![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
bine .. mai destul timp sa invat :d |
bafta. e bine si 22 :))
de mult ma tin sa va zic! ce draq ati facut mah Drink Team Coltz ? ati baut de a intrat trotuaru' la apa? bine draq ca ati facut o banda acolo..dar nu mai beti asa mult ca intra draq si ce a mai ramas din trotuar la apa si eu mai merg pe jos pe acolo! |
Quote:
ai vazut ca a stricat acolo coltzu , a largit sa intre troleul :( |
in cursul zilei de 25 noiembrie ... nu va faceti alte planuri :twisted:
|
deci..legat de topicul cu MCV. nu am nimic cu ideea in sine dar facem cate un topic de fiecare data cand tetsam o masina? nu inseamna ca vb numai de masini de sute de cai. cei care le au nu prea vb despre ele! dar nu inteleg ce e asa tare ca am mers cu MCV? sau sunt eu ofticos ! o s ama duc si eu in uichend sa merg cu unu..ca sa nu mai ma oftic.
|
Jan Tod Powa! :))
|
tng...details
|
nu o sa zica mai nimic ;) m-am rugat eu de el ;)
|
pm..si am uitat sa`l intreb si aseara....de-ne detalii...k pm....dak nu zici nik....de unde shtiu yo k se merita sa nu`mi fac planuri in ziua respectiva...?....
|
Nu spune mah nimic. Taci din gura ca eu stiu. Am aflat despre ce e vorba :)
Ramane surprizaaa! |
Don`ule....asta faci u la munk mha...cotrobai forumu`??....de fapt ce mai....k mai toata lumea face tb asta:))...asta e noua munk mha in ziua de azi....stai la birou` pe forum si primeshti bani??:)....k dak e asha vreau si je...
|
Da ba, dar eu abia vad tastele de oboseala ca am alergat cu shefu' toata ziua.
Acum e plecat si am zis sa mai intru sa vad ce faceti. Cam asta e munca intr-adevar in ziua de azi. Iei bani ca stai pe net, dar tre' sa stii cand sa stai pe net ;) |
cine e la munca mai si sta pe forum? te salut DONule ... :D:))
|
Sa traiesti Bogdane.
Cred ca bag si Messenger-ul in curand :lol: |
diseara ia-l pe kraven ca va sun..pe la 8-9 ! sa iesim putin ;) poate la o bere, poate pe la sala... ;)
|
Vedem..., diseara tre' sa duc si eu masina la service sa imi faca cutia aia.
Sa vad cum am timp... |
ce tare...postez aici, apare un alt post al tau dioncolo...postez acolo mai apare un post de-al tau in alta parte :)) tare cu forumu' asta.
|
legat de PM ala.... , si am vb cu omu'. diseara iese. daca vrei sa vezi aia, stai prin oras !
|
Quote:
detalii veti primii la momentul oportun.nu are rost sa va zic de p`acuma pt ca s-a mai facut tam-tam ptr chestii d`astea si oamenii s-au entuziasmat ... apoi totul s-a lasat balta. dar asa, ca sa nu va cresc tensiunea va zic ca nu e ceva de amploare, insa prin asta eu sper sa fie inceputul pt ce va urma .. ptr Ploiesti cu stima si respect, tng`ica :-) |
bha nebune....u orikum duci mashina pana in 8 ...cel putin asha ai zis....yo pe la 8 ///km asha ...o sa fiu pe kolt...k tre` sa am duc pana la ing...langa statuia` lu` viteazu:))...
|
haideti fratilor,fac un apel,knd dreaq ne mai strangem si noi asa strong cu masinile!sa ne alergam nitelus asa k pe vremuri mai ale s k vine ghetusu akuma...:twisted:
|
pai baietii se cam alearga mai in fiecare seara ;) nu o sa te sune nimeni sa iti spuna sa iesi afara ca se alearga ;)
dute pe la sala prin orash, cauta-i ca o sa ii gasesti ... |
fratziorule...ce masina ai si ce nr....k te alergam noi dak vrei ...nu`i pb:)
|
sunt destui dornici...
|
sunt ...dar ...nush ...voi ziceti`....yo k pasager sunt prezent mereu`....:))...
or sa vina ...dar nu atatzia kti ne strangeam vara:) |
Quote:
|
never gonna be the same ... :D
|
oare???...stai sa vina vara iar...sa vedem...yo zic k se poate la fel...dak nu ...si mai bine:)
|
bha...ce drq mha ...mi`am bagat si je un scris akolo la semnatura ...si o poza....
scrisu` am vaz k l`a luat...dar poza...canci`...ce drq...??anyone?? |
intalnire nsl: http://www.nospeedlimit.ro/forum/showthread.php?t=82 .
am pus aici sa nu uitam cei interesati. |
Quote:
Va sfatuiesc ceva! Nu va duceti la munca! Munca n-a omorat pe nimeni insa eu ma risc aiurea...! |
Quote:
|
las Donule ca noroc cu munca..ca te mai vede lumea pe forum, ca noi intram numai in contra-timp pe forum..
|
Asa este.
Dar cateodata e asa naspa..., n-am chef sa fac nimic, as mai dormi vreo 2-3 ore in plus. Dimineata cand vad ce frig e si ce soare obositor, imi vine sa intru inapoi in casa si sa nu mai ies pana noaptea. De fapt d-aia mi-e greu ca eu am viata de noapte, cu multa coca-cola, cafele, ciocolate calde, masini, motoare, cutii sparte... stiti voi :p Ce shmeker e avatarul lui Gabi. Am ras sa ma stric ce misto danseaza: :lol: |
hahaha..welcome to the working class ! asta e !
|
Pt. cine il cunoaste....o discutie pe mess....:lol: :lol: :lol:
Alex AML: aseara mam intalnit cu trasca ala cu loganu rosu dizel din buc si eram cu masina plina de gagici si el doar cu un prieten si mam dat iara si tot lam facut ! Alex AML: si cu masina plina fac logan si alte masini STRAINE dalea ca ale tale ! dragos 2900: sa moara mata ca erai cu masina plina de gacici? Alex AML: bai frate tu nu stii ce este aici, e paradisu pizdelor ! dragos 2900: Alex AML: vrei sa vezi poze cu ce pizde mai *** eu pe aici ? dragos 2900: dragos 2900: deci opreste-te ca nu mai pot de ras |
nu kred k exista lol mai mare k asta:))...no comment...ma abtzin...poate asha o fi`....stam noi la polah lui sa vedem ce f***?...:)
|
get'a fuck out'a here! putrezesc de atata ras, sa mor eu!
|
asta trebuia sa fie pus la bancuri :lol:
|
sau la poantele secolului!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning