![]() |
Re: Club CIELO
multumesc frumos pt sfat;si eu stiam la fel ca dif este de consum si ca cele de 55w sunt pt a nu da eroare de bec ars;si eu tot de la serban o sa iau am vb cu el si a zis ca trebuie sa ii vina comanda dar eu imi iau de 6000k pt ca am un prieten care are deja si mie mi se pare ca e lumina alba nu albastra la 6000k.
|
Re: Club Cielo
1 Attachment(s)
si eu am un cielo dar nu e tunat ...
|
baga poze sa il vedem si noi
|
cum se inlocuiesc becurile de la panoul climatizare?se pot pune si altele de alta culoare?
|
salut si eu sunt posesor de cielo de 2 ani( adica de 2 ani e la mine dar din 95 era la tata :D) linku ca sa va dati cu parerea https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/102395-daewoo-cielo-low-low-matte-green-cult.html
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
real cred k peste 180
|
da tu ai calcato pe gheata, nu gluma sa ajunga pana peste 200 :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eee asa am avut io uite ... :) dar erau prea mici si nu faceau fata si nici asa cum am acuma nu fac fata :???: ma mai gandesc la ceva cum sa fac ..
|
Quote:
|
nu prea poti mai mari :|ptr ca sunt arcurile de la porbagaj sub :(
|
Quote:
|
am facut gaura langa gaura cu bormasina :| chin frate ( vreo ora si ceva o durat la alea 2 gauri) :D si apoi am taiat bucatelele intre gaurile facute cu o dalta ( nu am vrut cu flex ca nu ai pozitie si sar putea sa arzi prin masina ...) si teviile alea sunt de BASS Reflex de 12cm cercul si erau adanci de 10 cm sunt luate de pe un site de la voi din bucuresti nu dau nume la firma sa nu fac reclama dar iti pot lasa pe privat linkul :D
|
Quote:
|
daca vrei sa vezi difereta incearca sa scoti doar pe cele de cielo din spate si sa lasi numa gaurile :D si sa vezi ca este.. :P
|
Quote:
|
sper sa fi fost de folos ce tiam zis ... ;)
|
Quote:
|
merci mult (petrica)ptr. indicatii.am sa incerc sa le inlocuisc maine,sper sa nu mai fie asa de frig ca azi..
|
la multi ani pe anu asta,sa fiu primu !
|
Quote:
Quote:
|
La multi ani! Am si eu nevoie de o idee... am luat un termometru auto si nu gasesc o gaura pe sub bord, in panoul ignifug, ca sa scot firul cu senzorul de exterior, sa-l duc in bara fata. Toate gaurile pe care le-am gasit sunt astupate f bine...coloana de directie, pedalier etc. Stie cineva pe unde ar fi mai simplu sa scot firul ala?
|
sunt de acord sa infiintam un club al celor cu cielo!de ce nu!ar fi prea tare,sunt destui care doresc aasta1!
|
Suntem la pagina 205 de pe topicul asta :lol: Da-i un search pe google, exista club.
|
incepe incetishor sa se adune lumea cu cielo:D
|
geo` nu stiu sigur dar o idee....zicea ceva odata kent8 de firele de la semanlizare...alea ies pe acolo pe sub volan...sau pot incerca prin stalpul de la usa...dar nu stiu sigur..chiar o sa ma uit maien si iti zic ceva mai sigur
|
Ms, o sa ma uit si pe la cablaje mai atent. Atunci cand am incercat sa-l montez, era intuneric, frig... Prin stalp nu am pe unde, m-am tot uitat si nu am gasit un loc. Tot ce iese spre motor e foarte bine izolat de jur imprejur si nu am loc sa strecor senzorul. Pana la urma, daca nu gasesc, desfac "dopul" de la cablul de la capota si il trag pe acolo, dupa care izolez la loc cu silicon. La masina asta am incercat sa nu folosesc metode "artizanale" pana acum :lol:
|
1 Attachment(s)
la multi ani tuturor(cam tarziu dar merge)
am si eu o idee pe care vreau sa o pun in practica, am impresia ca plafoniera situata in fata nu are putere sa lumineze si spatele asa ca m-am gandit sa mai montez una la mijloc cum este la nubira 2 leganza ;are cineva asa ceva facut sa-mi dea si mie informatii sau o sa fiu primul care incerca? multumesc cea de-a 2a plafoniera ar veni in locul neonului din poza: |
mai bine lasate de asta decat sa faci vreo prostie si sa strici plafonu :))
|
Quote:
|
Quote:
este o idee foarte buna eu cand am schimbat cablul de kilometreaj nu am mai pus mansonul pt ca nu am avut acces la el trebuie mai multe chestii demontate pt a ajea acces la acel manson ;iar ideea cu siliconul este foarte buna cred ca o sa pun si eu pt ca si mie mi-a ramas gaura |
Quote:
@Geo putin in stanga volanului undeva mai sus este o gaura care duce exact langa vasul de antigel stiu sigur pt ca eu am scos pe acolo cablu` de alimentare de la statie!(s ar putea sa aiba o bucata de burete dar poti impinge cu o surubelnita iese imediat!)bafta |
am si io o problema....la munte mi`a inghetat apa de la stropgen...si de atunci...s`a incalzit tot,s`a dezghetat...dar nu mai merge...dau drumu si nu bazaie nu face nimic..
|
Am rezolvat mai devreme cu termometrul... am scos firul prin aripa stanga, fara silicon si alte improvizatii. Chiar sub maneta de deschidere a capotei, in spatele plasticelor, e un manunchi de fire, cu cateva mufe si o gaura care corespunde cu aripa dreapta. Am tras firul pe acolo, l-am scos pe langa balamaua de la capota... si senzorul prins de lonjeron...nici direct "in vant", nici la caldura motorului.
@Donn: sa nu-ti fi inghetat in motoras si sa-l fi ars. |
acest termometru are cumva 2 senzori unul pt afara si unul pt inauntru? asa ar fi misto cum e pe la masinile astea mai noi
fa si u cateva poze sa vedem si noi:) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning