milioane!
radu_cainamisir-Si a ta la fel tot de milioane:) quick ne dai si pe noi cu batranu?:D Rosa-tare pt primul proiect Ebone-tare si silvia! Si acum ceva ca tot vine caldura! Eqinox si radu_cainamisir vreau si eu reflexiile si setarile din PS;) ca arata foarte bine! |
Quote:
frumos audi sorine tot asa |
Mersi tomas incerc si eu sa tin pasul....sa imi fac timp de posturi;) daca ati sti voi ce prins sunt in perioada asta...parca nu mai am timp;) da lasa ca vine vacanta >:) sa vezi atunci cn rupe slrr cu baietii 4tuning;)
|
3 Attachment(s)
radu_cainamisir - ehh, asta e :D
sorinsidesmokelfs - frumusel audi :) El Camino |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Mai putin si e gata:X pareri pana acum? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
ebone , cand eu ti-am zis ca iti schimbi stilu nu m-ai crezut:)) nu te-am mai vazut pe stilul muscle .. frumos oricum
vreau pareri, si am nevoie de combinatii de culori mai bune :( GOLF 4 R32 |
Quote:
|
sorin-la reflexie folosesc un enb care are si un env maps...asta e tot si in legatura cu audi-ul cred ca rotile de pe fata sunt \ / si pozele nu prea il avantajaza si nici culoarea dar in fine...nu e rau
ebone-imi place, arata chiar bine jink- cand faci o masina simpluta nu ai cum s-o dai in bara;) deci e frumusica rosha- a iesit super...eu nu stiu sa fac asa ceva:( deci un singur lucru te rog: cand va fi gata sa ii faci niste super poze care sa il avantajeze 100% |
[QUOTE=radu_cainamisir;4943488]sorin-la reflexie folosesc un enb care are si un env maps...asta e tot si in legatura cu audi-ul cred ca rotile de pe fata sunt \ / si pozele nu prea il avantajaza si nici culoarea dar in fine...nu e rau
Ms...rotile sunt asa...pt ca am luat curba in viteza:)) |
6 Attachment(s)
deci toate masinile de pe ultima pagina sunt criminal de frumoase mai ales passatul ala cc si audi tt
pun si eo un bmw m6 o parere o critica e bn venita |
Quote:
De cand ma tin sa fac si eu unu.. Bravo Jink, sorin rosha si restu |
@bobi_racers: Sticker-ul acela de pe aripa fata stanga...Nu prea inteleg rostul lui.Mai bine arata fara el ;)
|
4 Attachment(s)
rat nu sobolan:D Doar RAT
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning