Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

CJ-01-WOB 09-09-07 01:58

Re: Chat

cine o plecat piry

Piry 09-09-07 02:05

bu nica

CJ-01-WOB 09-09-07 02:26

esti offtopic
:*)

tekno 09-09-07 02:49

o melodie adevarata...

NightRider 09-09-07 10:38

piry, stii care-i faza? Voi ati luat unele decizii la un moment dat si ati actionat intr-un anumint fel, care stii ca nu a convenit unor anumite persoane din 4tuning, si comportamentul tau in ultima perioada de moderator lasa mult de dorit, stii asta, nu mai are sens sa negi...si e normal ca anumite persoane din 4tuning sa nu va prea inghita, eu nu ma aflu printre ele, DAR acele persoane sunt cu ochii pe tine si cauta motive...ideea era sa nu le dai motive aiurea...ca nu merita, intelegi? NIMENI nu-ti neaga realizarile, esti si ai fost PENTRU ele un om mare, DAR asta nu schimba restul...nu ma intelege gresit, te respect f mult pt ca fara tine clujul nu era asa acum, DAR nici nu erau asa multe conflicte clocotind cum e acuma...a fost o perioada..care din pacate..s-a terminat..nu spun ca sunt mai bun, nici nu imi doresc asta...ci, pur si simplu vreau sa aduc forumul pe directia buna, adica nu stiu sincer daca ti se pare corect ca doar un grup restrans sa participe activ la forum, si orice user nou este primit cu raceala si duritate, stii ce vreau sa spun ;)...Timpul va decide care din noi a facut mai mult bine...si care mai mult rau..

NightRider 09-09-07 10:51

si da, multi useri ai vechii comunitati nu mai posteaza, nume mai mult sau mai putin mari, dar asta nu se intampla de cand sunt eu Mod, sa nu ne imbatam cu apa, stii f bine ca majoritatea nu mai posteaza inca din perioada cand erai tu mod...si acei oameni, odata pierduti, ma indoiesc ca-i vom putea aduce inapoi....Intr-un fel si eu regret ca Sandrei sau altii de atunci nu mai posteaza...dar nu cred ca din cauza actiunilor mele, dar daca ar fi asa, imi asum consecintele actiunilor mele...Singura mea intentie era cresterea comunitatii, si asta a necesitat anumte masuri nu tocmai po****re pt acei oameni care s-au obisnuit sa aiba un anumit statut de "batrani" in aceasta comunitate...ideea e ca atunci cand o comunitate devine inchisa...urmatorul pas e auto-distrugerea ei..asta e pe fatza realitatea, pe care incep sa o stopez..cat pot...

Piry 09-09-07 11:21

of ma tu iei viata asta prea serios

Paul_(NooB). 09-09-07 11:25

esti mancat frate

tekno 09-09-07 11:35

unu la mana nu exista nume mari si mici, ca doara toti is oameni exista aceleasi categorii ca in viata de zi cu zi cunoscatori, curiosi, retzeghesi, etc
doi la mana, asta ii problema, vrei sa maresti comunitatea, sti vorba aia "calitatea nu cantitatea!"
trei la mana, relaxeaza-te ca doara ii o lume de carton aici, nu inteleg de ce te mananci atat....

sandrei 09-09-07 14:49

foarte bine face vlad ca sterge tot!! oricum,multi nu mai comunica nimic pe cluj,deoarece in restul comunitatii lumea e mai de calitate si poti purta o conversatie normala acolo. nu tu invidii,conflicte de interese,ura,chestii personale! ceea ce mi se pare mie obositor e faptul ca acum sunt deschise 124098194 de thread-uri pe cluj si marea lor majoritate sunt nefolositoare,despre tuning,curse si ce tine de ele se vb ft putin.TOT MAI PUTIN! numai bine,imi cer scuze pt interventie ;)

Piry 09-09-07 15:54

BAAAAAAA adu-mi cd-u !!!

Galushca 09-09-07 17:17

Mai aveam putin si ma lua cu plans...aveti o latura feminina extrem de dezvoltata:!:

RA_2fast4u 09-09-07 18:09

Quote:

Originally Posted by Galushca (Post 1090492)
Mai aveam putin si ma lua cu plans...aveti o latura feminina extrem de dezvoltata:!:

=))))))))))))))))))))

eu zic ca mai ales piry =))))) :))

GMan 09-09-07 18:18

Dak lumea nu mai posteaza pe forum , asta nu inseamna ca nu citesc ce discutii au altii pe acest forum , sau ca nu stiu ce se intampla cu el :P:P:P .

Piry 11-09-07 02:15

ma titziano ala din poza din semnatura ta ii reprezentantul obsession cluj asai ?

tekno 11-09-07 09:30

ii georgel armani ala ma, nu sti? ala de face tzoale dealea trendy...

GMan 11-09-07 19:02

Asa-i mah , nu ne-am vazut saptamana asta in Obosesion ca si saptamana trecuta :P:)) ! Ala calare pe motor va merge cu unul ca si Baronul Munchhausen ! :)

ZanDer 12-09-07 08:51

Vedeti ca pe 15 ii zah grand opening ... nu se poate rata eventu pt nimic in lume !!!!!!!!!! 8)

tekno 12-09-07 09:06

NightWish, tu mi-ai sters postu de pe team csr?

gangsta 12-09-07 10:02

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1095339)
Vedeti ca pe 15 ii zah grand opening ... nu se poate rata eventu pt nimic in lume !!!!!!!!!! 8)

Ioi mah esti de toata rusinea:lol:

Piry 12-09-07 12:47

ma.....io acuma vreo 2 luni am tot fraierit niste proaste ca se deschide in 15 septembrie....acuma...ori o ajuns minciuna mea asa de departe incat tot cluju asa o aflat ori chiar am nimerito. am m-ai adaugat ca lo restilizat de un designer italian....fetele se udau toate :)) oricum o sa fie transmisie live senzational in direct premiera

DaNuTzU' 13-09-07 02:12

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1095777)
ma.....io acuma vreo 2 luni am tot fraierit niste proaste ca se deschide in 15 septembrie....acuma...ori o ajuns minciuna mea asa de departe incat tot cluju asa o aflat ori chiar am nimerito. am m-ai adaugat ca lo restilizat de un designer italian....fetele se udau toate :)) oricum o sa fie transmisie live senzational in direct premiera

ii clar...MINCINOSULE!!!=)))

Fixius 13-09-07 11:04

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1095170)
Un singur lucru de adaugat...gusturile nu se discuta!!!mananci ce ti place ,bei ce ti place ,conduci ce ti place ,pan la urma fiecare i taran in felu lui,un lucru important Fii Original in ce faci.

am vazut cat de original esti... kiar ai si niste poze cu masina.. ta... cu cateva pagini mai in spate..

PS: esti cel mai orginal.. =)) =)) =))

ALEX_Agressor 13-09-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1097548)
am vazut cat de original esti... kiar ai si niste poze cu masina.. ta... cu cateva pagini mai in spate..

PS: esti cel mai orginal.. =)) =)) =))

Auzi mi e mi se rupe de bataile voastre de joc fata de unele masini macar de ati avea o masina klumea da ce avetiii masini de 2-3 mii de euro (i mult 3mii)cum au tati!!

Eagle_flyaway 13-09-07 19:18

domnul meu nu te lansa in afirmatii calomniatoare ca nu suntem la hollyWOOD sa ne etalam lanturile si ghiulurile!!!
Poate ca Fixius a fost prea ironic dar fii sigur ca nimeni nu-si bate joc de masina ta, ba din contra ideea era sa n-o faci tu de batjocura tuturor ! Logic ca tie trebuie sa-ti placa dar hai sa punem o linie cat de cat a bunului gust!
Si inca o chestie .... io unu nu cred ca au venit baietasii la tine cand ai oprit undeva sa se uite la masina ca la felu 15 si sa-ti laude opera!!!
Acuma poate am fost eu prea dur ..... dar asta e realitatea!!!

RA_2fast4u 13-09-07 19:19

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1098348)
Auzi mi e mi se rupe de bataile voastre de joc fata de unele masini macar de ati avea o masina klumea da ce avetiii masini de 2-3 mii de euro (i mult 3mii)cum au tati!!

si tu ai de 5 mii :)) si acuma dca o vinzi cu 4 e bine :)

nu jigni.. ca si noi putem! nu esti primul, nici ultimul care a aparut pe aici si s-a simtit cu musca pe caciula. acuma ca o sa iti dai si tu seama ca ai gresit si nu ti-a iesit chiar ce ai vrut si pe viitor o sa faci ce trebuie.. atuncea e bine :) .. daca nu si o sa te si atotstiutor atunci.. pacat de masina.. in rest noua ne e fix tot una.

bafta

Fixius 13-09-07 22:26

RA_2fast4u nare rost.. sa iti bati. capu aiurea.. ca toti ne stim de pe forumul asta.. si toti stim.. ca nici unu dintre noi.. nu are masina pana in 3000€ si in plus.. marea majoritate.. toate trec de 10.000€ dar.. lasa'l sa vorbeasca.. ca atata stie..

daca.. pe vectra b 1.6 16v iti dau acuma 3500 in mana.. asa kitchoasa cum e..

DACIA-Wrc 13-09-07 23:35

piry tot acolo`i masina, in acelasi stadiu, nici o noutate.
am trecut din greseala azi pe acolo

Piry 13-09-07 23:42

da, bine, da acuma stiu de ce

DACIA-Wrc 13-09-07 23:51

eu nu, ti`am zis ca daca trec iti zic
am trecut ti`am zis

ALEX_Agressor 14-09-07 00:51

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 1098415)
domnul meu nu te lansa in afirmatii calomniatoare ca nu suntem la hollyWOOD sa ne etalam lanturile si ghiulurile!!!
Poate ca Fixius a fost prea ironic dar fii sigur ca nimeni nu-si bate joc de masina ta, ba din contra ideea era sa n-o faci tu de batjocura tuturor ! Logic ca tie trebuie sa-ti placa dar hai sa punem o linie cat de cat a bunului gust!
Si inca o chestie .... io unu nu cred ca au venit baietasii la tine cand ai oprit undeva sa se uite la masina ca la felu 15 si sa-ti laude opera!!!
Acuma poate am fost eu prea dur ..... dar asta e realitatea!!!

lasam balta ca am si lucruri mai importante de facut decat sa dezvolt teori cu pesti

ALEX_Agressor 14-09-07 00:56

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1098705)
RA_2fast4u nare rost.. sa iti bati. capu aiurea.. ca toti ne stim de pe forumul asta.. si toti stim.. ca nici unu dintre noi.. nu are masina pana in 3000€ si in plus.. marea majoritate.. toate trec de 10.000€ dar.. lasa'l sa vorbeasca.. ca atata stie..

Mai bine iti dau eu 100 de mii sa bei un suc sau sa te tunzi ,,hai sa ti vad si eu masina de 10.000 de euro si talonu cu numele tau pe el (nu alu tata sau mama)cu ocazia asta o sa vezi a 2 masina a mea de 36 .ooo euro(ford mondeo ultimu tip de 1 luna luat de la salon din Bucuresti,poate l ai vazut cj o5 ftp negru metal,nu prea am chef de barfe da vino si tu cu ceva concret pe piata!!Banii vorbesc nu avioanele

ZanDer 14-09-07 09:15

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1098705)

taci ma ca io o dau pe a mea cu 2000 E :D
valoreaza ea mai mult dapei mno ... tra coco 8)

P.S. Insa nu dau inapoi de la nici o provocare in materie de sprint paralel CARE CRED CA MERITA

aldoadabass_wrs 14-09-07 09:59

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1099305)

P.S. Insa nu dau inapoi de la nici o provocare in materie de sprint paralel CARE CRED CA MERITA

behheheheton...
or fii masini de 3000-4000...dar sa investit in ele ceva mai mult poate....tce zici la asta te ai gandit...aaa?

DACIA-Wrc 14-09-07 10:06

zandere vezi vezi cu afirmatiile.
ca nu prea stai bine la capitolul asta

ZanDer 14-09-07 10:16

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1099305)

Ii dau si alta culoare ca sa se vada mai bine, nu stiu daca te-ai prins dar nu fac parte din categoria de boy-raceri care sa se dea cu masini mai slabe decat ale lui, pe care stiu ca le fac, daca vii cu ceva concret mai povestim.

Bogdan_ozzy 14-09-07 11:08

Terminam cu povestiile?

Fixius 14-09-07 12:35

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1099037)
Mai bine iti dau eu 100 de mii sa bei un suc sau sa te tunzi ,,hai sa ti vad si eu masina de 10.000 de euro si talonu cu numele tau pe el (nu alu tata sau mama)cu ocazia asta o sa vezi a 2 masina a mea de 36 .ooo euro(ford mondeo ultimu tip de 1 luna luat de la salon din Bucuresti,poate l ai vazut cj o5 ftp negru metal,nu prea am chef de barfe da vino si tu cu ceva concret pe piata!!Banii vorbesc nu avioanele

hai sa nu ne laudam... si incearca sa te abtii la sume mari.. ca esti cam lipit de pamant.. si in plus.. ti-am dat prea mult pe masina.. daca oli cere 2000 pe a lui.. si e lux si de curse.. a ta.. e *** si naspa..

Oferta noua.. 1.500€ ca ma mai costa inca 500€ sa o aduc la zii..

PS: de 36.000 iti luai 2ua.. mondeo.. si mult mai buna calitatea..

smoke 14-09-07 12:52

puneti shherurile pe strada si dupa vedem ce are de povestit forumu....pana mea de povesti cu pesti...

RA_2fast4u 14-09-07 13:18

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1099037)

amigo amigo.. ce-i aici mai.. piata marasti? sa urlam care si-o luat chiloti mai tari? opreste-te ca pana sa apari tu nu a existat astfel de discutii pe aici.. ba eu am masina de 40 000 de euro.. ba eu is bengos!! aici e vorba de masini, de pasiune.. si ne doare la patina ca masina ta costa 40 000! daca e vorba masina lui zander e mult mai speciala decat a ta si costa de 20 de ori mai putin! si stai linistit ca exista lume cu masini MULT mai scumpe ca a ta dar nu se lauda asa.. oke amigo?

p.s. intre noi fie vorba.. am configurat recent un mondeo.. titanium x , cu tot ce se putea pune pe el (inclusiv dvd in tetiere) si a iesit pe la 30 000... de unde inca 6 000 de euro? l-ai cumparat la reducere de toamna? :))

All times are GMT +2. The time now is 06:01.

- Copyright 2026 4Tuning