![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Se pare ca unii parinti nu au educatie nici pentru ei,dar sa dea si copiilor. https://www.youtube.com/watch?v=EbzT9TTXc20 :rolleyes2
|
Bineinteles stiristii exagereaza, si asa ma dispera...
"motocicleta a costat peste 6.000E". NU stiu de unde, ca in magazin, nou-nouta, la reprezentanta Yamaha, varianta din 2010 costa fix 4.158 de euro. |
Quote:
Uite astia pun in lumina proasta motociclistii...Sa nu mai vorbim ca nu era inmatriculat si nici carnet nu avea!!!:x |
Diseara propun mare adunare generala si plecare la munte!!! :peace:
Dovada: http://infomontan.ro/ Puneti-va rotzile de iarna ca sa nu impingem pe-acolo! :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
asta daca nu a mai nins azi-noapte..:rolleyes2 |
am fost eu aseara la brasov,m-am intors pe la 1 noaptea si erau 2 grade si pe la comarnic a inceput sa ploua...
|
Am fost in seara asta pe la sala si era liniste deplina. Ati plecat toti la munte?
|
Quote:
Adevaru e ca a fost si ceva aglomeratie la sala din cauza deschiderii patinuarului:D P.S M-am uitat pe web la predeal si am vazut ca e ceva zapada..:twisted: |
Am fost sus la 1400 cu pneuri de vara :-) Zapada cam de 15 cm si pe carosabil zapada batatorita (gheata totala) :lol: Foarte funny, go there ;)
Am fost si la Predeal, aceeasi situatie pe strada de langa partie ... erau ceva baieti si cu niste pisicute + un nene cu un Golf 4x4 care s-a invartit 20 de minute fara oprire :rolleyes2 PS: Mai in gluma mai in serios, aveti grija sus la 1400 la coborare ca e gheata gheata pe carosabil plus denivelari si danseaza masina pe toate partile (cu tot cu frana de motor) ;) |
La multi ani Andrei/Andreea!!!!Sa aveti parte numai de impliniri, iar viata sa va fie o incantare!
|
Georgica, esti paralel :|
Eu credeam ca propui vreo plecare pe la munte maine, ca tot nu lucreaza nimeni, si tu... |
Gata...am stat de vorba cu user-ul eMH si am hotarat sa plecam la munte!
Daca mai doreste cineva sa anunte si sa stabilim un loc de unde sa plecam si ora!:twisted::twisted: |
Salut.Este cineva interesat pentru deschiderea unei fliliale a clubului DreamWorks in Ploiesti?
|
Deci de 1 nu a venit nimeni la munte cu mine, dar m-am dus singur. Nu-i bai. Maine merge careva?
Miercuri a fost senzatie... Nu stiti ce ratati :) |
Are cineva idee ce mi se poate intampla daca nu platesc impozitul pentru masina?
Deci vreau sa imi iau o masina cu motor de peste 2 litri (cam 2.5), destul de veche, si dupa ce ca oricum ma rupe asigurarea, nu am chef sa ma rupa si impozitul. Impozit + asigurare pe 2 ani = pretul masinii, deci nu imi place. Mentionez ca nu am nimic trecut pe numele meu (casa / apartament / teren / alte astea), deci ar fi numai masina. Mai mentionez ca locuiesc in mediul rural, daca are vreo importanta (sau cel putina acolo am adresa din buletin). Are cum sa imi fie confiscata, sau ceva asa? |
Nu ti se face nimic de genu asta. Doar ca te vei lovi de multe bariere. Pana si la cazier esti verificat la plata taxelor catre stat.
Parerea mea e ca te complici si nu are rost. Mai devreme sau mai tarziu poate vei avea nevoie sa iti iei o casa, un teren, un credit.... :rolleyes2 |
Mi-a spus cineva ca se subscrie. Dar imi e foarte greu ca statul roman uita ca are bani de luat.
Altcineva a spus ca ar fi o posibilitate sa te duci sa iei certificatul ala fiscal, ca si acum ai vinde-o, dar sa nu o vinzi, si astfel nu mai platesti impozitul, dar platesti nu stiu ce amenda cand vrei sa o vinzi pe bune. As vrea sa stiu concret ce mi se intampla de la cineva care a facut / face asta, sau cunoaste un caz concret. |
Cel mai usor intreaba un avocat. Posibilitati sunt multe insa niciuna nu este sigura :-) Intr-un fel sau altul tot trebuie sa dai bani :-) Daca n-ai o mana taiata sau o ruda veterana/handicapata/popa ... there's no way to get out :D
Acum depinde, in ce an s-a oprit fabricatia masinii care vrei s-o cumperi ? Acum, sa schimbam subiectul. Am fost azi la iesire din Campina spre Telega, pe pod .. se filmeaza Ghost Rider 2 :D:D Am vazut 2 Touareg-uri cum au facut booooom :lol: O explozie (adica o explozie pt fiecare masina)"ca-n filme", ca pana la urma apare-n film :lol: ... inalta de cateva zeci de metri. Am sa pun maine ceva fotografii .... :-) Urma sa sara cu inca ceva de pe pod in apa dar n-am mai stat :lol: |
Cand vrei sa schimbi buletinu , te obliga sa platesti impozitu , cand vrei sa te casatoresti tre sa platesti impozit , orice are legatura cu vreun act , amenda de plata , permis , te prinde cu impozitu ... de moarte si de fisc nu scapa nimeni :lol: parca asa zic americanii
|
OK, merci!
|
Adica incearca sa nu ai nevoie de nimic de la primarie si sa ramai burlac :lol: .Ai incercat sa intrebi la primarie la noi cat te costa?Eu am dat la Proceed 60 ron impozitul pe an,avand vedere ca suntem primarie din mediul rural,iar taxele/impozitele sunt mult mai mici fata de cei din Ploiesti de exemplu.
|
util - https://forum.4tuning.ro/532-firme-xe...md-mp3-cd.html ;) preturi bune
|
Quote:
la 2.5 e 10 mil la 3.0 e 27 mil asta stiu sigur :lol: |
Quote:
Cred ca e in functie de poluarea orasului. Tzin minte ca la 2.8 plateam eu 840 RON pana sa se mareasca impozitele, si la Hunedoara se platea vreo 5 sau 600 ron. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la 2,5 am platit... la 2,4.....am restanta mica ....vreo 3 ani...:lol: la apartament....2 ani...:D noi sa fim sanatosi........ total imp + amenzi 40 mil......:lol: |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=zzGy0VUxLF0 |
Stie cineva,daca am luat vignieta si mi-au gresit numarul de inmatriculare pe ea,mai pot face ceva?Am facut-o azi si dobitoata aia mi-a gresit nr de inmatriculare,s-a uitat si pe certificatul de inmatriculare,m-a intrebat si pe mine de nr de inmatriculare,dar cred ca a tastat alta litera.Culmea e ca imi gresise si seria la sasiu,noroc ca am verificat,insa nr de imatriculare l-am omis,iar maine trebuie sa plec la Bucuresti si am nevoie de ea neaparat :evil:
|
Poti face o intrebare la Drumuri Nationale, pe colt langa Liceul Mihai Viteazul, daca nu ai timp sa treci pot da un telefon la cineva de acolo sa vad ce solutie imi da.
Pe DN1 spre Buc. exista camera pentru rovigneta si cum citirea/verificarea se face dupa numarul de inmatriculare, iti dai singur seama ce inseamna. Nu cred ca se verifica si marca autovehiculului, nu-ti ramane decat sa te rogi ca cel care are numarul trecut sa aiba rovigneta, altfel :sad: |
Am fost la benzinarie dar nu am putut face nimic,m-am certat cu aia de pomana,ca nu pot modifica baza de date,a trebuit sa ma duc la CNADR,sa schimbe nr de inmatriculare,si m-a costat 25 ron.Data viitoare os a fiu mai atent,ca am pierdut si timp si bani pt niste incompetenti de angajati.
L.E:Impozitele NU sunt peste tot la fel,asta iti zic sigur.Si am motor de 1.6. |
In aceasta seara, in jurul orei 21:00 ne adunam cu totii in benzinaria PETROM la Metro sa plecam la munte!!! :D
Azuga (Campionat de Drift) 8) Predeal (Drag la Vale cu Sacul pe Partie) :shock: Luati-va manusi, shosete groase si fesuri pe scafarlii ca sunt sub -9 grade! Distractie la maxim!!! :twisted: |
prezent la datorie ....k mi`era dor naibii :)
|
Quote:
|
Ce oameni sunteti ma, cand va zic in week-end-uri nu mergeti, mergeti lunea :|
|
Ei sunt de alta religie,n-au nici griji,etc. :lol:
|
eu am venit de la lucru acum maxim o ora, sunt rupt de oboseala, nu am chef numa' sa beau ceva si sa ma uit la televizor (ca pensionarii). Chiar nu am chef dupa o zi nasoala ca dreacu de munca (in care am condus ~600 km) sa mai conduc iar pana la munte.
Distractie placuta, baieti, sa nu uitati sa puneti poze / filme! Nu uitati, if you don't tape it, you didn't make it!! (asa se zice) |
Quote:
faci un contract de vanzare-cumparare cu cineva si o scoti de la financiar si asigurarea o platesti ca-ti trebuie |
Quote:
Daca e sa nu avem zapada poate o ardem sambata pe la munte:twisted::twisted: P.S Mihai sa nu uiti de treaba ai cu "pozatu":))):lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning