Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

alexalfa2006 09-04-10 13:45

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

si eu zic sa ramana intalnirea la patinuar, eu tot acolo o sa merg si azi nu ajung ca sunt la cluj si abia la noapte plec, va rog care mergeti maine la timisoara la show sa imi ziceti si mie ora la care plecati din arad si de unde? ne vedem toti la 10 la petromul de la iesirea din arad? daca da sunati-ma si pe mine unu va rog 0742731342 ca io o sa fiu pe drum si n-am de unde intra pe forum ms mult si sper ca intalnirea sa ramana la patinuar

rangerxtr 09-04-10 15:58

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

acuma in jur ma scuzati ca a inceput ploaia si eu am pregatit masina pt timi :( noroc ca lam bagat repede in garaj......sper sa nu tina!!!!!!batal norocul de ploaie......

cipri-vkt 09-04-10 16:06

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3262089)
acuma in jur ma scuzati ca a inceput ploaia si eu am pregatit masina pt timi :( noroc ca lam bagat repede in garaj......sper sa nu tina!!!!!!batal norocul de ploaie......

targe o foli peste masina
se anunta ploi si sambata si duminca:twisted:

predescu 10-04-10 14:15

slaba prezenta din arad la Rally cros pe cartodrom........

alexalfa2006 10-04-10 16:46

pai slaba alex ca toti eram si suntem in continuare si maine la Timisoara unde ii intradevar spectacol

Black Pearl 10-04-10 17:43

Eu sincer abia azi am aflat de la tine de Rally cros, si asta in timp ce ma pregateam sa plec la Timisoara.

baubau_arad 10-04-10 18:05

copii imi pare tare rau ca nu am putut sa vin astazi dar mi-a tras-o al meu sef si ma chemat azi la lucru si abia la ora doua am terminat si m-am gandti ca nu mai are rost sa vin
Dar maine vin si eu sa imi ziceti la ce ora si unde ne vedem daca vreti sa plecam in coloana

cipri-vkt 10-04-10 20:11

si eu vreau sa ma duc maine(cu conditia sa nu ploua la placarea din arad) , ma gandeam sa ne intalnim pe la ora 11 ,dar se pare ca din cei care s-au anuntat am ramas doar eu:twisted:

asa ca astept sa vad si propunerile voastre

Black Pearl 10-04-10 20:57

Eu maine merg la Rally cros.
Sa faceti poze, sa filmati cei care mergeti la Timisoara ;)

Black Pearl 11-04-10 14:44

Cateva poze de la RallyCross de azi: http://picasaweb.google.com/BlackPea...Dk9arml_3htwE#
Clipurile urmeaza sa le incarc mai tarziu pe youtube

Feelings 11-04-10 19:34

multumim de poze ...

alexalfa2006 11-04-10 21:13

totul e bine cand se termina cu bine, ramona a luat locul I cu fordul, a mai acumulat experienta cu mia si dupa atatea nopti nedormite mergem si noi toti la culcare. filme urmeaza.....

cipri-vkt 11-04-10 21:22

3 Attachment(s)
sper sa nu va treaca prin cap sa puneti filmulete cu niste chesti mai ascutite si portocali:lol::lol::lol:
cine stie cunoaste

Daci 11-04-10 21:44

Cipri, vezi ca este deschis topic special pentru real Drift etapa a II-a. Puna acolo pozele si filmele ce le ai, sunt curios ce a fost si azi.

Aici: https://forum.4tuning.ro/85-arad/1818...04-2010-a.html

cipri-vkt 11-04-10 23:24

@Daci pt 3 poze am zis ca nu are rost sa ma deranjez mai ales ca am "citit" niste pahare de vin
dar ca ssa iti fac pe plac am sa postez si acolo

calinpetco 12-04-10 10:58

salutare camarazi!
...din cate vad, n-am ratat mare lucru la Timisoara... nu stiu... timisorenii astia ori is foarte laudarosi ori nu stim noi sa gustam evenimentele astea... ca majoritatea evenimentelor la care am fost sau am vazut poze si filmulete, au fost slabute rau...

Alin Puma 12-04-10 11:19

Am fost la Timisoara am cunoscut oameni OK , felicitari Ramo si sper sa vin la cit ma-i multe intilniri

Daci 12-04-10 14:17

Apropo de Ramo, cautati in partea a doua a filmarii mele unde Hai ii facea curte lui Mia...chiar am prins toata actiunea pe camera si mi-a placut cum a iesit. O sa fac si o selectie cu Mia lui Pinky la drift pe un singur filmulet. Felicitari Ramona, ma bucur ca avem si aradeni implicati in competitiile de drift, suntem mandrii si te sustinem! Din pacate eu am fost doar sambata, asa ca sunt curios ce s-a mai filmat duminica.

alexalfa2006 12-04-10 14:18

a fost frumos nu ai ce zice organizarea mult mai buna ca la Vegas luna trecuta, mancare si toalete decente, felicitari oranizatorilor dar lu' Ramo in special de curajul de care a dat dovada

rangerxtr 12-04-10 15:05

Sa stiiti nu ia fost usor la ramo...pt ca am fost de fata cam 90% din timp petrecut la timi si "colegii" daca imi perit sa zic de drift sau mai bine zis concurentii ei....nu ia oferit sprijinul(ea fiind incepatoare la drifting)(doar vreo 2 au fost colegi! si ia oferit sfaturi) dimpotriva chiar faceau misto citezi "vad ca masina ta stie sa faca drift dar tu nu" si tampeni din astea....tipic rasei mioritice ..ca de exemplu comentarile cu gramatica...dar asta vine cu peisajul..... deci din nou fericitari ramo si curaj inainte noi te sustinem moral ......sa stii ramo ca li ciuda ca ai atras toata presa si atantia asupra ta....si ei nu au mai fost pe prim plan....stii cum e cu capra vecinului....jos palaria.....cu asta ar trebui sa ne ocupam timpul.... sa laudam performantele si sa ajutam...... nu sa comentam de gramatica sau cu ce ne laudam.... baga mare mia!!!!! " trebuie sa iti facem cadou la mia stiker = car that goes only sideways!!!

P.S. cine are sau imi face ceva cd cu muzica tare hip hop (soundtracks The Fast and The Furious)din alea ...help mersi anticipat ......ca calin cu alin se ocupa de mine cu cd ul anilor 90! mersi si voua....will not forget...

rangerxtr 12-04-10 16:40

in plus am uitat in mesajul de ieri este incriptat(codat) ceva despre care sa intaplat la timi ,cine a fost a inteles!.. si cine vine la intalnire vineri o sa inteleaga!

PinkProbeLady 12-04-10 17:13

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 3270935)
Apropo de Ramo, cautati in partea a doua a filmarii mele unde Hai ii facea curte lui Mia...chiar am prins toata actiunea pe camera si mi-a placut cum a iesit. O sa fac si o selectie cu Mia lui Pinky la drift pe un singur filmulet. Felicitari Ramona, ma bucur ca avem si aradeni implicati in competitiile de drift, suntem mandrii si te sustinem! Din pacate eu am fost doar sambata, asa ca sunt curios ce s-a mai filmat duminica.

Multumesc! Ma bucur ca am participat si ca am fost acceptata. A fost prima data, sper ca data viitoare sa fie mai bine.
Mi-a cam inghetat sufletul cand se invartea HAI in jur la Mazda, dar asta nu e nimic duminica a facut LKN-ul acelas lucru in jurul Probelui. Este o filmare am sa o incarc in curand.

Multumesc mult baietilor pentru sustinere si ajutor!

P.S. Alex@ Baietii (concurentii) au fost foarte OK! Acuma ca mai glumeste lumea ... lasa. Nu cred ca a spus-o de rau.

NEo007 12-04-10 17:18

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3271413)
Mi-a cam inghetat sufletul cand se invartea HAI in jur la Mazda, dar asta nu e nimic duminica a facut LKN-ul acelas lucru in jurul Probelui. Este o filmare am sa o incarc in curand.

:O :O Pfu... Numa asa puteai primi lectii de drift gratuite toate viata :)

Birky 13-04-10 16:36

la Arad o fii ceva? daca da atunci cand?

Birky 13-04-10 16:41

aaaaa si felicitari Ramo ptr participare:)

calinpetco 13-04-10 16:41

auzeam ceva zvonuri printre colegii de forum ca ar fi ceva prin mai la Armonia...
o sa-i intreb si pe shefii de p-aici sa vad ei ce zic...

alexalfa2006 13-04-10 16:45

Nu sunt zvonuri Calin chiar o sa fie la Arad la Armonia pe data de 9 mai organizat de Criss si de Norbi dragstar si in 15-16 mai la Cluj

calinpetco 13-04-10 16:54

abia astept

predescu 13-04-10 17:16

BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND
Editia a lV-a Arad 2010 ........daca nu ma insel......acest eveniment se va tine la Arad in Mai.....

Birky 13-04-10 17:20

deci nu o fii exact ca si anu trecut?

Birky 13-04-10 17:21

doar woofer si exhaust?

calinpetco 13-04-10 17:45

deci daca-i doar woofer si exhaust, imi cer scuze, dar ... nu mai zic nimic

dar n-as crede sa fie doar atat

Birky 13-04-10 18:17

infine...conteaza sa fie plina parcarea:) mie mi-ar placea sincer ce-i care nu participa din clubu 4tuning arad sa ne adunam la un loc cu masinile...ce zicetzi?:)

NEo007 13-04-10 18:30

O sa vina Cristi si o sa ne dea toate detalile la momentul potrivit :D Ar trebui anuntat si la KFC sa tina toate casele deschise, sa nu fie cozi ca anul trecut :lol: Oricum anul trecut a fost un eveniment foarte reusit :)

calinpetco 13-04-10 18:36

Quote:

Originally Posted by Birky (Post 3274892)
infine...conteaza sa fie plina parcarea:) mie mi-ar placea sincer ce-i care nu participa din clubu 4tuning arad sa ne adunam la un loc cu masinile...ce zicetzi?:)

haha... parcare plina o poti vedea si acuma! ...conteaza evenimentul, nu cat e de plina parcarea! :)

cel putin ca anul trecut sa fie!... mie mi-a placut!

predescu 13-04-10 18:41

biciclete primiti acolo in parcare.....:):lol::lol::lol::lol: ????:?:

cipri-vkt 13-04-10 18:42

http://www.kecskemetdrift.hu/page/au...riftmajalis-es

Alin Puma 13-04-10 21:40

Sper sa pot venii si eu la cit ma-i multe intilniri sau poate mergem de 01 05 2010 in Ungaria

predescu 13-04-10 22:03

Quote:

Originally Posted by Alin Puma (Post 3275669)
Sper sa pot venii si eu la cit ma-i multe intilniri sau poate mergem de 01 05 2010 in Ungaria

ce se tine in 1 in ungaria?:D .....aveam in plan sa merg de 1 mai in plimbare pana ungaria dar se pare ca o sa merg cu rost daca se tine ceva....:D

cipri-vkt 13-04-10 22:05

am pus eu un link cu 2 posturi mai sus:shock:

All times are GMT +2. The time now is 16:23.

- Copyright 2026 4Tuning