Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

tiolik 28-12-08 13:29

Re: Club CIELO

multumesc frumos pt sfat;si eu stiam la fel ca dif este de consum si ca cele de 55w sunt pt a nu da eroare de bec ars;si eu tot de la serban o sa iau am vb cu el si a zis ca trebuie sa ii vina comanda dar eu imi iau de 6000k pt ca am un prieten care are deja si mie mi se pare ca e lumina alba nu albastra la 6000k.

laurentiu NT 28-12-08 13:36

Re: Club Cielo

1 Attachment(s)
si eu am un cielo dar nu e tunat ...

tiolik 28-12-08 13:37

baga poze sa il vedem si noi

laurentiu NT 28-12-08 13:44

cum se inlocuiesc becurile de la panoul climatizare?se pot pune si altele de alta culoare?

iviTe 28-12-08 13:57

salut si eu sunt posesor de cielo de 2 ani( adica de 2 ani e la mine dar din 95 era la tata :D) linku ca sa va dati cu parerea https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/102395-daewoo-cielo-low-low-matte-green-cult.html

PetricaCBD 28-12-08 18:40

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1923437)
salutare .... stiu ca nu mai sunt posesor de cielo dar ... am avut treaba in targ in vitan duminika trecuta si am gasit un domn la vreo 54 ani care vinde faruri de cielo cu lupa ... exact ca alea pe care le vrea toata lumea ... am intrebat de curiozitate pretul .... 100 euro perechea ... si are 2 modele cu interior negru sau argintiu. PT persoanele interesate , il gasiti in fiecare duminik in targul vitan in spate langa auto-moto ... eu le-am vazut si arata foarte bine ... SPER CA NU AM DERANJAT ... DAR M-AM GANDIT CA POATE AJUT SI EU IN CALITATE DE FOST POSESOR DE CIELO ( P.S AM VAZUT MASINA IN TRAFIC SI A AJUNS F RAU :(( ) FELICITARILE MELE PT CIELORUNNERS.COM AM VAZUT MAISINA LU` PETER CU SIGLA P PARBRIZ !!!

ms man......ramanem datorii;).....la multi ani si bafta cu noua masina

D o n n 28-12-08 18:51

2 Attachment(s)
real cred k peste 180

iviTe 28-12-08 18:54

da tu ai calcato pe gheata, nu gluma sa ajunga pana peste 200 :D

PetricaCBD 28-12-08 18:55

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1946357)
real cred k peste 180

ohoo felicitarii donn....bine ati venit(pt noii membri)....

PetricaCBD 28-12-08 18:58

Quote:

Originally Posted by laurentiu NT (Post 1945853)
cum se inlocuiesc becurile de la panoul climatizare?se pot pune si altele de alta culoare?

se pot pune....eu le-am avut verzi(din fabrica),apoi albastre si acum rosii.....se scoate usor panoul acela prin tragere...are o mufa cu fire si una cu furtune si un cablu care duce undeva la picioare la pasageru din dreapta fata....cablu care este prins cu o clema si un surub....ce se afla sub un capac de plastic prins in 2 cleme de plastic

PetricaCBD 28-12-08 19:00

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1945869)
salut si eu sunt posesor de cielo de 2 ani( adica de 2 ani e la mine dar din 95 era la tata :D) linku ca sa va dati cu parerea https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=102395

super muzica...sunt curios cum se aude.....apropo cum ai pus boxele alea ovale acolo :D

iviTe 28-12-08 19:05

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 1946378)
super muzica...sunt curios cum se aude.....apropo cum ai pus boxele alea ovale acolo :D

De auzit iti zic ca nu prea poti sa mergi si sa asculti cat duce :-P si boxele alea nu stun ovale :D ci rotunde de 16,5cm ca unde au fost cele de cielo originale am lasat gauri ca sa intre aerul din porbagaj in masina .. nush daca ma intelegi :| ca si asa mai putin imi cade poprbagajul :|:shock:

PetricaCBD 28-12-08 19:29

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1946389)
De auzit iti zic ca nu prea poti sa mergi si sa asculti cat duce :-P si boxele alea nu stun ovale :D ci rotunde de 16,5cm ca unde au fost cele de cielo originale am lasat gauri ca sa intre aerul din porbagaj in masina .. nush daca ma intelegi :| ca si asa mai putin imi cade poprbagajul :|:shock:

aha.....si la mine se aud bine...dar daca inchid portbagaju abia se aude subwooferu....se aude bine cu portbagaju ridicat....ma gandeam sa dau 2 gauri acolo unde ai tu boxele alpine si sa pun 2 tzevi dealea de subwoofer de iesit aeru

iviTe 28-12-08 19:32

1 Attachment(s)
eee asa am avut io uite ... :) dar erau prea mici si nu faceau fata si nici asa cum am acuma nu fac fata :???: ma mai gandesc la ceva cum sa fac ..

PetricaCBD 28-12-08 19:35

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1946438)
eee asa am avut io uite ... :) dar erau prea mici si nu faceau fata si nici asa cum am acuma nu fac fata :???: ma mai gandesc la ceva cum sa fac ..

asa frate.....dar ceva mai maricele....

iviTe 28-12-08 19:37

nu prea poti mai mari :|ptr ca sunt arcurile de la porbagaj sub :(

PetricaCBD 28-12-08 19:41

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1946449)
nu prea poti mai mari :|ptr ca sunt arcurile de la porbagaj sub :(

aha...dar imi poti spune cum ai dat gaurile si ce diametru aveau tzevile alea din poza(sa stiu ce cumpar) :D

iviTe 28-12-08 19:47

am facut gaura langa gaura cu bormasina :| chin frate ( vreo ora si ceva o durat la alea 2 gauri) :D si apoi am taiat bucatelele intre gaurile facute cu o dalta ( nu am vrut cu flex ca nu ai pozitie si sar putea sa arzi prin masina ...) si teviile alea sunt de BASS Reflex de 12cm cercul si erau adanci de 10 cm sunt luate de pe un site de la voi din bucuresti nu dau nume la firma sa nu fac reclama dar iti pot lasa pe privat linkul :D

PetricaCBD 28-12-08 20:06

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1946478)
am facut gaura langa gaura cu bormasina :| chin frate ( vreo ora si ceva o durat la alea 2 gauri) :D si apoi am taiat bucatelele intre gaurile facute cu o dalta ( nu am vrut cu flex ca nu ai pozitie si sar putea sa arzi prin masina ...) si teviile alea sunt de BASS Reflex de 12cm cercul si erau adanci de 10 cm sunt luate de pe un site de la voi din bucuresti nu dau nume la firma sa nu fac reclama dar iti pot lasa pe privat linkul :D

ms si sper ca dupa sarbatori sa imi fac si eu asa sa vad diferenta....

iviTe 28-12-08 20:07

daca vrei sa vezi difereta incearca sa scoti doar pe cele de cielo din spate si sa lasi numa gaurile :D si sa vezi ca este.. :P

PetricaCBD 28-12-08 20:22

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1946524)
daca vrei sa vezi difereta incearca sa scoti doar pe cele de cielo din spate si sa lasi numa gaurile :D si sa vezi ca este.. :P

eu am ovale in locul celor originale pe spate.....o sa incerc;)

iviTe 28-12-08 20:23

sper sa fi fost de folos ce tiam zis ... ;)

PetricaCBD 28-12-08 21:00

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1946554)
sper sa fi fost de folos ce tiam zis ... ;)

dap...raman dator de cinste ;)

laurentiu NT 29-12-08 16:01

merci mult (petrica)ptr. indicatii.am sa incerc sa le inlocuisc maine,sper sa nu mai fie asa de frig ca azi..

D o n n 01-01-09 04:16

la multi ani pe anu asta,sa fiu primu !

PetricaCBD 01-01-09 10:16

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1951493)
la multi ani pe anu asta,sa fiu primu !

la multi ani si din partea mea.......

Quote:

Originally Posted by laurentiu NT (Post 1947647)
merci mult (petrica)ptr. indicatii.am sa incerc sa le inlocuisc maine,sper sa nu mai fie asa de frig ca azi..

spor la treaba....;)

Geo_ZGA 01-01-09 14:05

La multi ani! Am si eu nevoie de o idee... am luat un termometru auto si nu gasesc o gaura pe sub bord, in panoul ignifug, ca sa scot firul cu senzorul de exterior, sa-l duc in bara fata. Toate gaurile pe care le-am gasit sunt astupate f bine...coloana de directie, pedalier etc. Stie cineva pe unde ar fi mai simplu sa scot firul ala?

huge 01-01-09 20:00

sunt de acord sa infiintam un club al celor cu cielo!de ce nu!ar fi prea tare,sunt destui care doresc aasta1!

Geo_ZGA 01-01-09 21:14

Suntem la pagina 205 de pe topicul asta :lol: Da-i un search pe google, exista club.

iviTe 01-01-09 21:19

incepe incetishor sa se adune lumea cu cielo:D

D o n n 01-01-09 22:33

geo` nu stiu sigur dar o idee....zicea ceva odata kent8 de firele de la semanlizare...alea ies pe acolo pe sub volan...sau pot incerca prin stalpul de la usa...dar nu stiu sigur..chiar o sa ma uit maien si iti zic ceva mai sigur

Geo_ZGA 01-01-09 23:16

Ms, o sa ma uit si pe la cablaje mai atent. Atunci cand am incercat sa-l montez, era intuneric, frig... Prin stalp nu am pe unde, m-am tot uitat si nu am gasit un loc. Tot ce iese spre motor e foarte bine izolat de jur imprejur si nu am loc sa strecor senzorul. Pana la urma, daca nu gasesc, desfac "dopul" de la cablul de la capota si il trag pe acolo, dupa care izolez la loc cu silicon. La masina asta am incercat sa nu folosesc metode "artizanale" pana acum :lol:

tiolik 01-01-09 23:40

1 Attachment(s)
la multi ani tuturor(cam tarziu dar merge)
am si eu o idee pe care vreau sa o pun in practica, am impresia ca plafoniera situata in fata nu are putere sa lumineze si spatele asa ca m-am gandit sa mai montez una la mijloc cum este la nubira 2 leganza ;are cineva asa ceva facut sa-mi dea si mie informatii sau o sa fiu primul care incerca?
multumesc

cea de-a 2a plafoniera ar veni in locul neonului din poza:

iviTe 01-01-09 23:55

mai bine lasate de asta decat sa faci vreo prostie si sa strici plafonu :))

nt98adu 02-01-09 07:55

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1951723)
La multi ani! Am si eu nevoie de o idee... am luat un termometru auto si nu gasesc o gaura pe sub bord, in panoul ignifug, ca sa scot firul cu senzorul de exterior, sa-l duc in bara fata. Toate gaurile pe care le-am gasit sunt astupate f bine...coloana de directie, pedalier etc. Stie cineva pe unde ar fi mai simplu sa scot firul ala?

Ca sa nu dai gauri suplimentare, poti scoate firul pe la cablul km. Nu vei mai putea monta mansonul de cauciuc dupa aceea, dar poti pune niste silicon acolo. E doar o parere.;)

tiolik 02-01-09 11:51

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1952621)
Ca sa nu dai gauri suplimentare, poti scoate firul pe la cablul km. Nu vei mai putea monta mansonul de cauciuc dupa aceea, dar poti pune niste silicon acolo. E doar o parere.;)

este o idee foarte buna eu cand am schimbat cablul de kilometreaj nu am mai pus mansonul pt ca nu am avut acces la el trebuie mai multe chestii demontate pt a ajea acces la acel manson ;iar ideea cu siliconul este foarte buna cred ca o sa pun si eu pt ca si mie mi-a ramas gaura

BOLnavu 02-01-09 11:52

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1951723)

La multi ani tuturor si din partea mea,bafta in realizari!
@Geo putin in stanga volanului undeva mai sus este o gaura care duce exact langa vasul de antigel stiu sigur pt ca eu am scos pe acolo cablu` de alimentare de la statie!(s ar putea sa aiba o bucata de burete dar poti impinge cu o surubelnita iese imediat!)bafta

D o n n 02-01-09 15:00

am si io o problema....la munte mi`a inghetat apa de la stropgen...si de atunci...s`a incalzit tot,s`a dezghetat...dar nu mai merge...dau drumu si nu bazaie nu face nimic..

Geo_ZGA 02-01-09 15:46

Am rezolvat mai devreme cu termometrul... am scos firul prin aripa stanga, fara silicon si alte improvizatii. Chiar sub maneta de deschidere a capotei, in spatele plasticelor, e un manunchi de fire, cu cateva mufe si o gaura care corespunde cu aripa dreapta. Am tras firul pe acolo, l-am scos pe langa balamaua de la capota... si senzorul prins de lonjeron...nici direct "in vant", nici la caldura motorului.
@Donn: sa nu-ti fi inghetat in motoras si sa-l fi ars.

tiolik 02-01-09 15:57

acest termometru are cumva 2 senzori unul pt afara si unul pt inauntru? asa ar fi misto cum e pe la masinile astea mai noi

fa si u cateva poze sa vedem si noi:)

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning