![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Deci daca-s alea vin si eu sa fiu portar, parol!
|
Asta-i nebun! De unde tot scoti bre pozele astea ? :lol:
|
Nu stiu de unde le scoate, dar eu ma ofer sa le bag la loc. :lol:
|
Quote:
|
bem un ceai cald mai pe seara?
|
Bem,daca ne strangem :D
|
io-s la lucru schimbu 2 ...creca si maine dupamasa :(
|
Eu sunt la un chef azi
|
Baieeeti ,daca ninge in seara asta sau maine,bagam o intalnire?Ne jucam putin cu masinutele pe zapada?:D Aseara am fost cu inca un prieten cu o laguna(Player-ul) in fatza la catedrala,superbbb:-P Se invartea pisi meu in toate partile :lol:
|
mozolici,inainte de pisicuta nu ai avut un break romanesc?:D aseara te-am blitat la semafoare la union,erai cu ochii in telefon cred...
|
Ai ametit=o:)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
era parca un break verde cu stikere pe usi si portbagajul facut clean...sper sa nu te confund:D
|
Atunci ma confunzi :D
|
La catedrala in HD sau la Deva?
|
Quote:
|
Da asa e noi ne intalnim aici in hd,dar sunt si cativa useri din deva care au fost la ultima intalnire,care a fost cea mai mare de pana acuma...eu asa zic.Au fost foarte multe masini,ar trebuii sa mai facem iesiri d'astea :D
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1263142570 |
stai sa se mai incalzeasca o leaca :)
|
Sa se incalzeasca , sa treaca sesiunea ;)
|
In Deva cand, unde, si cati vin la intalniri? As veni si eu , insa pana la Hunedoara parca nu-mi vine sa ard motorina!? Apropo, ce se face la intalnirile astea?
|
Quote:
|
Quote:
Eu vin oriunde vreti voi, chiar daca pe vremea asta imi consuma bolidul minim 8%. |
Acuma, lasand gluma la o parte motorina ar fi ultimul lucru la care ma gandesc, cu timpul stau prost. Lucrez in schimburi ( si ture de noapte) si apoi am acasa o printesa de 2 ani si jumate care are si ea dorintele ei care pentru mine sunt lege. Parca totusi as veni si eu la intalniri poate si din dorinta de evadare, o evadare din rutina zilnica. Cand si unde e urmatoarea intalnire?!
|
Sa fie sanatoasa printesa! Nu stiu cand e urmatoarea, vad ca mesterii de pe clubford sunt mult mai activi ca noi. :)
|
Sa dea caldura putin si atunci o sa reinceapa si intalnirile serioase.
|
baietii dar zapada nu va place ? cred ca pana deseara sa va pune un strat fumos de zapada in poligon la hasdat
|
Degeaba se pune daca risti sa dejantezi rotile pe-acolo. Si nu stiu la voi cum e, da' la mine zapada e uda, e mai mult lapovita decat ninsoare.
|
WOW ce ninge afara...nu m-am mai uitat pe geam de cand ploua si acu nu imi vine sa cred:X nici nu cred ca o sa pot sa urc panta de la nadastie daca e sa ne strangem azi la o poveste sau un drift la poligon..la mine in calan ninge "torential":))
|
eu zic ca ar merge o intalnire ca si asa e duminica. voi ce
ziceti ? |
Quote:
|
Pai a ta e turbo, bre.
|
Nu-i ma, cin' ti-a zis? Spineanu? Turbo are el pe ATV.
|
no hai serios,cand si unde ne mai vedem???
|
Cam asa va arata vreamea in urmatoarele zile http://vremea.kappa.ro/hunedoara/hunedoara.html Hotarati-va cand sunteti liberi si iesim la o intalnire.Din cate vad se incalzeste afara:D
|
Daca e treaba serioasa in week-end, ar fi ceva, poate apuc sa vin si eu sa va cunosc :wave:ca am ratat pana acum intalnirile voastre
stabiliti voi unde si cand, oricum voi (din Hunedoara) sunteti mai multi, deci dam noi o fuga pana la voi.... (de data asta), :peace:.... serios, daca ne strangem pe week-end numai sa fie si vreme cat de cat buna...o zi splendida va doresc la toti:dance::joy: |
ar fi fain weekendul asta,vin si eu.cica va fi si vreme faina.eu zic sa stabileasca baietii din HD unde sa ne intalnim,ca sa avem loc toti!
ps: aly ,frumos bmw |
Sambata dupa-masa, anyone?
|
Quote:
|
Sambata vor fi 3 grade,deci eu zic ca e ok,mai ramane de stabilit locul...si cine vine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning