![]() |
Re: Constanta - Accidente
zici ca s-a certat cu un TIR :)
|
doar un fuckin stupid papucar care taiat fatza facut stanga pe n iorga de pe tomis
|
1 Attachment(s)
Demolatorii joaca bowling cu masini
O bila de demolari a zdrobit mai multe masini si a ranit grav trei persoane. Aceasta este pe scurt povestea unui accident “de munca” petrecut in Pennsylvania, Statele Unite. O bila cantarind 680 de kilograme s-a desprins de lantul care o tinea agatata de bratul macaralei si s-a rostogolit pe sosea. Din nefericire a intalnit in calea sa un Ford Taurus care astepta culoarea verde a semaforului. Bila insa l-a facut sa incalce regulile de circulatie infigandu-se sanatos in spatele masinii sale. Lovitura a propulsat prima masina pe o distanta de 6 metri avariind si celelalte vehicule care asteptau culoarea verde. Ce invataminte tragem de aici? Ca este de multe ori bine sa trecem pe rosu, ca nu se stie niciodata ce ar putea sa ne bata pe umar. In plus ar fi recomandat ca fiecare sofer sa-si verifice oglinzile retrovizoare cat mai des pentru a vizualiza posibilele amenintari: bolovani, tauri furiosi, butoaie de “esenta tare” (asemeni celor din binecunoscuta reclama la bere), tiruri scapate de sub control sau… biciclisti sinucigasi. Este greu de inteles cum s-a desprins aceasta bila dintr-un lant atat de solid… Ne gandim ca poate macaragii, also known as the “Demolatorii”, au pus un pariu la o sticla de bere ( de aceeasi esenta tare) in timpul serviciului: “Bai Ioane (a se citi John pt ca suntem in SUA) vezi tu ”popicele” alea de la semafor? Pariu ca fac un strike de toata frumusetea? Nu mai ramane nimic in picioare.” Raspunsul a fost prompt dar intarziat: “Bai Gheorghita (a se citi George cu accent de presedinte) alea nu sunt popice.” Pana sa apuce sa termine fraze….BOMBS AWAyyyyyyyyyyyyy. Cativa baieti drogati de pe marginea trotuarului isi atintesc privirea in sus: “E o pasare….E un avion….E o biiiillllllaaaaaaaaaaaa”… Sar ca arsi de pe marginea trotuarului si incearca sa o prinda……”E a mea…Ba nu, e a mea…E a noastra bah…” Si cum se certau ei asa au scapat bila printre degete si aceasta a luat-o la vale… Au inceput sa alerge disperati dupa ea…”Bilaaaaaa, vrem bilaaaaa, nu fugi de noi… vrem sa te injectaaaaaam.” Bucuria le-a fost rapita insa de masina din imagine care a bagat repede bila in portbagaj si a incercat sa fuga cu ea. A fost insa repede retinut de salvare si politie… CONCLUZIA: Cine alearga dupa o bila s-ar putea sa fie lovit de una! |
le-au cazut bilele :)) joke
nasol .... |
Stie cineva ce s-a intamplat azi dimineata in jurul orei 08.30 pe I.C. Bratianu, in zona Salvare? Erau un Matiz rosu (parca) si o Dacia papuc, praf amandoua... doua salvari plus Politie.
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Doamne :( cum arata masina ... bine ca a scapat , ala cu papucu ce nr avea?
|
Quote:
|
Felicitarile mele ca il vei face sa plateasca. Foarte bine faci ! Nu e posibil ce se intampla de ceva timp in orasul asta...fiecare face ce vrea... Te trezesti ca iti taie unu fata cand ti-e lumea mai draga si ai si tu 60-70 km/h....iar pe urma tu esti de vina ca mergeai tare, nu animalu ala ca ii e lene sa se asigure sau e cu gandu la cine stie ce. Eu sunt constient ca daca odata am gresit si am taiat fata cuiva, eu sunt singurul vinovat, iar ala e cel mai NEvinovat om in situatia aia, chiar daca el avea 300 km/h. Fiecare are voie sa mearga cu ce viteza vrea, nu trebuie sa fie conditionat de taranii care au facut scoala se soferi cu femeia de servici... Pun pariu ca saracia aia daca il intrebi o sa raspunda ca mama ta avea viteza...Vai de tara asta in care traim...
|
Multa sanatate mamei si tie putere sa treci cu intelepciune peste momentele astea.
@CT-87-BGN Spunei asta si dobitocului care mi-a taiat fata si a plecat de la polite fara sa zica nici macar scuze, iar dauna la masina mea a fost ..... totala. Si eu ma pregatesc sa urmez firul legal (invitatie la conciliere) si pe urma tribunal. Momentan am studiat legislatia si spete despre asta ... |
MinistryOfSound multa sanatate mamei tale, sa-i fi alaturi sa treaca de momentele astea mai grele ca pe urma il rezolvi pe asta cu masina. Sa ai parte de putere sa le rezolvi pe toate, poti sa faci plangere sa-l acuzi de vatamare corporala ( grava, daca e cazul ) din culpa, sa-ti despagubeasca masina in intregime ca e avariata destul de serios, merita sa faci efortul asta parerea mea, multa bafta si insanatosire grabnica mamei tale !
|
va multumesc tuturor pt incurajari si sprijin. am eu ac de cojocu lui...dupa ce ca aveam niste prb in familie asta imi mai lipsea acum. multumesc inca o data baieti :flower:
|
M.O.S - imi pare rau ptr ce a patit mama ta , multa sanatate si insanatosire grabnica !!!
multi idioti in tara in care traim... cu masina ce o sa se intample? |
incostienta la volan...fel si fel de nebuni..
|
aia nu mai este masina:sad:...@ dezmembrari dupa parerea mea
|
multa sanatate si insanatosire grabnica pt mama ta.
uite din cauza unui dobitoc exact ca acesta am distrus eu o masina si era sa mai si crap.culmea,tot un distrus cu papuc. Multi inconstienti pe drumurile noastre! |
pe la ora 18 a fost un accident pe podul de la dorally un bmw cu un lancer era si ambulanta acolo.poze nu am.stie cineva ceva?
|
@MinistryOfSound: imi pare rau ca am "adus" acest accident pe forum, pur si simplu l-am observat in drum spre serviciu si nu stiam ce s-a intamplat, dar nici n-am putut ramane sa aflu (nu ca mi-ar sta in fire...mai ales ca eram si cu mama mea, care, cand a vazut ambulanta, instantaneu si-a pus mana la ochi pana am ajuns la ICIL).
Imi pare si mai rau ca a fost implicat un membru al familiei tale in acest accident! Ma bucur sa aflu, totusi, ca toata lumea a supravietuit, desi vreau sa-ti spun (in cazul in care nu ai observat) ca volanul de la papuc era cat pe-aci sa iasa prin parbriz, cel putin asa am vazut eu din acel unghi... Insanatosire grabnica mamei tale! (desi, fiind vorba de rotula, e de prisos varianta cu "grabnica", stiu eu de ce) |
mersi mult quick , ala cu papucu sincer a avut un mare bulan ca nu a patit nimic (cateva zgarieturi si niste vanatai) ,astazi maicamea se opereaza la rotula...sper sa nu aiba probleme cu mersu dupa operatie si recuperare. si de ala cu papucul cum am zis si mai sus...am eu grija de el... ms inca o data quick
|
mai taiati de pe lista o mashina din constantza ...
b - 77- slk ... un slk argintiu care urla prin oras ... sambata noapte a avut un accident groaznic in mamaia soferul in coma ... imi pare rau dar nu gasesc stirea pe net ... |
|
foarte nasol...am vazut si eu masina pe la 5 dim cand am trecut si am crezut ca nu mai e viu soferu la cum arata masina...dar se pare ca a scapat...sa speram ca o sa se faca si bine.... ! :)
|
prietenul nostru baulica ai tot sprijinu...imi cer scuze d intarziere ... dar prima data am crezu t ca e vre`o gluma proasta cva...ai tot sprijinu nostru sa`l gasim p noul nostru "prieten" prin trafic...sau in oricare alta situatie... ne auzim la un telefon..!
|
Aia e masina care o avuse Lotreanu inainte , DUMNEZEULE cum arata masina acum , culmea numai in mamaia le vine la toti sa o calce ,pacat sper sa scape soferul.
|
4 Attachment(s)
Primul este un Astra G rezolvat in modul asta in noaptea de sambata spre duminica la intersectie I.G.Duca cu Bd. Mamaia.
Iar al doilea este cu SLK-ul din fata Bamboo. |
MACEL....ce sa intamplat frate acolo???
|
Quote:
|
Baiatu cu slk e din corbu se dadea in talente prin oras...
|
nu mai vorbiti daca nu stiti baiatu cu slk care il cheama vlad asa cum am zis si mai sus si asa cum scrie si mai jos e din ct si sta la delfinariu la blocul cu intare din linia de tramvai
|
sonykel...nu as vrea sa te supar dar pe baiatul cu slk,il cheama intr-adevar vlad,dar mai stiu si ca sta in corbu....am fost vecini cat am stat acolo.acum daca baiatu o avea apartament in ct...bvo lui.dar sigur mai sta si pe la corbu.oricum nu vad ce legatura are asta cu tema topicului.vlad sa se faca bine si sa dea d-zeu sa avem parte de cat mai putine evenimente rutiere pe strazi,mai ales acum in preajma sarbatorilor.
|
Da, Vlad a stat multi ani la blocul acela de la Delfinariu, dar din cate stiu eu a vandut apartamentul de destul timp. Cert este ca acum sta la Corbu de cativa ani. (stiu asta pt ca este var cu un bun prieten de-al meu).
|
accident mai devreme pe bul tomis....pe langa lic 4......una bucata troleu a intra in una bucata jeep......jeepul intra in una bucata matiz....in care eram eu....rezultat troleul cu fata destul de sifonata....jeepul putin sifonat in fata si in spate....iar matizul cu curul aproximativ varza:)).....scuza conducatorului de troleu a fost ca a stranutat in timp ce frana....:)),,,,,cand l am auzit mi a trecut orice suparare si m a bufnit un ras nesimtit!!!!:))
|
Soferul din SLK a iesit viu?
|
Quote:
Sorry de intimplare ... bine ca nu a patit nimeni nimic ... fiarele se fac ... |
si care`i ideea daca a stranutat...a franat cu nasu sau ce?! :)) oricum penibila situatia ..:P
|
Accident acum cca. 30 de minute pe Mircea putin mai jos de UMC era o dacie supernova cam sifonata ( botul avariat ) pe contrasens nu am putut sa opresc era politia acolo doar ce ajunsesera si dirijau, si mai era acolo un A6 parcat suspect cu fata spre biblioteca insa nu am apucat sa vad daca avea ceva.
|
si inca un accident pe farului un mercedes de teren infipt intrun stalp de inalta tensiune....nu am apucat sa vad care era treaba ca eram in terecere si grabit...
|
CT08AMZ gri metalizat (nu stiu ce masina) data peste cap in ultimul viraj de la iesire din Murfatlar, la 2:30 dimineata. Nu stiu daca au fost victime, dar erau acolo masini de la SMURD, descarcerare, ambulanta, politie ....
Pe tomis la spital un seat parca cu roata fata dreapta rupta. |
ala de la spital l-am vazut si noi aseara .. adica am ajuns la cateva minute dupa ce s-a petrecut ... o simpla NEacordare de prioritate ...
ii facuse ceav daune la seat sau suzuki ce dracu era .. i cam rupsese roata / pivot .. etc ... era lasata cat despre accidentu cu ala cu amz am vazut la stiri ca cica , gagiu era baut si nici nu poseda carnet de conducere .. i-a scos pe toti din masina si a fugit .. dar l-au gasit ... |
este vorba despre un suzuki swift a unui prieten...fiind incepator a vazut galbenu intermitent si a grezut ca este galben si mai are timp sa treaca uitandu-se in stanga si in dreapta nu sa mai uitat sau invers...ca era cam socat aseara cand am fost la politie....sau cel putin asta a fost scuza lui acum cine stie ce o o fii fost in mintea lui la ora aia ... oricum nimeni nu a patit nimic si pana la urma asta conteaza...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning