Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

sageata 31-08-09 23:01

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 2601121)
eu nu sunt sigur

dar esti singur. iar incepi?

ady_lkw 31-08-09 23:05

nu baieti .nu incep nimic mi am cerut scuze si o fac i nca o data. mii de scuze la toti

sageata 31-08-09 23:10

stai linistit. virgulele astea se interpreteaza usor si uite asa apar flame-uri. pe mine, de exemplu, nu ma incanta mai tare ideea ca am eu ultimul cuvant. poate ne vedem la cluj8).

ady_lkw 31-08-09 23:21

:D as vrea eu dar nu am cum.Nu ma lasa seful.Pe la sfarsitul anului ne vedem.acum depinde cui ii dor de mine:shock:

sageata 31-08-09 23:25

pana atunci se uita toate astea, stai linistit. numai sa fim noi intelegatori si sa nu ne mai scoatem ochii. hai coloana spre cluj ca-n vremurile bune! RESPECT!

VaLeX 31-08-09 23:26

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2601242)
pana atunci se uita toate astea, stai linistit. numai sa fim noi intelegatori si sa nu ne mai scoatem ochii. hai coloana spre cluj ca-n vremurile bune! RESPECT!

Te asteptam sageata :) ai bilet?

sageata 31-08-09 23:27

da. la club la streaptease. vii?

apropo, cand vii la bacau?

VaLeX 31-08-09 23:35

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2601253)
da. la club la streaptease. vii?

apropo, cand vii la bacau?

:) Cum sa nu , platesti !!!
Cine stie, poate saptamana asta ... :)

ady_lkw 01-09-09 22:01

hai baieti mai spuneti ceva.Ce i cu monotonia asta?

Ali_ump 01-09-09 22:51

Expozanti la Cluj? Participanti ?> Cine se anunta? In afara de FLP care va concura !

morpheusmaster 02-09-09 02:36

Sageatamobilul am auzit ca o sa fie expus acolo :D Altcineva???

askhy 02-09-09 18:16

:D:D:D:D in sfarsit am aflat raspunsul pe care il cautam de ceva vreme :D:D, nu am descoperit secretul nemuririi, am aflat in sfarsit ce B.O.V. foloseste HAI la BMW..... este un superb HKS SSQV :D:D:D
:X Luv that sound :X:X:X:X

Scarto 02-09-09 18:28

BOV - blow off valve .. scoate un sunet frumos si din ce-am inteles protejeaza si turbina eliminand presiunea din turbina sau ceva de genu'

askhy 02-09-09 19:44

Dap, scade lag-ul, ajuta turbina sa actioneze la o turatie mai mica, si parca scade depunerea de calamina (asta nu mai stiu sigur)
Cat despre sunet.... aoleuuuuuuuuu uite un filmulet cu B.O.V.-ul de care ziceam :D

Scarto 03-09-09 16:36

Imi place mai mult asta

Sau asta

AnDrEiCa 06-09-09 20:31

Pfff ....bate vantu pe aici :D nu mai e nimeni pe forum?

Ali_ump 06-09-09 20:32

Daca nu-i cearta nu-i nime:)) asa e la noi! Lucra oamenii la masini :)

buddy_lexx 07-09-09 22:09

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2616389)
Daca nu-i cearta nu-i nime:)) asa e la noi! Lucra oamenii la masini :)

da asa e ....lucram la masini! surprize surprize :D:D

AnDrEiCa 09-09-09 12:51

https://www.youtube.com/watch?v=U7oKr...eature=related , sa mai inveselim putin atmosfera pe aici:)))

ady_lkw 09-09-09 13:56

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2624604)
https://www.youtube.com/watch?v=U7oKr...eature=related , sa mai inveselim putin atmosfera pe aici:)))

ce tare.....esti ,Dar foarte veche

AnDrEiCa 09-09-09 15:51

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 2624778)
ce tare.....esti ,Dar foarte veche

Veche , dar foarte tare :D:D:D:D:D,... nu-i asa Aline:))??

ady_lkw 09-09-09 16:56

ma tu ai avocat?

hai sa facem iar scandal sa vina.

baietii sa umplem 2 3 pagini,Glumesc.....

scturoag 10-09-09 00:15

Oricum te pricepi foarte bine la asa ceva...

buddy_lexx 10-09-09 11:27

ce mai spuneti voi baieti?? care mai e treaba??

VaLeX 10-09-09 12:09

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2627334)
ce mai spuneti voi baieti?? care mai e treaba??

Te-a sunat Claus ?

CRyS` 14-09-09 23:38

NT 83 JUL - Golf 4 SUPER Tunat,Modificat Extrem culoarea galbena il stie cineva? Il are prieten/amic?

Sa ii dea Dumnezeu puterea de a isi folosi capul de pe umeri atunci cand conduce! Foloseste si tu ochii (la ceva bun,nu la admirat fetele din Iasi,studentele ce le vrei in patul tau) cand mai iesi de pe drumuri fara prioritate (si nu odata mi-ai iesit in cale ca un neispravit ca deh ai cai sub capota nu magari), semnalizeaza la depasiri si schimbari de sens si banda si nu te mai purta ca un cocalar prost,macar fii unu destept,unic! Daca exista cocalari destepti! :) Arata ca ai dobandit un permis pe buna dreptate si ca il meriti! Drum intins prin Iasi ! Si daca ai nevoie zi-mi mie ca te ajut eu rapid sa ramai si fara permis si fara certificat ca folia de pe fatza nu e legala iar la +50 km peste limita legala te inhata!

Dragi colegi nu o luati in nume personal,nu am nimic cu voi,am doar cu acei "vecini" ai vostri de oras care nu prea stiu sa mearga in trafic si se dau mari vedete cu caii de sub capota!

buddy_lexx 14-09-09 23:51

sincer nu cunosc masina....
poate e din roman sau bicaz sau tg neamt..cine stie

dar stai linistit..ca "soferi" ca el..is peste tot!:D aa si muuulti

CRyS` 15-09-09 00:43

Sunt peste tot dar vezi tu ca din Toamna pana in Vara e plin Iasul de genul, veniti din SV,NT,BC,VS,GL si restul judetelor la studii,unii cu masini mai mici altii cu masini mai mari de nu mai pot! Asta ma deranjeaza!

Eu unu cand merg in alt orash nu stiu cum sa ma fac sa fiu cat mai corect nu sa arat ca sunt din IS, ca sunt tare si nu mai incap pe banda mea si ca merg ca un retard mintal!

P.S. Am vazut o masina rosie din Katana zilele trecute! Frumos zgomot facea!! :D

scturoag 15-09-09 07:04

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2640505)
sincer nu cunosc masina....
poate e din roman sau bicaz sau tg neamt..cine stie

dar stai linistit..ca "soferi" ca el..is peste tot!:D aa si muuulti

Nu'i din Roman...

Teo MTM 15-09-09 14:00

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2640590)
Sunt peste tot dar vezi tu ca din Toamna pana in Vara e plin Iasul de genul, veniti din SV,NT,BC,VS,GL si restul judetelor la studii,unii cu masini mai mici altii cu masini mai mari de nu mai pot! Asta ma deranjeaza!

Eu unu cand merg in alt orash nu stiu cum sa ma fac sa fiu cat mai corect nu sa arat ca sunt din IS, ca sunt tare si nu mai incap pe banda mea si ca merg ca un retard mintal!

P.S. Am vazut o masina rosie din Katana zilele trecute! Frumos zgomot facea!! :D

:-) !

ThunderRa 15-09-09 16:16

Eu am facut facultatea in Iasi si pot sa spun cu mana pe inima ca am vazut de 10 ori mai multi soferi execrabili ieseni decat veniti din judetele mentionate.... :P

Nu crezi ca suna aiurea chestia asta cu "Sunt peste tot dar vezi tu ca din Toamna pana in Vara e plin Iasul de genul, veniti din SV,NT,BC,VS,GL si restul judetelor la studii,unii cu masini mai mici altii cu masini mai mari de nu mai pot! Asta ma deranjeaza! "

Cretini sunt peste tot, ca doar nu-s iesenii mai cu 3 perechi fata de restul...

johnson 15-09-09 16:31

Si eu am stat vreo 7 ani in Iasi si ce imi vine prima oara in minte e ca ar trebui sa spuneti saru mana la toti astia cu masini din alte zone, banii care se cheltuie de catre studenti ajung intr-un fel sau altul la fiecare cetatean stabilit acolo. Si nu sunt putini

ThunderRa 15-09-09 16:47

Eu imi aduc aminte ca din 10-20 de masini parcate pe un trotuar langa Corso, au luat amenzi numai masinile care nu aveau numar de Iasi... No comment.

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2640590)
Sunt peste tot dar vezi tu ca din Toamna pana in
:D

Lasa Johnson ca omul nu vrea sa arate ca e din IS (ca e tare :lol:) si nici nu merge ca un retard mintal dar ortografiaza "orash"... si vine pe forumul nemtean ca sa ne explice el cum suntem noi mai prejos ca iesenii... :P

Stimabile iesean, nu faci decat sa provoci flame si sa jignesti aiurea. Nu stiu cine te-a pus pe tine "observator 4tuning" dar a dat-o in bara. Parerea mea de sibian din nastere, pietrean prin adoptie si oarecum iesean prin anii de facultate, masterat si practica prin spitalele iesene... Sa-ti fie rusine!

AnDrEiCa 16-09-09 06:28

[QUOTE=CRyS`;2640482]
Si daca ai nevoie zi-mi mie ca te ajut eu rapid sa ramai si fara permis si fara certificat ca folia de pe fatza nu e legala iar la +50 km peste limita legala te inhata!

Tin sa te contrazic ,folia pe fatza este legala;)

ThunderRa 16-09-09 06:32

Desigur, de o anumita intensitate...

CRyS` 16-09-09 09:27

Se pare ca unii dintre voi va simtiti cu musca pe caciula si va supara subiectul. Eu nu am ce sa va fac, nu ma cobor la nivelul vostru de calm,prefer sa tac. Doar am facut o referire la unul dintre voi ce ma supara de ceva timp in trafic. Poate e ghinionul meu ca am acelasi drum cu el in fiecare zi!

ThunderRa cand ai sa ai tu 5 ani la activ pe aici si cateva intalniri organizate si sa oferi ceva sprijin unei comunitati pe care Alin a ridicat-o atunci sa ridici tonul.

Drum bun acelor soferi kamikaze (cu masina tatei si a mamei,ca asa o aveti cei mai multi dintre voi) ce isi arata impresiile si figurile prin Iasi !

aleks 16-09-09 10:06

Hai să schimbăm subiectul, orice patriotiosm local duce la dispute sterile, că sunt 4-5 oraşe în Moldova active şi în alea noi ne găsim să ne umflăm, care-i mai tare...

RazvanB 16-09-09 10:39

urmaresc de ceva vreme aceste "discutii" si sunt de parere ca sunt absolut total aberante, fara sens, si puerile :chillpill

scturoag 16-09-09 12:55

Deci, ca sa trecem peste discutia asta...

Ceva funny unde numai intr-un ziar din provincie in lipsa de subiecte s-ar putea intampla...
7 Subiecte despre groapa de gunoi de la Roman, intr-o singura editie(15.09.2009)...
Singurele subiecte de pe Ziarul De Roman On-line (15.09.2009)
-> http://www.ziarulderoman.ro/

ThunderRa 16-09-09 14:01

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2643815)
Se pare ca unii dintre voi va simtiti cu musca pe caciula si va supara subiectul. Eu nu am ce sa va fac, nu ma cobor la nivelul vostru de calm,prefer sa tac. Doar am facut o referire la unul dintre voi ce ma supara de ceva timp in trafic. Poate e ghinionul meu ca am acelasi drum cu el in fiecare zi!

ThunderRa cand ai sa ai tu 5 ani la activ pe aici si cateva intalniri organizate si sa oferi ceva sprijin unei comunitati pe care Alin a ridicat-o atunci sa ridici tonul.

Drum bun acelor soferi kamikaze (cu masina tatei si a mamei,ca asa o aveti cei mai multi dintre voi) ce isi arata impresiile si figurile prin Iasi !

Referirea nu ai facut-o doar la unul ci ai generalizat si asta e singurul lucru care m-a enervat pe mine. Nu am spus nimic despre vechimea ta in comunitate ci doar am apreciat interventia ta ca fiind deplasata (asta ca sa fiu politicos) si nu cred ca era cazul din partea unuia cu "grade" pe forum. Data "aviatoare" controleaza-te mai bine si nu-ti mai varsa complexele pe forum. Eu unul nu m-am "simtit" absolut deloc, nu sunt genul care sa epateze in trafic. M-a deranjat doar tonul si ideea ca restul moldovenilor ar fi cumva mai prejos decat iesenii. Calmeaza-te si citeste din nou, la rece, ce ai scris. Poate ai sa-ti dai seama ca scuzele ar fi mai indicate... decat continuarea ironiilor gratuite si nefondate in majoritate. Repet, uscaturi se gasesc peste tot.

Dinspre partea mea, imi cer scuze coforumistilor daca am avut o reactie pe care o considera deplasata. Dau dreptate celor ce au scris ca aceasta discutie sterila nu duce nicaieri si nu mai comentez subiectul. Scuze!

P.S. Si daca tot ai 5 ani vechime pe forum.... in tot timpul asta nu ai gasit 2 minute sa citesti regulamentul? Daca l-ai fi citit nu ai fi ortografiat "orash". Sau poate ma insel...

All times are GMT +2. The time now is 09:38.

- Copyright 2026 4Tuning