![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
1 Attachment(s)
unu mik d la mine..
e facut asha ff repede stoku..p pagina anterioara |
Quote:
|
2 Attachment(s)
putin ... mai mult c/p :-) asa de plictiseala...5min:x
|
2 Attachment(s)
Am facut si eu un Evo ... nu am mai postat in aceasta arie de 1 - 2 ani :D ... nu am mai lucrat asa mult ca atunci ... stiu ca am greseli ... Oricum cum a iesit ?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut si oleak evo'ul :D
|
vn-08-nen-frate ce e cu gardu ala acolo? ai facut accident?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
R.I.P.! rust in peace! tare rau broasca! cred ca te-ai chinuit sa o faci asa! @ Mari_NSL - URS - d cte uiti prin luneta se vede fostul fundal :P, ar fi mers niste faruri custom sau ceva smoked fara smiley. in rest e ok! @mrsika - URS M3 - ai decalurile laterale strambe, nasul e urat rau , nasul ori negru ori gri crom! @cosmin - URS M3 - si al tau arata la fel de rau ca cel al lui mrsika. nu mai are nasul care e o a doua sigla bmw, angel eyesurile sunt ireale, parasolaru le ireal prea satura si trebe mai transparent, bad boy look-ul e bun, dar mergeau niste umbre! ;) bafta! |
Nu am gasit grila aia cu negru era pe site pe aci dar nush unde :(( ... in afara de grila :D
|
@vn08nen - Tot ce ai facut e ireal.. nici o modificare nu e facuta cum trebuie.. :) sry..
|
BMW ursulet
2 Attachment(s)
Attachment 521634Attachment 521637enjoy
am avut ideea asta de bumpere de cand am vaz un ursulet fara ele ... e cidata ... da mie imi place ... again enjoy or comment |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning