Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

dany urs 10-09-09 22:38

Re: Street Legal Racing - Redline

De unde iau si eu jocu......fara erori ?...dati un site cv de unde lati luat si voi!!!:lol:

Maryus_x90 10-09-09 22:53

deci o mai spun odata la toata lumea...incetati cu chestii de genu FARA ERORI...este un joc super vechi plin de buguri nu are cum sa nu aibe errori orice iai face...asa ca luatil de unde vreti tot aceasi chestie e si facetil cum vreti cu ce moduri vreti voi..

jurec@d!xxl 11-09-09 00:00

deci io mam conins cu erorile astea:))
mie mi plin da jok numa de chestie imi plac masinile si chestile din jok ii stas uitzi si de erori
:))

Maryus_x90 11-09-09 00:14

4 Attachment(s)
Good Drift :X

jurec@d!xxl 11-09-09 00:53

super poze marius;) uh le faci ca de obicei super mijto tineao tot asa

Maryus_x90 11-09-09 01:02

mersi pt complimente :))

dacia_wrc 11-09-09 01:27

2 Attachment(s)
marius ..eu nu inteleg germana sau ce o fii aia dupa site...dar daca lada aia merge pe 2.2.1 imi pot da kitu .?:D..thanks

Maryus_x90 11-09-09 01:32

1 Attachment(s)
in 1 rand e rusesc....si in al 2 rand uiteo

Maryus_x90 11-09-09 02:34

6 Attachment(s)
Ken Block Drifting style....Many thanks to SPD13TDI who made the paintjob...
Scuze pt dublu post da nu a mers edit :|:sad:
I am happy-300 Posts :X :lol::lol::lol:

Andu_RacE 11-09-09 02:35

mi se par mie sau rotile alea sunt putin strambe ? :-s

Maryus_x90 11-09-09 02:36

dap...drifting style :X

ANDR31 11-09-09 08:08

2 Attachment(s)
gata .... intru si eu in cursa, la propriu :) >>>

My Laguna, 6 in line :), pj.ul este putin modificat de mine :P:D

dary762 11-09-09 08:14

ANDR31 nu te supara ca iti spun dar rotile trebuie schimbate,iti strica laguna,in rest e super tineo tot asa

ANDR31 11-09-09 08:38

hmm, nu stiu ce sa zic, mie chiar imi place cum ii sta doar este stil racing (TOca)

Maryus_x90 11-09-09 10:29

dap....si mie...e frumoasa

Mikidude 11-09-09 11:24

Frumoasa Laguna, da ce sa mai zicem de Subaru facut de Maryus =P~ pur si simplu e :X:X:X:X:X Bv Man !

a joke for Maryus: "De unde iau si eu jocu fara erori" =)))

Maryus_x90 11-09-09 11:28

uitel...dai click dreapta pe el si save:)))....Joc Fara ERORI!

Andu_RacE 11-09-09 13:01

ma mai cititi si voi si paginile anterioare sau macar posturile anterioare :| ve'ti gasi multe raspunsuri la intrebarile voastre si va ve'ti lumina foarte mult in legatura cu jocul asta :| FARA ERORI

spiritualDARy 11-09-09 13:43

cine imi da si mie o laguna ?

PlayerSUD 11-09-09 14:01

Salut la totzi salut maryus:D o sa postez si eu cv masini facute de mine:P

Mikidude 11-09-09 14:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by spiritualDARy (Post 2630682)
cine imi da si mie o laguna ?

Tu nu sti sa folosesti IE sau Firefox? Vezi ca sunt site`uri destule de unde iti poti lua Laguna, si altele motoare etc.... ti`e greu sa intri pe site? sa iti faci un cont ?? Nu va inteleg :!:

:arrow: O lista faucta de Maryus cu majoritatea site`urilor de unde poti sa iei chesti pt SLRR, deci in cazu in care nu gasesti cva, dar sa fi cautat poti sa ceri, daca nu lasa`te frate de jocuri dastea :!:

# E valabil pentru toti astia care cereti tot ce vedeti.....

Maryus_x90 11-09-09 14:27

+1 Mikidude...
baiatu are dreptate...de aia am si pus lista aia cu siteuri...ca voi ...incepatori in slrr sa nu ne mai f***** la cap: cand vedeti o masina..primu post dupa ea ceva de genu :: Frumoasa masina Vasile....Mi-o dai si mie.......WTF guys..e chiar asa de greu sa cautati pe net... un simplu search pe google street legal mods si gasesti tot ce vrei pt slrr....Si Laguna aia e foarte populara pe multe siteuri ca:G.O.M, G.S.M, D.C, si altele...
DEci in concluzie decat sa veniti cu texte de genu asta mai bine fiti atenti la posturi..eu prima data inainte sa ma apuc sa postez pe 4tuning am luat toate 120 de pagini care erau atunci la rand si am citit fiecare post in parte...dc pt ca inveti ff multe deoarce sunt ff multe explicatii pe paginiile astea...bn poate ca unii dintre voi NU stiu sa citeasca ca alta explicatie nu vad

jurec@d!xxl 11-09-09 17:12

mariu ma ajuti mcu cv...? imi sp sh mie unde trebuie sa bag pj
plssssssss

spiritualDARy 11-09-09 17:14

pai in save/skin acolo;)

jurec@d!xxl 11-09-09 17:15

ms da de unde le gasesk ca tot caut de ceva vreme sh nu gasesk nik
:D

spiritualDARy 11-09-09 17:19

pai painjoburi le bagi in X:\ street legal racing \save\skin\dar daca n gasesti nici asa folderu incearca sa faci alta cariera si dak vrei poti sa scoti de pe gom sau pe alte siteuri pantjoburi

jurec@d!xxl 11-09-09 17:20

gasesk folderu da nu gasesk paintjoburi de scos imi pui tu cv dak ai ...mersi

Maryus_x90 11-09-09 17:27

bah tu ce vrei sa faci??? sa ffaci un pj nou...sau ce?
si dary folderu ala exista chiar daca nu ai cariera facuta sau ce ai zis tu....

spiritualDARy 11-09-09 17:28

1 scoti de aici http://street-legal-mods.com/list-paint.xml pt anumite masini paintjoburii 2 dak nu gasesti pt masina ta rogal frumos pe maryus sa iti da el pote are ;)) si eu am azis de folderu ala de unde se salveaza pantjoburile facute save\skinS si cred ca dak nu ai cariera folderu cu save este GOL

Mikidude 11-09-09 17:33

Parerea mea: Mai bine va face voi singure un PJ... ca de luat e usor da de facut NU asa ca ascultati ce zice Maryus in legatura cu unde si cand apare pj salvat de voi...daca stiti cum sa salvati si cum sa faceti astfel incat sa va apara bine acolo in save/skin ;)

Maryus_x90 11-09-09 17:33

doamne...bah numai vorbiti mah daca nu stiti....ala mereu exista...folderu skins, ce nu exista sunt fisierele din el....si ce sa ii dau eu ....bah voi cand vorbiti sau postati ceva...facetio in asa fel incat sa intelegem si noi nu vb din ce stiti voi in k k t....deci pt un pj ca sa iti apara fisierele care le editezi ai nevoie de tut asta::: http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias2769 si indemanare....asa ca succes

spiritualDARy 11-09-09 17:37

domne bah||| jurec.. mo intrebat de unde ia painjoburi si i-am zis de unde pote sa ia si unde se pot pune la save\skins si akm nu am incercat sa-mi sterg cariera sa vad dak se sterge si skins si i-am mai zis ca dak nu gaseste sa te roage pe tn marius ca pote ii dedeai tu (marius)...

Mikidude 11-09-09 17:40

Daca nu stiti nu mai vorbiti aiurea ma!! vedetiva de jocu`l vostru acolo, urcati pe forum masinile care le faceti, ce faceti voi acolo, dar nu mai vorbiti aiurea cva ce nu`ma voi intelegeti, aici scrieti ca sa inteleaga toata lumea!

Maryus_x90 11-09-09 17:42

pai ce ti-am zis..NU vb fara sa stii..si ce te face pe tn sa crezi ca dau pj mele la cineva?... singuru pj care lam dat a fost cand iam facut lui krypton un pj pt golf 3...in rest nimik...de ce? pur si simplu nu ma chinui pt oricine...si krypton nu e oricine...e un prieten f bun...asea ca...mai zic incaodata pt toata lumea cn vrea pj luativa de pe gom : www.street-legal-mods.com ...si cine vrea sa isi fac pj sa se uite la tutorialu asta::: http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias2769 si sa inceteze cu intrebarile stupide

dary762 11-09-09 19:32

1 Attachment(s)
am incercat ceva

Choby 11-09-09 19:47

fratilor o simpla sugestie cei care posteaza aici masinile lor din joc sa foloseasca " FRAPS " pentru ca salveaza direct in JPG nu in TGA cei care il vor sa il ceara k il dau cu tot cu licenta !

dary762 11-09-09 19:56

il vreau eu!multumesc

Mikidude 11-09-09 20:30

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 2631529)
fratilor o simpla sugestie cei care posteaza aici masinile lor din joc sa foloseasca " FRAPS " pentru ca salveaza direct in JPG nu in TGA cei care il vor sa il ceara k il dau cu tot cu licenta !

Pune`l si tu sau macar pune licenta ca il am si eu da e TRIAL! Respect:!:

spiritualDARy 11-09-09 20:44

1 Attachment(s)
Pentru mikidude si alti care vor FRAPS cu licenta "Torrentul ajuta pe toata lumea;)"

Mikidude 11-09-09 20:47

Quote:

Originally Posted by spiritualDARy (Post 2631701)
Pentru mikidude si alti care vor FRAPS cu licenta "Torrentul ajuta pe toata lumea;)"

Frate nu ti`a cerut tie nimeni nimic, si mai usor cu ironiile astea:!:

All times are GMT +2. The time now is 23:53.

- Copyright 2026 4Tuning