Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

banzay 12-04-12 10:49

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by tzunny (Post 4973858)
Salut!
Stiti de unde pot cumpara in Constanta vopsea cauciucata insonorizanta (fonoizolanta) si Fonomin sau pasla?

Multumesc anticipat!

Fonomin de la praktiker vreo 10 lei/m. Vopsea cauciucata pe Poporului de la 13 lei in sus.

tzunny 13-04-12 09:06

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4978158)
Fonomin de la praktiker vreo 10 lei/m. Vopsea cauciucata pe Poporului de la 13 lei in sus.

Unde pe Poporului?

pigoo 13-04-12 11:45

tzunny glumesti ? :lol::lol:
e langa tine...

x-28-TRA 14-04-12 07:03

cine are doua cauciucuri 225/5/17 sau mai mici ?? tel 0723345604

ct 32 blu 15-04-12 16:09

unde pot polisha buzele la jante?daca stie cineva,am mai intrebat dar nu am gasit un raspuns

B-72-RZD 18-04-12 18:11

Stiti de unde pot sa-mi cumpar si eu niste piele simpla si niste piele perforata neagra? Vreau o cantitate mica.

quick_5hifter 18-04-12 19:01

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 4986911)
Stiti de unde pot sa-mi cumpar si eu niste piele simpla si niste piele perforata neagra? Vreau o cantitate mica.

Salut,
Ia legatura cu userul BMW..... care are topic cu ”Imbrac volane in piele” la sectiunea ”Constanta - bazar, servicii etc.”. Stiu ca el lucreaza cu piele, nu stiu sigur daca poate sa si vanda in cantitati mici, dar merita incercat.

Sparkle_81 18-04-12 20:25

Uite piele si aici <= .

B-72-RZD 19-04-12 14:43

Multumesc. N-are nici unul piele perforata. Inca mai caut! :-)

B_Boy 22-04-12 19:33

salut...unde sau la cine pot monta mai ieftin asa un cd-player pe o astra f?

tuluca.dan 22-04-12 19:52

Quote:

Originally Posted by B_Boy (Post 4992994)
salut...unde sau la cine pot monta mai ieftin asa un cd-player pe o astra f?

CLAU LCF! vezi ca are la Talcioc/Bazar aici pe sectiune din CTA Thread!

https://forum.4tuning.ro/204-zona-com...rice-auto.html

Claudiu
Tel: 0728 167 116
Tel: 0761 902 902

Sparkle_81 22-04-12 20:01

Tot pe el il recomand si eu !

tuluca.dan 22-04-12 20:47

caut si eu autocolant, carbon, nu vreau mult, poate aveti voi p`acasa! sau unde gasesc sa cumpar! asa mai ieftinache! ms

misublu89 22-04-12 20:50

Quote:

Originally Posted by tuluca.dan (Post 4993108)
caut si eu autocolant, carbon, nu vreau mult, poate aveti voi p`acasa! sau unde gasesc sa cumpar! asa mai ieftinache! ms

are pe poporului unde se termina str , spre cimitir , undeva pe dreapta , da si bucati mici...

tuluca.dan 22-04-12 21:46

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4993113)
are pe poporului unde se termina str , spre cimitir , undeva pe dreapta , da si bucati mici...

un nume de magazin sau cum arata! etc :)) ca stiu ca`s multi d`aia cu gresei faiantza p`akolo!

P.S ce chill o ardeai azi la lac ma! pe la 17:30-18:30 !

misublu89 22-04-12 21:50

cu vro 100m inainte de curba aia te uiti pe dreapta , se vede clar ca au autocolante...am iesit la o tura azi :)) cu ce masina erai?

tuluca.dan 22-04-12 22:11

o amarata de fabie! 05-KMZ ! un fel de albastru storm zic astia! :)) C sa faci frate daca`n alta parte n`ai unde sa mergi la o samantza` ...constanta! MS

tuluca.dan 24-04-12 13:35

1) recomandati`mi o scoala de soferi unde sa ma apuc de cat.A!

2) ce motor pana in 1000 1200 de Euro imi recomandati, ptr un viitor incepator? am inteles ca ceva pana in 750 cc! !

MS!

[IlluSioN] 24-04-12 19:24

Quote:

Originally Posted by tuluca.dan (Post 4995789)
1) recomandati`mi o scoala de soferi unde sa ma apuc de cat.A!

2) ce motor pana in 1000 1200 de Euro imi recomandati, ptr un viitor incepator? am inteles ca ceva pana in 750 cc! !

MS!

daca afli ceva recomandari anuntama si pe mine poate incepem aman2
eu am gasit ceva pe la 70 de milioane de 600

soldier896 26-04-12 12:21

Salut tuturor.
Sunt incepator in domeniul Car Audio,as dori sa imi pun in masina inca 2 boxe pe langa cele deja instalate. Ce imi trebuie pentru a realiza acest lucru? Am nevoie de un amplificator?
Multumesc anticipat.

Angel-Boy 26-04-12 14:23

Quote:

Originally Posted by soldier896 (Post 4998897)
Salut tuturor.
Sunt incepator in domeniul Car Audio,as dori sa imi pun in masina inca 2 boxe pe langa cele deja instalate. Ce imi trebuie pentru a realiza acest lucru? Am nevoie de un amplificator?
Multumesc anticipat.

Salut , spune ce masina ai , ce casetofon sau cd-usb ai ..

soldier896 26-04-12 22:59

Quote:

Originally Posted by Angel-Boy (Post 4999047)
Salut , spune ce masina ai , ce casetofon sau cd-usb ai ..

Am o Skoda Octavia,ca CD-Player am Pioneer DEH-1300MP.

quick_5hifter 27-04-12 06:59

Poti monta intre 4 si 8 difuzoare pe acest player - cate unul sau doua pe fiecare canal. Dar trebuie sa tii cont de puterea lui reala, care este 4x22 (maxim 4x25) W rms. Daca optezi sa pui 2 difuzoare pe fiecare canal, trebuie legate in serie, nu in paralel, deoarece impedanta suportata de player este 4-8 ohmi. Revin cu informatii suplimentare daca e cazul, eventual chiar cu o schita.

soldier896 27-04-12 07:44

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 4999965)
Poti monta intre 4 si 8 difuzoare pe acest player - cate unul sau doua pe fiecare canal. Dar trebuie sa tii cont de puterea lui reala, care este 4x22 (maxim 4x25) W rms. Daca optezi sa pui 2 difuzoare pe fiecare canal, trebuie legate in serie, nu in paralel, deoarece impedanta suportata de player este 4-8 ohmi. Revin cu informatii suplimentare daca e cazul, eventual chiar cu o schita.

Legat de cabluri,ce trebuie sa cumpar sa pot conecta celelalte 2 boxe?

Sofro 27-04-12 09:40

Vand bilet la finala europa league de la bucuresti.

GABBY_ 27-04-12 11:34

Unde gasesc in oras niste leduri de pozitie fara eroare,in afara de poporului?
Am luat de pe poporului si dupa 2-3 luni au inceput deja sa se duca cate unul...

soldier896 27-04-12 21:06

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 5000287)
Unde gasesc in oras niste leduri de pozitie fara eroare,in afara de poporului?
Am luat de pe poporului si dupa 2-3 luni au inceput deja sa se duca cate unul...

Led-uri pentru pozitii W5W?

quick_5hifter 27-04-12 21:52

Quote:

Originally Posted by soldier896 (Post 4999996)
Legat de cabluri,ce trebuie sa cumpar sa pot conecta celelalte 2 boxe?

Probabil vrei sa le montezi in portierele spate sau pe polita, deci ai nevoie de vreo 10 metri de cablu dublu. Gasesti in bazar sau la Dina Electronics pe Lapusneanu (de preferat a doua varianta). Alege un cablu cat mai gros, indiferent de puterea difuzoarelor.

Cand ajungi la faza montajului, in spatele playerului gasesti 2 fire verzi si 2 fire mov, iar din fiecare culoare unul are o dunga neagra. Cablul pe care il cumperi e indicat sa fie rosu cu negru (nu cumpara transparent, fara marcaj, ca o sa-ti blestemi zilele ca sa le legi corect). Firul negru de la cablul cumparat il legi la firul negru cu verde, respectiv negru cu mov. Firul rosu il legi la firele playerului care nu au dunga neagra. Apoi firul negru de la cablul cumparat il legi la semnul (-) de pe difuzor, iar cel rosu il legi la semnul (+) de pe difuzor.

La momentul respectiv, iti pot face o schema sa-ti fie mai usor.

soldier896 27-04-12 22:05

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 5000976)
Probabil vrei sa le montezi in portierele spate sau pe polita, deci ai nevoie de vreo 10 metri de cablu dublu. Gasesti in bazar sau la Dina Electronics pe Lapusneanu (de preferat a doua varianta). Alege un cablu cat mai gros, indiferent de puterea difuzoarelor.

Cand ajungi la faza montajului, in spatele playerului gasesti 2 fire verzi si 2 fire mov, iar din fiecare culoare unul are o dunga neagra. Cablul pe care il cumperi e indicat sa fie rosu cu negru (nu cumpara transparent, fara marcaj, ca o sa-ti blestemi zilele ca sa le legi corect). Firul negru de la cablul cumparat il legi la firul negru cu verde, respectiv negru cu mov. Firul rosu il legi la firele playerului care nu au dunga neagra. Apoi firul negru de la cablul cumparat il legi la semnul (-) de pe difuzor, iar cel rosu il legi la semnul (+) de pe difuzor.

La momentul respectiv, iti pot face o schema sa-ti fie mai usor.

Am achizitionat astazi boxele care sunt pentru polita. Cum pot instala cablul sa faca legatura din partea din spate a masinii cu partea din fata?

Jiri1989 28-04-12 22:35

1 Attachment(s)
Buna
sper sa nu gresesc Thread-ul
as vrea sa stiu cum se face ca am vazut pe mai multe masini o chestie super din punctul meu de vedere (gusturile nu se discuta) legata de lacuirea/vopsirea stopurilor, sunt vopsite in asa fel incat sa para cu leduri, deci au cerculete care nu sunt asa inchise
am atasat o poza
Sunt foarte curios de unde se pot achizitiona matrite etc pe a putea vopsii asa stopurile la x masini.
Va multumesc

tuluca.dan 29-04-12 08:21

Quote:

Originally Posted by soldier896 (Post 5001000)
Am achizitionat astazi boxele care sunt pentru polita. Cum pot instala cablul sa faca legatura din partea din spate a masinii cu partea din fata?

cand vrei sa il pui? Daca astepti pana miercuri te ajut! Cablul o sa trebuiasca sa il tragi de la cas pe sub mocheta sau pe sub plasticele de la prag! Aici e de munca! Ti'am zis...daca vrei eu de miercuri incolo te pot ajuta! Cius

misublu89 29-04-12 11:13

salut baieti , unde pot sa-mi fac niste inele de centrare pt roti ? dupa 110km/h imi tremura volanul imi da impresia ca o sa raman cu el in mana , nu va mai zic la 200...

d3Mon's 29-04-12 19:56

salutare baieti si fete...
stie cineva un electrician bun care ar putea sa imi verifice un bloc de lumini de la un a4?

B-72-RZD 29-04-12 22:08

Claudiu LCF
0761902902
0728167116

b31rmy 30-04-12 08:51

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 5002413)
salut baieti , unde pot sa-mi fac niste inele de centrare pt roti ? dupa 110km/h imi tremura volanul imi da impresia ca o sa raman cu el in mana , nu va mai zic la 200...

Inele de centrare poti sa-ti faci la vulcanizarea de la Billa , in curtea service-ului vechi Dacia, intri in curte , faci la dreapta si e o vulcanizare si acolo sunt 2 baieti Sergiu si Cornel si ii intrebi pe ei de strungar ca vrei sa-ti faci inele de centrare. Te rezolva un nene cu 50lei toate 4.

quick_5hifter 30-04-12 10:42

Si totusi, eu nu cred ca tremura de la lipsa inelelor de centrare. Verifica daca rotile sunt echilibrate si daca e corect unghiul de fuga.
E nevoie de inele de centrare oricum, ca altfel risti sa-ti rupa prezoanele, insa nu prea cred sa fie asta motivul pentru care tremura.

Legat de strungar, tot in zona Billa mai este un atelier de strungarie: unde s-a facut noul pod (fosta linie de tranvai), nu urci pe pod ci faci dreapta pe langa el, mergi 50 metri si vei vedea un atelier mic vopsit cu verde (sau poti intreba in zona de strung, ca toata lumea stie). Acel nene face inele de centrare inclusiv din polipropilena. Preturile sunt de bun simt.

misublu89 01-05-12 02:37

va multumesc , e de la inele sigur , ca am schimbat jantele stoc dupa niste neplaceri si cel care mi lea vandut nu mia dat inelele de centrare.

claudiugtt 01-05-12 16:07

SALUT BAIETI ,am un cd pleyer auto LG-lac3800R vreau sa schimb cu ceva care are reglaj pt subwoofer... este in stare ft buna .dar am nevoie de acel reglaj ca nu am boxe prea bune in masina si am un tub destul de bunicel si nu mai vreau distorsiuni din cauza boxelor.... daca cunoasteti pe cineva interesat ...

loco007 01-05-12 17:33

Are cineva numaru de telefon al lui Ovidiu baiatu care are vopsitoria din Palazu Mare?

bogdas 08-05-12 19:29

Lovit de o masina , am fost la asigurari (ASTRA) ... constatare amiabila , baiatul a recunoscut ... am desenat , am semnat ... s a trimis dosarul la Bucuresti si am primit ca raspuns ca dupa cum vad ei , eu am lovit celalalt autoturism si nu primesc despagubirea ! Am scris pe scurt , ce sa fac ... sunt uimit ! In afara de CSA , pot face o plangere la politie ?? Inspectoruld e la asigurari mi a spus ca doar cu proces , dar acesta dureaza enorm ... plus recurs ! Va rog mult , orice opinie , sfat , detaliu ... orice , ma poate ajuta !

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning