Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

Bassu_SIV 13-04-12 01:20

Re: Sibiu, discutii off-topic

scirocco-ul care il are vecinul tau?

SSteFan 13-04-12 08:42

da...dar nu cred ca il mai iau ca tata ma bate daca iau masina:))) ca are motor prea mare ca imi ajunge cat am...:|

lupalb 13-04-12 09:38

masina asta e pe numele tau?
Daca da, nu este alegerea lu` taica-to si poti sa ii faci o "surpriza" aparand direct cu masina.
Dar inainte de toate, vezi daca poti sa o vinzi pe a ta.

lupalb 13-04-12 13:36

1 Attachment(s)
scuze de dublu post, doar ca am gasit o fotografie pe epicfail.com si nu stiu de ce, mi s-a parut amuzanta.
Sa nu mai aud discutii despre masina lui Zeu, ca ce a facut el se numeste arta in comparatie.

SSteFan 13-04-12 13:45

WooD TUnInG
:))))
e pe numele meu..dar ghici ce...daca o iau...eu nu lucrez=nu am bani= ii cer lui bani= nu imi mai da bani= stau cu el in fata blocului:)))=nu se prea merita asa:))

mk3gti 13-04-12 13:47

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4979740)
scuze de dublu post, doar ca am gasit o fotografie pe epicfail.com si nu stiu de ce, mi s-a parut amuzanta.
Sa nu mai aud discutii despre masina lui Zeu, ca ce a facut el se numeste arta in comparatie.

Asta e epic fail si ce o facut ZEU e doar fail :lol:

lupalb 13-04-12 13:50

Quote:

Originally Posted by SSteFan (Post 4979747)
WooD TUnInG
:))))
e pe numele meu..dar ghici ce...daca o iau...eu nu lucrez=nu am bani= ii cer lui bani= nu imi mai da bani= stau cu el in fata blocului:)))=nu se prea merita asa:))

solution: get a job.

Quote:

Originally Posted by mk3gti
Asta e epic fail si ce o facut ZEU e doar fail

Sincer, nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea.
Si asa , ca idee, ti ai reparat masina? Ca parca aveai o lovitura pe ea... sau poate nu am vazut eu bine?

SSteFan 13-04-12 13:52

de cand tot astept sa treaca bacu sa pot si eu sa ma angajez ca oamenii...din a 8a lucrez doar vara...in rest nu am cand....

mk3gti 13-04-12 13:52

Sunt in masura sa imi dau parerea cand decid eu ca trebuie , sunt pe un forum liber apropo ...
Si ca sa iti creasca inima , inca nu mi-am reparat-o , imi place mai mult cu ea asa stramba .

lupalb 13-04-12 14:07

nu are de ce sa imi creasca inima... nu am nevoie de boli cardiovasculare, dar multumesc de urare, ceea ce iti doresc si eu:)
Intr-adevar, nu te poate opri nimeni sa iti dai cu parerea, eu ziceam doar. Si o ziceam in gluma, dar se pare ca te-ai atacat.
"Aniuei" ti-as propune sa te intalnesti cu zeu si sa ii spui si lui, dar asa...live ca are o masina fail, nu epic fail. Sunt convins ca ti-ar fi recunoscator pentru clasare.
@ERA: Daca astepti sa dai bacul, eu sper sa il si iei:)

@ALL: Va doresc un Pasti fericit alaturi de cei dragi, sa aveti o viata luminata.

P.S. In cazul in care va ganditi sa faceti ceva duminica/luni, va rog sa ma anuntati si pe mine.

SSteFan 13-04-12 14:09

mersi, si eu sper sal iau 8)
tonomat desara sau la inconjurat?:lol:

lupalb 13-04-12 14:12

Nu stiu, daca mergeti pe undeva dati un mesaj ceva sa anuntati pe toata lumea, si vedeti cine pe unde apare.

Bassu_SIV 13-04-12 14:41

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4979740)

aici e vorba de caterinca ruseasca :D sau tusa artistului chinuit de talent

bDzz 17-04-12 11:39

3 Attachment(s)
Stie cineva unde gasesc o mufa gen !? ( in afara de unitel, 9 mai de unde m-am intors si nimic )
Sau cum sa leg sa stea in subwoofer.. ( nu pot desface subwooferul nu e al meu :lol: )

Tavyyyy 17-04-12 14:27

Poti incerca sa modifici o mufa din unitatea PC. Este asemanatoare doar ca are 4 gauri. Poti vedea daca se potriveste.

bDzz 17-04-12 14:30

da, aia era ultimul meu gand.. mai devreme am desfacut una, tai un slot si largesc gaurile dintre ele..dar asa nu am siguranta aia care fixeaza mufa.

Tavyyyy 17-04-12 14:34

Nu o sa ai siguranta dar gasesti o modalitate sa se imbine bine. Poti incerca la magazinul auto vis-a-vis de casa lui Johannis pe strada Balea. Poate au ei.

dydysoft 22-04-12 17:06

Poti comanda on-line de aici, macar stii ca e ceea ce cauti...

http://www.audio1.ro/cabluri-aliment...xb-1012-a.html

focusalex 22-04-12 22:51

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 4977141)
acum cateva minute am surprins un accident pe dumbravii, intre un g0lf 4 si o motocicleta
se pare ca cel cu golful nu a acordat prioritate
atentie mare in trafic se pare ca nu se prea respecta regulile si nici participantii intre ei

cum adica l-ai surprins?? ai vazut impactul sau cand deja erau loviti???

lupalb 26-04-12 08:22

Ce liniste s-a asezat pe forum...
Ieri am ajuns la garaj la Pilu sa vad ce a facut cu masinuta , si tot ce pot spune e ca am ramas :shock::shock: de ce am vazut acolo.
Nu numai ca a iesit motorul ala asa cum trebuia, dar si usile au iesit fain, la linie, si portbagajul, tot ce a facut se vede ca a facut cu dedicatie. Nu am vazut la multe masini atata atentie la detalii.
Ce sa mai, felicitari si abea astept sa o vad terminata, ca la cum se prezinta o sa fie senzatie.
Toata stima!

deyu010 26-04-12 12:27

cam da... ii aceea liniste inainte de furtuna :)) cat mai ai pana ramai fara permis!?

DUB-R 26-04-12 23:33

Salut baieti, recomandati-mi si mie va rog o parcare maricica, sa nu existe problema de negasirea a mai multor locuri de parcare undeva mai la mijlocul orasului, adica sa fie accesibila la fel de usor si daca vi din Bucuresti, Cluj sau Deva :-)

Organizez un meeting cu niste prieteni, mai multi prieteni si am stabilit tot mai putin locul de intalnire.

Merci frumos ;)

lupalb 27-04-12 07:20

5 Attachment(s)
Bun. Se pare ca numai eu raspund, sau ca eu sunt primul.
Exista 2 posibilitati...
In parcare Cazarma 90 (care este chiar in centrul orasului ) desi nu stiu cat spatiu veti gasi acolo. Parcarea este cu plata, ceea ce inseamna ca nu multa lume vine sa parcheze, dar totusi s-ar putea sa fie masini acolo.
A doua idee este locatia de intalnire a noastra, cei de pe 4t Sibiu, Golf-Club Sibiu, si anume la "tonomat" ... adica la benzinaria Automat din parcarea Real , iesirea din Sibiu spre Brasov, dar nu pe centura, prin oras.
Pun cateva poze sa va faceti o idee.
Daca aveti nelamuriri, dati-mi PM si discutam mai pe larg.

SynTheLaZ 27-04-12 08:54

Așa domnu' Cristi :lol:

Cand vreti sa organizati intalnirea baieti (de curios) ?

deyu010 27-04-12 12:50

nu ca esti singuru dar vad ca te faci cel mai inteles :))

lupalb 27-04-12 13:51

ca am timpul necesar sa pot cauta pe net.
Nu de alta, dar de cand lucrez unde lucrez (de 2 ani) niciodata nu a fost relaxare mai mare ca acum.
Oare de ce? :arrow: http://www.mondonews.ro/Milionarul-I...+id-45845.html

deyu010 27-04-12 14:21

:)) da da inteleg dc :))=))

bDzz 29-04-12 16:38

pilu, asa o sa se miste si dacia ta ? https://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=7aIcAUL0s_E :shock:

Pilu_alex 29-04-12 23:40

Dacia asta e o facatura .... are un motor de 1.4 aspirat....nu turbo...este edita filmuletu .... asculta vocile la spectatori sa vezi ce repede se aud.......

bDzz 03-05-12 08:29

Să mai scriu ceva ce e prea liniște aici.. romān adevărat. Tipul stă in America și e pasionat dacia, asta fiind a doua pe care o are.

https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post5007438

lupalb 03-05-12 09:56

auzisem ceva discutii despre om. Toata stima,cum se lauda el cu dacia in America, astia se lauda in Romania cu muscle car-uri.
Sincer, simti putina mandrie nationala cand vezi o treaba de-asta, dupa care iti dai seama ca suntem intr-o tara de ca**t si iti revii ...te intorci la realitate.
E o poveste frumoasa, dar ramane doar atat, o poveste.

Tavyyyy 07-05-12 20:47

Nu merge nimeni din Sibiu la Cora Tuning & Sound - 12-13 Mai 2012 - Bucuresti?

Pilu_alex 08-05-12 20:36

nu credddddd...... dar u ai cu ce sa te duci

Tavyyyy 08-05-12 21:46

da..voi merge..credeam ca v-a mai fi vreun curios:)

cosmin_cosmin_1 13-05-12 14:37

vinde cineva intaritor si rasina pt fibra de sticla? imi trebuie aprox 1 litru de rasina

Tavyyyy 14-05-12 15:39

vinde el...dar nu e din sibiu
https://forum.4tuning.ro/332-zona-com...ra-sticla.html

deyu010 26-05-12 11:07

1 Attachment(s)
De asta ziceam...

lupalb 26-05-12 11:35

fain golfuletul.... ingrijit bine

Mytza07 30-05-12 20:52

salut baieti gasesc si eu pe la voi prin oras o spalatorie unde imi pot spala singur masina ?:D

lupalb 04-06-12 11:05

Nu am raspuns foarte repede, dar cred ca daca te duci la spalatoria de langa NAF-NAF (intrand de pe Calea Dumbravii partea dinsprea Mihai Viteazu, dupa peco prima strada la dreapta, strada cu sens unic) te lasa aia sa ti-o speli singur, macar exterior. La interior cred ca nu te lasa sa le folosesti "aparatura".
Oricum oamenii spala chiar ok acolo, si la un pret decent.
Nu stiu sigur daca la OMV ul de langa Bricomat (peste strada de aeroport) au de-aia cu fise, dar merita incercat.

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning