![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Pai acum toti speram sa nu ploua....Daca e sa fie frig (si sigur va fi) asta e ne putem imbraca mai gros...da la ploaie....Sa vedem ce va fi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fisan ai avut folie pe faruri?
|
Quote:
|
nu dasta.am trecut aseara pe langa masina cand veneam de la sc si am vazut niste folie nedezlipita,care statea si ea p acolo.:D
|
Ploua...plecarea e anulata dupa cate vad eu:sad:.....Sau mai mergeti careva??
|
Quote:
|
eu ma duc orice ar fi:P
|
pe vreme din asta ''sexi'' nu merg in nici un caz :sad:
|
Uitati si va minunati:))
https://www.youtube.com/watch?v=jpy8V...eature=related |
nu se mai tine sa amanat pt 16 octombrie
|
filtru aer sport pro si contra pe toate forumurile citite de mine.mareste consumu si performantele,"la mine a marit consumu si performantele deloc","la mine a micsorat consumu si a marit performantele","la mine a micsorat consumu,performantele aceleasi".care aveti sau care imi puteti da un raspuns cat mai sigur si precis rog sa posteze.nu copy-paste dupa net ca le stiu majortatea...:!:
|
Quote:
da creste consumul cu 500 ml -1L max , iti spun din propia experienta pt ca eu il aveam pe un megane 2 de 1.6 benzina si ca sa traga aer mai bine am tras din grila din bara o teava de hota din inox ,diametrul de 90 - se simtea bine tare de tot , acum filtrul il am de vanzare ca nu mai am masina e RAID vreau 2 mil pe el e din carbon am dat 100 euro pe el |
eu aveam soft , admisie , evacuare fara catalizator - scoteam flacari pe toba
|
Quote:
pune o poza cu el...;) |
1 Attachment(s)
poza e de pe net asa arata
|
e calumea dar as vrea sa imi spuneti ca o concluzie.s-ar vedea performantele si consumul la un opel vectra b '96 ?
|
doar cu un simplu filtru nu vad ce performanta ai putea obtine.
Singurul diferenta: cred ca ar shimba putin sunetul |
Quote:
dar inafara de filtru ce modificari ar mai trebuui facute?exclus cele de motorizare:turbina...injectoare mai mari... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O admisie care sa traga aer rece si o evacuare directa bine facuta, completata de un chip pot face foarte foarte mult bine comportamentului unui motor. Singurul care mai "elibereaza" cai (testat) e chipul, evacuarea si admisia nu iti dau in + ca numar...dar is mai nervosi respectivii caluti pentru ca motorul "respira" mai bine, devine mai elastic. Scad anumiti timpi si raspunsul la pedala e mai rapid, se simte altfel.
Repet, admisia sa traga aer rece de afara (preferabil traseul sa fie burlanel de ala de aluminiu, filtrul sa fie in carcasa carbon, exact cum e in poza aia cu CAI RAID) iar evacuarea sa fie directa dar totusi sa faca ceva presiune...sa nu fie boorlan pervers ca pa targu ocna. Pe langa astea 3 quicky mods ar mai fi scoaterea catalizatorului daca are o sonda lambda sau inlocuirea lui cu unul sport. Eventual serpisorii stock se pot "lustrui" la interior sau achizitionarea unora custom. La fel un accelerator de gaze ar ajuta daca e pus pe traseul evacuarii directe. Sper ca am fost de ajutor... O zi buna. |
da dar eu acum vin si spun: la veriricare,arr daca opreste pe drum si vede catalizator lipsa nu voi avea ceva probleme?
|
Quote:
|
in primul rand ce motor ai pe masina ?
|
Quote:
esti cel mai tare ::))) de ce nu recomanzi ????? zi-mi si mie ??? |
Quote:
fa un soft admisie cu un burlan de hota comprima kiuloasa evacuare ( nu te bucura ca , cumperi o toba ieftina ca o sa rugineasca imediat asa cum isi pun toti , eu am schimbat 2 tobe - karub- cele mai proaste , da un ban si nu ai treaba ) fa astea si o sa vezi diferenta |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning