![]() |
Re: Chat
cine o plecat piry
|
bu nica
|
esti offtopic
:*) |
o melodie adevarata...
|
piry, stii care-i faza? Voi ati luat unele decizii la un moment dat si ati actionat intr-un anumint fel, care stii ca nu a convenit unor anumite persoane din 4tuning, si comportamentul tau in ultima perioada de moderator lasa mult de dorit, stii asta, nu mai are sens sa negi...si e normal ca anumite persoane din 4tuning sa nu va prea inghita, eu nu ma aflu printre ele, DAR acele persoane sunt cu ochii pe tine si cauta motive...ideea era sa nu le dai motive aiurea...ca nu merita, intelegi? NIMENI nu-ti neaga realizarile, esti si ai fost PENTRU ele un om mare, DAR asta nu schimba restul...nu ma intelege gresit, te respect f mult pt ca fara tine clujul nu era asa acum, DAR nici nu erau asa multe conflicte clocotind cum e acuma...a fost o perioada..care din pacate..s-a terminat..nu spun ca sunt mai bun, nici nu imi doresc asta...ci, pur si simplu vreau sa aduc forumul pe directia buna, adica nu stiu sincer daca ti se pare corect ca doar un grup restrans sa participe activ la forum, si orice user nou este primit cu raceala si duritate, stii ce vreau sa spun ;)...Timpul va decide care din noi a facut mai mult bine...si care mai mult rau..
|
si da, multi useri ai vechii comunitati nu mai posteaza, nume mai mult sau mai putin mari, dar asta nu se intampla de cand sunt eu Mod, sa nu ne imbatam cu apa, stii f bine ca majoritatea nu mai posteaza inca din perioada cand erai tu mod...si acei oameni, odata pierduti, ma indoiesc ca-i vom putea aduce inapoi....Intr-un fel si eu regret ca Sandrei sau altii de atunci nu mai posteaza...dar nu cred ca din cauza actiunilor mele, dar daca ar fi asa, imi asum consecintele actiunilor mele...Singura mea intentie era cresterea comunitatii, si asta a necesitat anumte masuri nu tocmai po****re pt acei oameni care s-au obisnuit sa aiba un anumit statut de "batrani" in aceasta comunitate...ideea e ca atunci cand o comunitate devine inchisa...urmatorul pas e auto-distrugerea ei..asta e pe fatza realitatea, pe care incep sa o stopez..cat pot...
|
of ma tu iei viata asta prea serios
|
esti mancat frate
|
unu la mana nu exista nume mari si mici, ca doara toti is oameni exista aceleasi categorii ca in viata de zi cu zi cunoscatori, curiosi, retzeghesi, etc
doi la mana, asta ii problema, vrei sa maresti comunitatea, sti vorba aia "calitatea nu cantitatea!" trei la mana, relaxeaza-te ca doara ii o lume de carton aici, nu inteleg de ce te mananci atat.... |
foarte bine face vlad ca sterge tot!! oricum,multi nu mai comunica nimic pe cluj,deoarece in restul comunitatii lumea e mai de calitate si poti purta o conversatie normala acolo. nu tu invidii,conflicte de interese,ura,chestii personale! ceea ce mi se pare mie obositor e faptul ca acum sunt deschise 124098194 de thread-uri pe cluj si marea lor majoritate sunt nefolositoare,despre tuning,curse si ce tine de ele se vb ft putin.TOT MAI PUTIN! numai bine,imi cer scuze pt interventie ;)
|
BAAAAAAA adu-mi cd-u !!!
|
Mai aveam putin si ma lua cu plans...aveti o latura feminina extrem de dezvoltata:!:
|
Quote:
eu zic ca mai ales piry =))))) :)) |
Dak lumea nu mai posteaza pe forum , asta nu inseamna ca nu citesc ce discutii au altii pe acest forum , sau ca nu stiu ce se intampla cu el :P:P:P .
|
ma titziano ala din poza din semnatura ta ii reprezentantul obsession cluj asai ?
|
ii georgel armani ala ma, nu sti? ala de face tzoale dealea trendy...
|
Asa-i mah , nu ne-am vazut saptamana asta in Obosesion ca si saptamana trecuta :P:)) ! Ala calare pe motor va merge cu unul ca si Baronul Munchhausen ! :)
|
Vedeti ca pe 15 ii zah grand opening ... nu se poate rata eventu pt nimic in lume !!!!!!!!!! 8)
|
NightWish, tu mi-ai sters postu de pe team csr?
|
Quote:
|
ma.....io acuma vreo 2 luni am tot fraierit niste proaste ca se deschide in 15 septembrie....acuma...ori o ajuns minciuna mea asa de departe incat tot cluju asa o aflat ori chiar am nimerito. am m-ai adaugat ca lo restilizat de un designer italian....fetele se udau toate :)) oricum o sa fie transmisie live senzational in direct premiera
|
Quote:
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
am vazut cat de original esti... kiar ai si niste poze cu masina.. ta... cu cateva pagini mai in spate.. PS: esti cel mai orginal.. =)) =)) =)) |
Quote:
|
domnul meu nu te lansa in afirmatii calomniatoare ca nu suntem la hollyWOOD sa ne etalam lanturile si ghiulurile!!!
Poate ca Fixius a fost prea ironic dar fii sigur ca nimeni nu-si bate joc de masina ta, ba din contra ideea era sa n-o faci tu de batjocura tuturor ! Logic ca tie trebuie sa-ti placa dar hai sa punem o linie cat de cat a bunului gust! Si inca o chestie .... io unu nu cred ca au venit baietasii la tine cand ai oprit undeva sa se uite la masina ca la felu 15 si sa-ti laude opera!!! Acuma poate am fost eu prea dur ..... dar asta e realitatea!!! |
Quote:
nu jigni.. ca si noi putem! nu esti primul, nici ultimul care a aparut pe aici si s-a simtit cu musca pe caciula. acuma ca o sa iti dai si tu seama ca ai gresit si nu ti-a iesit chiar ce ai vrut si pe viitor o sa faci ce trebuie.. atuncea e bine :) .. daca nu si o sa te si atotstiutor atunci.. pacat de masina.. in rest noua ne e fix tot una. bafta |
RA_2fast4u nare rost.. sa iti bati. capu aiurea.. ca toti ne stim de pe forumul asta.. si toti stim.. ca nici unu dintre noi.. nu are masina pana in 3000€ si in plus.. marea majoritate.. toate trec de 10.000€ dar.. lasa'l sa vorbeasca.. ca atata stie..
daca.. pe vectra b 1.6 16v iti dau acuma 3500 in mana.. asa kitchoasa cum e.. |
piry tot acolo`i masina, in acelasi stadiu, nici o noutate.
am trecut din greseala azi pe acolo |
da, bine, da acuma stiu de ce
|
eu nu, ti`am zis ca daca trec iti zic
am trecut ti`am zis |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valoreaza ea mai mult dapei mno ... tra coco 8) P.S. Insa nu dau inapoi de la nici o provocare in materie de sprint paralel CARE CRED CA MERITA |
Quote:
or fii masini de 3000-4000...dar sa investit in ele ceva mai mult poate....tce zici la asta te ai gandit...aaa? |
zandere vezi vezi cu afirmatiile.
ca nu prea stai bine la capitolul asta |
Quote:
|
Terminam cu povestiile?
|
Quote:
hai sa nu ne laudam... si incearca sa te abtii la sume mari.. ca esti cam lipit de pamant.. si in plus.. ti-am dat prea mult pe masina.. daca oli cere 2000 pe a lui.. si e lux si de curse.. a ta.. e *** si naspa.. Oferta noua.. 1.500€ ca ma mai costa inca 500€ sa o aduc la zii.. PS: de 36.000 iti luai 2ua.. mondeo.. si mult mai buna calitatea.. |
puneti shherurile pe strada si dupa vedem ce are de povestit forumu....pana mea de povesti cu pesti...
|
Quote:
p.s. intre noi fie vorba.. am configurat recent un mondeo.. titanium x , cu tot ce se putea pune pe el (inclusiv dvd in tetiere) si a iesit pe la 30 000... de unde inca 6 000 de euro? l-ai cumparat la reducere de toamna? :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning